Eşimle aramızda soğukluk var

sizin için zor bi durum fakat eşinizide düşünün

benim geniş bir akrabam yok sadece ablam var oda yeni bir çocuğu oldu bana yardım emesinin imkanı yok. benim annem ben küçükken vefat ettiğii ve akrabalarım çoğu yurt dışında yaşıyor burda sadece kayınvalidem var oda zaten çocuğuma bakıyor ekstra ne isteyebilirim ki? eve ayda bir birini tutsak belki mantıklı olur onun içinde eşimi ikna etmem gerek.. acaba piskoloğamı gitsem

iiyi geceler arkadaşlar yarın yorumlarınıza bakıcam çözümleriniz için teşekkür ederim..

bende bı ara kulladım dogum kontrol hapı bendede cok ısteksızlık yaptı kı normalde ısteklıyımdır

yorgunluk yeni bir hayata alışma çabası tüm bunlar sizi isteksizliğe sürüklemiş olabilir ama bi ilişkinin olmazsa olmazı olan cinsellikten bu kadar soğumamalısınız..eşinizle aranızın bozulması bu durumda gayet normal..bazı zamanlar yapabileceğiniz bazı işleri erteleyip kendinize özel zaman ayırsanız iyi olacak..istemeseniz bile kendinizi biraz zorlayın derim belki açlırsınız :)

ben de doğumdan sonra sizin gibi olmuştum ve düşündüm sebebi şuydu; sezaryan olduğum için dikişlerime bişey olacak korkusu yaşıyormuşum..belki sizde de böyle bişey olabilir

doğum sonrası bu tarz şeylerin olması normal ...ama eşinede hak vermek lazım cinsellik bir ihtiyaç sonucta bence korunma yöntemini değiştir haplar etkileyebilir ..

evet haklısın hapımı bugün değiştircem doktorumu arayıp bugün normalde başlamam gerek bakalım hangi ilacı önercek bu sefer

Benden size çözüm getirecek tavsiye afrodizyak etkili gıdalar... Mesela "keçiboynuzu" bitkisi hem enerji verir hem de cinsel istek uyandırır. Hele ki bi "epimedyumlu macun" var ki yatak odanızı renklendireceğine garanti veriyorum:) daha önce bu ürünün satışını yaptığım için biliyorum geri dönüşü olumlu oluyordu. Epimedyumlu macunun farklı markaları var ama en etkili olanın ismini buraya veremyrm sanırım özele gelirsen yardmcı olablrm canım

zor belki ama aşılamıycak bir sorun değil bunun için önce sakin ol.
ilacını değiştirmen iyi bir başlangıç olacak
ayrıca birde tavsiyem var.internet üzerinden satilan bir damla var içeceğine filan damlatıyorsun galiba.

kadınlarda isteği artırmak için.
bi araştır isrtersen sağlığa zararlı değilmiş galiba
bir süre sonrada gerek kalmaz belki sorununuda aşmış olursun

merhaba
yaşadığınız durum çok normal aslında çocuktan sonra soğuma olabiliyor ama bunun uzaması sorun yaratır eşler için
iş hayatınızda varmış tabi ki çok zor ama eşini de anlaman gerek, evliliğin olmasa olmazlarından biridir cinsel yaşam, uzaklaştıkça daha çok koparsınız
biraz klişe gelicek ama motive olmak için güzel gece giysileri alıp kendiniizi hazırlarsanız zamanla sizin için görev olmaktan çıkp arzuladığınız bir duruma dönüşebilir

Şu doğum kontrol hapının yan etkilerini yaşamayan bir tek ben varım galiba!
Libido hep tavanda!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…