eşimle aramizdaki Viber ve watsap kriziiii

eğer sürekli şüphe duyacaksan, o msjlaşmaları gördüğün anda affetmeyecektin
artık adam bişey yapmasa bile sen hep şüphe duyacaksın
nereye kadar boyle dayanabilirsin
sen en iyisi whatsap web i yükle
bak bakalım eşin bi haltlar karıştıyormu

Madem sende yok o da silsin...

Ne gereksiz seyler, insanin basina is acmaktan baska bir sey yapmadi teknoloji.... onlarca mesajlasma programi var bacim hangisini takip edeceksin ki? Siler onlar skype yukler, hangout yukler. .

En iyisi kocana guvenmeye calis, olmuyor guvenemiyorum diyorsanda ona gore bir davranis belirle ve onu yap... yoksa kavga bitmez, huzura hasret kalirsin...

evet suan zaten en büyük pismanliģim o mesaji gördüğüm an yapacagimi yapacaktim ama iste o an da beyni donuyor insanin

Haklısınız o zaman ama böylede olmaz. Belli etmeyin takip ettiğinizi bari

Olm
suan kullanmiyorum ki sildim.. watsap kullaniyorum ama viber esim kullandigi icin yüklemstm.

kendi agzinizla söylüyorsunuz. Kullanmak icin degil takio icin indirdiginizi..
biz birbirimizden farkli programlar yada sosyal agkar da kullanabiliyoruz. Tabiki kadinlar daha merakli oluyor ancak bunu takinti halinde aa ne zaman cevrim ici diye takip etmek ne kadar saglikli birbruh hali.
Bunlamis demek ki adam gercekten.
Ben bir is çevirdiği icin degil bunaldigi icin böyle yaptığını ddüşünüyorum.
Whatsappi mesela arkadaslarinizla grupta geyik yaomak yemek tarifi almak proje icin konusmak icin vs.. artik normalde ne ile ugrasiyorsaniz bunun icin kullanin. Takio ivin degil.

Peki bu konuda ağzını aradınız mı? O kadın belki iş arkadaşı falan olabilir. Hemen kesin tavır koymayın.

Aynen canm bugün bende ayni seyi söyledim madem öyle sende sil dedim. Hatta dedim ki sen dur bakalim ben kadinlar kulübne yazayim esim viber vatsapa izin vermiyor bakalim kadinlar nasil yorumda buluncak dedim beni sinirlendirme o kadinlar kulübünü de telefonundan silmiyim dedi... Aslinda esimin baska sorunlari da var işle ilgili ama elimde degil 7 senedir 1 defa biseyini gördüm oda yetti artti artik eskisi gibi kafam rahat olamiyor. Bende senin gibi düşünüyorum yapan her türlü yapar diyorum ama ne biliyim bi psikoloğa mi gitsem acaba

eşim bir ara normal tuşlu telefon kullandı. viber yoktu yani. o halde her gün aynı saatte cevrimici gozukuyordu ve son gorulmesi de o saat oluyordu.
bi ara baya sorguladım hayta nasil oluyor diye ama adam yanımda horul horul uyurken de aynısı olunca boşverdim.

whatsapp da güya gösteriyor son görülme ve cevrimici oldugu saatleri ama cogu zaman tutmuyor

Ben kocama viber desem ,hönk der... Yaw evli erkeklerin bu sosyal medyayı sürekli kullananları çok itici geliyo bana nedense.Allahtan kocam hiç anlamaz ,anlasada takip etmes..ben olsam valla bende arıza çıkarırdım

Ben kocama viber desem ,hönk der... Yaw evli erkeklerin bu sosyal medyayı sürekli kullananları çok itici geliyo bana nedense.Allahtan kocam hiç anlamaz ,anlasada takip etmes..ben olsam valla bende arıza çıkarırdım
valla ben zaten kendi kendime konusarak sakinlesmeye calisiyorum offff offf

valla ben zaten kendi kendime konusarak sakinlesmeye calisiyorum offff offf
Eğer ben senin yerinde olsam napardım biliyomusun , sürekli elimde viber watsup geZinip dururdum ama kocama gün içinde asla yazmazdım o yazarsa cevap verirdim uzun süre.onun yanındada sürekli tel elimde oralarda takılırdım.eninde sonunda dikkatini çekerdi ve sorardı napıosun sürekli diye.bende takılıyorum derdim.sanırım sonunda o tedirgin olmaya başlardı noluyo ya demeye.ozaman dersinki sen nezaman silersin kullanmazsın bende ozaman siler kullanmam derdim.

Aldatıldığın halde neden evlisin?
Aldatılmadıysan neden güvensizsin?

Aldatıldığın halde neden evlisin?
Aldatılmadıysan neden güvensizsin?
Eşim hiç bir zaman aldattigini kabul etmedi ki hangi erkek kabul ederki? Kadinin numarasini aldim oda inkar etti ki zaten ben vodafon self servisten baktim 1 günde 10 mesaj araya 2 gun giriyo konusmuyolar 3. gün konusmular araya günler giriyor tekrat görüsüyorlar anlamadim yanii ne aldatti diye biliyorm nede aldatmadi nasil kendimi ifade etsem bilemedim.

Bir insan durduk yere de kıskançlık yapar.Kadınsal hisler misler hikaye.Ben bunu kıskançlık değil aparanoya durumu olarak görüyorum.Watsapta viberde çevrimiçi olmasının hesabını bile soracak kadar çıtayı yükseltmişsin.
Eşim teknolojinin nimetlerini,telefondaki uygulamaları kullanabilir.Sosyal medyada olabilir.Çevrimiçi olabilir.Benim onu,onun beni ksıtlama,hayatız zindan etme,sahibiymiş gibi davranma hakkımız yok.Güven çok önemli bir unsurdur.Böyle hayat geçmez.İnsan kendi huzurunu da kaçırır.Kavga dövüş,çevrimiçimi değil mi...insanın ömrü tükenir.

Canim zaten o evdeyken hic tahammül etmiyo telefonumu elime almama of yinemi telefon elinde birak şu telefonu diyor.. Aslinda kiskanclik konusunda benden beterde iste bilemiyorum bilemiyorm ama hislerim iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…