Kizlar sorun 1 tane degilki allahim delirecem esimle şu watsap viber olayindan dolayi kavga ediyorum cildiriyorum.
Evet kiskanç biriyim ama bi insanda durduk yere kiskançlik yapmazki demekki kadin olarak sezgilerim var.
Geçen gün nie viberde c.ici sin dedim kavga ettik bagirdi cagirdi telefonumu elimden aldi facebook, viber, vatsap hepsini sildi bi daha girmeyeceksin biktim kiskancliğindan bi huzur ver bana dedi... 3 gündür kullanmiyorum hic birini ama anneme gidince dayanamayip ordan da bakıyorum dün akşam almis son görülmelerinide gizlems. Sabah ona söyledim bak cok rahatim vatsap viber umrumda degil dedim tabi tabi sen simdi annenden ablandan bakip bakip takip ediyosundur dedi ben abartiyormuyum yoksa gercekten birşeyler var mi ????
Kizlar sorun 1 tane degilki allahim delirecem esimle şu watsap viber olayindan dolayi kavga ediyorum cildiriyorum.
Evet kiskanç biriyim ama bi insanda durduk yere kiskançlik yapmazki demekki kadin olarak sezgilerim var.
Geçen gün nie viberde c.ici sin dedim kavga ettik bagirdi cagirdi telefonumu elimden aldi facebook, viber, vatsap hepsini sildi bi daha girmeyeceksin biktim kiskancliğindan bi huzur ver bana dedi... 3 gündür kullanmiyorum hic birini ama anneme gidince dayanamayip ordan da bakıyorum dün akşam almis son görülmelerinide gizlems. Sabah ona söyledim bak cok rahatim vatsap viber umrumda degil dedim tabi tabi sen simdi annenden ablandan bakip bakip takip ediyosundur dedi ben abartiyormuyum yoksa gercekten birşeyler var mi ????
suan kullanmiyorum ki sildim.. watsap kullaniyorum ama viber esim kullandigi icin yüklemstm.
Eeeee o uygulamaları kullanmayacaksanız neden indirdiniz telefona?
nasil yaniii ??O aslında derdini anlatmış sana...
Eeeee tamam ben de onu diyorum.suan kullanmiyorum ki sildim.. watsap kullaniyorum ama viber esim kullandigi icin yüklemstm.
bende beleş net var her daim çevrimiçiyim Allahtan kocam o zihniyette değil yooksa Allahıma ağzımaOhoo adam whatsappta sürekli onlinesa aldatıyor mu demek oluyor anlamadım
görüşcek tabikii ama aksam eve gelince neden mesajlar silinmis oluyorrr kiiiiEeeee tamam ben de onu diyorum.
Sen:Neden viberde çevrimiçisin?
Eş:Sence neden?
Adam o anda bir arkadaşıyla görüşüyor belli ki.
Görüşmesin mi hiç kimseyle?
Evet canimi acitacak şeyler yaşadim bundan dolayi böyle oldum. Önceden böyle değildim çok mutluydum. Ne zaman ki eşimin telefonunda bi bayanla mesajini gördüm ondan sonra böylr oldum. Aşk mesaji görmedim gözümle birseyde görmedim fatura dökümanina internette baktigimda kadinla 1 günde 10 defa mesajlastigini gördüm ve bu bana yetti artti artk hic güvenim kalmadi en ufak biseyde o kadinla mi konuşuyor diyorumDaha önce sizi aldattı mı eşiniz? Güveninizi kıracak bir şey mi yaptı? Hiçbir yanlış davranışı yoksa boştan yere takip edip huzurunuzu bozmayın. Bu takip etme işi sizde bağımlılık yapmış anladığım kadarıyla. Ama eşinizi boğuyorsunuz böyle yaparak. Sonucunda o da sizi üzüp duruyor. Kendinize bu kötülüğü yapmayın.
Yalniz viber internet paketine bagli oldugu surece cevrim ici gorunur.Kizlar sorun 1 tane degilki allahim delirecem esimle şu watsap viber olayindan dolayi kavga ediyorum cildiriyorum.
oneline işlemlerden mi baktın ? tek tekEvet canimi acitacak şeyler yaşadim bundan dolayi böyle oldum. Önceden böyle değildim çok mutluydum. Ne zaman ki eşimin telefonunda bi bayanla mesajini gördüm ondan sonra böylr oldum. Aşk mesaji görmedim gözümle birseyde görmedim fatura dökümanina internette baktigimda kadinla 1 günde 10 defa mesajlastigini gördüm ve bu bana yetti artti artk hic güvenim kalmadi en ufak biseyde o kadinla mi konuşuyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?