Merhaba Arkadaşlar
Eski üyeyim ancak uzun zamandır derdimi paylaşmıyordum. Açıkcası bu konuyu buraya yazarak yardım bekliyorum çünkü eşimle aram açılmak üzere. Bende çocuk olduktan sonra cinsellkden soğuma geldi ama öyle böyle değil yani uyusa diye gözünün içine bakıyorum. Ancak Gün içinde çokda yoruluyorum çünkü hem çalışan bir kadın aynı zamanda da anneyim akşam 22-22:30 oldumu yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum eşimde haklı olarak beni bekliyor bende bir an önce uyusamda dinlensem diyorum. Anlıycağınız durumum vahim kavga sebeplerimiz hep bu insan azıcık dahi olsa istemezmi!! lütfen yardım akıl verin .. d.kontrolda kullanıyorum acaba oda etkenmi?
sizin için zor bi durum fakat eşinizide düşünün
Merhaba Arkadaşlar
Eski üyeyim ancak uzun zamandır derdimi paylaşmıyordum. Açıkcası bu konuyu buraya yazarak yardım bekliyorum çünkü eşimle aram açılmak üzere. Bende çocuk olduktan sonra cinsellkden soğuma geldi ama öyle böyle değil yani uyusa diye gözünün içine bakıyorum. Ancak Gün içinde çokda yoruluyorum çünkü hem çalışan bir kadın aynı zamanda da anneyim akşam 22-22:30 oldumu yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum eşimde haklı olarak beni bekliyor bende bir an önce uyusamda dinlensem diyorum. Anlıycağınız durumum vahim kavga sebeplerimiz hep bu insan azıcık dahi olsa istemezmi!! lütfen yardım akıl verin .. d.kontrolda kullanıyorum acaba oda etkenmi?
Merhaba Arkadaşlar
Şu doğum kontrol hapının yan etkilerini yaşamayan bir tek ben varım galiba!
Libido hep tavanda!!!
masallahiniz var o zaman
Öyle...
Bazen ben bile kendimi anlamıyorum!:26:
peki yukarida belirtmis oldugum gibi yan etkisi olabiliyormu bi bilginiz varmi?
Şu doğum kontrol hapının yan etkilerini yaşamayan bir tek ben varım galiba!
Libido hep tavanda!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?