peki sizin ilacınız hangisi? ben bekarım ancak hormonal bozukluktan ötürü kullanıyorum ve duygularım alt üst.durup dururken ağlamalar filan geliyor delleniyorum kendime
yaklaşık 5-6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum.hiç böyle bir problemle karşılaşmadım.
hatta doğum kontrol hapının isteği arttırdığını okumuştum nette.
afrodizyak etkisi yapan yiyecekler tüketebilirsiniz.
kendinizi şartlamayın illa olucak diye o zaman daha çok ters etki yapar.
bir dergide okumuştum ilk gün sadece öpüşüp iyigeceler dileyip uyuyun,
2 gün birbirinize dokunun ama birlikte olmayın
3 gün yüzeysel sevişme yaşayın
ve son gün bunlara ilave olarak birlikte olun yazıyordu.
bunu deneyebilirsiniz.belki biraz heyecan ile normale dönebilir cinsel hayatınız.
üstelik eşiniz de çabanızı görünce size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
kıyamam yaa....tekrar doktoruna git ilacın böyle bi etkisi var başka ilaçlar deneyelim de belki faydası olur
yumurtalıklarında kist mi var? onun için mi kullanıyorsun
doğum kontrol hapları 10 yıl kullandım sanmıyorum.iyi araştırın.
yorgunluk tempo yetişememek bunlara bir çözüm bir denge arayın derim.
ev işlerini azaltın,no frost iyi doldurun,ilk yardım olarak.
siz bir girişimde bulunun sonra istek peşinden gelir.
hep hayır denmez ki...
ah kadınlar,işimiz zor.
isim verebilirmiyim bilemiyorum ama şöyle diyeyim bir çiçek adı y....n..
ben bekarım ama genede sana birşeyler yazayım eşine birazcık olsun zaman ayıramayacak kadar mı yoruluyorsun eşinde haklı sonuçta erkek bir doktora da gidebilirsin inşallah en kısa zamanda çözersin sorununu
acaba doktor falan mı değiştirsen?onu kullandım 40 gün kanamam kesilmedi doktor mayr...n diye verd piyasadan kalktı dediler sonra eskiye döndüm...
eşime durumumu anlattım 2 ay d.kontrol hapını bıraktım herşey düzene girdi ancak yeniden başlamak durumunda kaldım malesef vücudum kendi kendine adet döngüsünü yapamıyor.. ve yine sorunlar başladı ..evde iki arkadaş gibi olduk ve budurum canımı çok sıkıyor .eşimide anlıyorum biliyorum önemli onun içinde . ama benim içinde önemli artık kendimi cinsellikde çekmiyor değişmem gerek biliyorum ama nasıl? terapiyi de çok düşündüm hatta doktorlada görüştüm ancak ilaç kullandığım için bir anlam ifade etmiyeceğini söylediler. offf ne yapıcam ben
acaba doktor falan mı değiştirsen?
evlı degılım ancak ,cevremden gordugum kadarıyla
dogum sonrası erkekde de kadında da cınsellıkten soguma durumu gorunuyormus .
ancak gecıcı bır donemmıs .cok stres yapmayın .zamana bırakın .
biraz daha fazla dinlenmelisin.. hem iş hem ev hem çocuk.. insanın uyumaktan başka bir şey yapası gelmez ki canım haklısın valla...
etrafında yardım isteyebileceğin biri varsa bir kaç gün çocuk sorumlulğunu ve ev sorumluluğunu en aza indirsen...
biraz da kendini motive ettin mi düzelir bence.
doktorum üsümde 3 tane ilaç denedi sonuç gençliğimde kullandığıma döndürdü ..
evet kist oluyr ancak adet döngüsünde yumurtayı çatlatıp kan dışarı akmadığı için orda kist oluşturuyor. ve buher ay adet olmadığı zaman kistlerim çoğalıyor. zaten onları temizletmek için ameliyat olup çocuk yapabildim tedaviyle o yüzden de ilacı bırakmamda risk
ben de yumurtalıklarımdan kist aldırdım ama sonrasında bi problem yaşamadım adetlerimle ilgili
ya belki de senin ilaçlardan değildir çocuğun oldu çalışıyorsun yorgun hissediyorsun enerjin olmayabilir psikolojik de olabilir yani
yani durum bu kadar ileri ise ve tatil gibi durumlarda normale dönüyorsa acil bi tatil planı ve hayatını kolaylaştıracak önlemler almalısın çok acil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?