Eşimle aramızda soğukluk var

peki sizin ilacınız hangisi? ben bekarım ancak hormonal bozukluktan ötürü kullanıyorum ve duygularım alt üst.durup dururken ağlamalar filan geliyor delleniyorum kendime

ilk üç ay terleme,kanama,duygu dengesizliği yapabilir.sonra alışıyor bünye.mor kaplı vardı önceden o iyi demişti doktorum.
sonra geçiyor yaw.kanamalar azalabilir,kansızlık azalır.rahat oluyo.çocuk istemeyenlere en süper metod.35 geçtim doktor izin vermiyo artık.

bende 18 yaşımdan beri dia.. kullanıyorum çünki düzensiz adetlerim vardı 9 ayda bir yada 7 ayda bir gibi yani hamileliğim dışında 10 yıldır kullanıyorum nerdeyse . ancak ne olduysa çocuktan sonra olmaya başladı ondan önce aktif ve gayet sağlıklıydım.. artık ilaca bağdaştırdım belki psikolojik olarak kedimide kandırıyor olabilirim...

kıyamam yaa....tekrar doktoruna git ilacın böyle bi etkisi var başka ilaçlar deneyelim de belki faydası olur

yumurtalıklarında kist mi var? onun için mi kullanıyorsun

doktorum üsümde 3 tane ilaç denedi sonuç gençliğimde kullandığıma döndürdü ..
evet kist oluyr ancak adet döngüsünde yumurtayı çatlatıp kan dışarı akmadığı için orda kist oluşturuyor. ve buher ay adet olmadığı zaman kistlerim çoğalıyor. zaten onları temizletmek için ameliyat olup çocuk yapabildim tedaviyle o yüzden de ilacı bırakmamda risk

işte hep hayır demekde istemiyorum artık bende normale eskiye dönmek istiyorum...

ben bekarım ama genede sana birşeyler yazayım eşine birazcık olsun zaman ayıramayacak kadar mı yoruluyorsun eşinde haklı sonuçta erkek bir doktora da gidebilirsin inşallah en kısa zamanda çözersin sorununu

ben bekarım ama genede sana birşeyler yazayım eşine birazcık olsun zaman ayıramayacak kadar mı yoruluyorsun eşinde haklı sonuçta erkek bir doktora da gidebilirsin inşallah en kısa zamanda çözersin sorununu

çocuğum 45 dak önce uyudu dşün :) eşimde sabahları 6 da kalkıp işe gidiyor nasıl beklesin bu saate kadar... çocuğumu erken uyutmam gerek 10 gibi uyuyalım diyorum anne azcık oynayalım sütümü içeyim yok sana sarılarak yuyayım .. ya valla kime zaman ayıracağımı şaşırdım oğlumda özlüyor beni bütün gün görmüyor eee eşimde haklı offf

evlı degılım ancak ,cevremden gordugum kadarıyla
dogum sonrası erkekde de kadında da cınsellıkten soguma durumu gorunuyormus .
ancak gecıcı bır donemmıs .cok stres yapmayın .zamana bırakın .

biraz daha fazla dinlenmelisin.. hem iş hem ev hem çocuk.. insanın uyumaktan başka bir şey yapası gelmez ki canım haklısın valla...

etrafında yardım isteyebileceğin biri varsa bir kaç gün çocuk sorumlulğunu ve ev sorumluluğunu en aza indirsen...

biraz da kendini motive ettin mi düzelir bence.

evlı degılım ancak ,cevremden gordugum kadarıyla
dogum sonrası erkekde de kadında da cınsellıkten soguma durumu gorunuyormus .
ancak gecıcı bır donemmıs .cok stres yapmayın .zamana bırakın .

4 yıl oldu canım benim .. zaten bu yıla kaar eşimin sesi çıkmıyordu ama adam da haklı başladı söylenmeye

elimden geleni yapıcam artık eşimi kaybetmek istemiyorum

ben de yumurtalıklarımdan kist aldırdım ama sonrasında bi problem yaşamadım adetlerimle ilgili

ya belki de senin ilaçlardan değildir çocuğun oldu çalışıyorsun yorgun hissediyorsun enerjin olmayabilir psikolojik de olabilir yani

evet oda olabilir çünkü tatilde gayet düzenli oluyor vücud çok yorgun galiba haklısın.. dinlenmekte hayal tabi ee nasıl çıkcam bu işin içinden ben

yani durum bu kadar ileri ise ve tatil gibi durumlarda normale dönüyorsa acil bi tatil planı ve hayatını kolaylaştıracak önlemler almalısın çok acil..

yani durum bu kadar ileri ise ve tatil gibi durumlarda normale dönüyorsa acil bi tatil planı ve hayatını kolaylaştıracak önlemler almalısın çok acil..

evet arkadaşım temmuza kadar tatil yok bendeakşamları erken uyusam dinlensem:)

canım senin yapacağın şey kendine nefes alacağın zamanlar oluştrmak... ve bu zamanları da en iyi şekilde değerlendirmek. ayrıca soğukluk olarak gördüğün şeyi de dinlenme zamanı gibi görmek için kendini biraz motive etmelisin...

birkaç akrabandan da en azından hafta sonları yardım isteyebilirsin

bir yardımcı tutsan yada ne bileyim ailenden yükünü hafifletebilecek birini bir süre çağırsan.. bence eşinede söyle açık açık konuş adamcağızda yanlış anlayıp durumu farklı değerlendirmesin..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…