- 3 Eylül 2013
- 422
- 198
- 123
evet canimoneline işlemlerden mi baktın ? tek tek
Sürekli çevrimiçiyim nerdeyse whatsappta ( bu arada vatsap diye okunur ama öyle yazılmaz) ayy bugünde TDK gibi olduk valla..
Çevrimiçiyim diye aldatıyor muyum yani ? Telefonum her daim ortadadır ama mesajlarımı kurcalama derim eşime,kızlarla özel yazışmalar olabiliyor diye. Bazen mesaj gelince benden önce atlar telefona kimmiş diye.. Ama bilir ki kanı bozuk hareketler yapmam.. Sadece merak onunki..
Eşimin whatsappına gelincede son görülmesi bana yazdığı mesajla eşleşir her daimkullanmaz garibim öyle şeyler,ayda yılda bir yazışır bikaç arkadaşıyla..
Bence az huzur ver adama. Sal gitsin,aldatacaksa her türlü yapar zaten
Kizlar sorun 1 tane degilki allahim delirecem esimle şu watsap viber olayindan dolayi kavga ediyorum cildiriyorum.
Evet kiskanç biriyim ama bi insanda durduk yere kiskançlik yapmazki demekki kadin olarak sezgilerim var.
Geçen gün nie viberde c.ici sin dedim kavga ettik bagirdi cagirdi telefonumu elimden aldi facebook, viber, vatsap hepsini sildi bi daha girmeyeceksin biktim kiskancliğindan bi huzur ver bana dedi... 3 gündür kullanmiyorum hic birini ama anneme gidince dayanamayip ordan da bakıyorum dün akşam almis son görülmelerinide gizlems. Sabah ona söyledim bak cok rahatim vatsap viber umrumda degil dedim tabi tabi sen simdi annenden ablandan bakip bakip takip ediyosundur dedi ben abartiyormuyum yoksa gercekten birşeyler var mi ????
evet suan zaten en büyük pismanliģim o mesaji gördüğüm an yapacagimi yapacaktim ama iste o an da beyni donuyor insanineğer sürekli şüphe duyacaksan, o msjlaşmaları gördüğün anda affetmeyecektin
artık adam bişey yapmasa bile sen hep şüphe duyacaksın
nereye kadar boyle dayanabilirsin
sen en iyisi whatsap web i yükle
bak bakalım eşin bi haltlar karıştıyormu
Haklısınız o zaman ama böylede olmaz. Belli etmeyin takip ettiğinizi bariEvet canimi acitacak şeyler yaşadim bundan dolayi böyle oldum. Önceden böyle değildim çok mutluydum. Ne zaman ki eşimin telefonunda bi bayanla mesajini gördüm ondan sonra böylr oldum. Aşk mesaji görmedim gözümle birseyde görmedim fatura dökümanina internette baktigimda kadinla 1 günde 10 defa mesajlastigini gördüm ve bu bana yetti artti artk hic güvenim kalmadi en ufak biseyde o kadinla mi konuşuyor diyorum
evet canim
suan kullanmiyorum ki sildim.. watsap kullaniyorum ama viber esim kullandigi icin yüklemstm.
Peki bu konuda ağzını aradınız mı? O kadın belki iş arkadaşı falan olabilir. Hemen kesin tavır koymayın.Evet canimi acitacak şeyler yaşadim bundan dolayi böyle oldum. Önceden böyle değildim çok mutluydum. Ne zaman ki eşimin telefonunda bi bayanla mesajini gördüm ondan sonra böylr oldum. Aşk mesaji görmedim gözümle birseyde görmedim fatura dökümanina internette baktigimda kadinla 1 günde 10 defa mesajlastigini gördüm ve bu bana yetti artti artk hic güvenim kalmadi en ufak biseyde o kadinla mi konuşuyor diyorum
ama böyle yaparak da ancak kendine zarar versin her gün şüphe şüphe nereye kadarevet suan zaten en büyük pismanliģim o mesaji gördüğüm an yapacagimi yapacaktim ama iste o an da beyni donuyor insanin
Aynen canm bugün bende ayni seyi söyledim madem öyle sende sil dedim. Hatta dedim ki sen dur bakalim ben kadinlar kulübne yazayim esim viber vatsapa izin vermiyor bakalim kadinlar nasil yorumda buluncak dedim beni sinirlendirme o kadinlar kulübünü de telefonundan silmiyim dedi... Aslinda esimin baska sorunlari da var işle ilgili ama elimde degil 7 senedir 1 defa biseyini gördüm oda yetti artti artik eskisi gibi kafam rahat olamiyor. Bende senin gibi düşünüyorum yapan her türlü yapar diyorum ama ne biliyim bi psikoloğa mi gitsem acabaMadem sende yok o da silsin...
Ne gereksiz seyler, insanin basina is acmaktan baska bir sey yapmadi teknoloji.... onlarca mesajlasma programi var bacim hangisini takip edeceksin ki? Siler onlar skype yukler, hangout yukler. .
En iyisi kocana guvenmeye calis, olmuyor guvenemiyorum diyorsanda ona gore bir davranis belirle ve onu yap... yoksa kavga bitmez, huzura hasret kalirsin...
Evet kendime zarar veriyorum bunun farkindayim ama elimde değil İşte hep aklim baska şeylere gidiyor. Tek isteğim biran önce eskisi gbi olmak.ama böyle yaparak da ancak kendine zarar versin her gün şüphe şüphe nereye kadar
valla ben zaten kendi kendime konusarak sakinlesmeye calisiyorum offff offfBen kocama viber desem ,hönk der... Yaw evli erkeklerin bu sosyal medyayı sürekli kullananları çok itici geliyo bana nedense.Allahtan kocam hiç anlamaz ,anlasada takip etmes..ben olsam valla bende arıza çıkarırdım
Eğer ben senin yerinde olsam napardım biliyomusun , sürekli elimde viber watsup geZinip dururdum ama kocama gün içinde asla yazmazdım o yazarsa cevap verirdim uzun süre.onun yanındada sürekli tel elimde oralarda takılırdım.eninde sonunda dikkatini çekerdi ve sorardı napıosun sürekli diye.bende takılıyorum derdim.sanırım sonunda o tedirgin olmaya başlardı noluyo ya demeye.ozaman dersinki sen nezaman silersin kullanmazsın bende ozaman siler kullanmam derdim.valla ben zaten kendi kendime konusarak sakinlesmeye calisiyorum offff offf
Eşim hiç bir zaman aldattigini kabul etmedi ki hangi erkek kabul ederki? Kadinin numarasini aldim oda inkar etti ki zaten ben vodafon self servisten baktim 1 günde 10 mesaj araya 2 gun giriyo konusmuyolar 3. gün konusmular araya günler giriyor tekrat görüsüyorlar anlamadim yanii ne aldatti diye biliyorm nede aldatmadi nasil kendimi ifade etsem bilemedim.Aldatıldığın halde neden evlisin?
Aldatılmadıysan neden güvensizsin?
Bir insan durduk yere de kıskançlık yapar.Kadınsal hisler misler hikaye.Ben bunu kıskançlık değil aparanoya durumu olarak görüyorum.Watsapta viberde çevrimiçi olmasının hesabını bile soracak kadar çıtayı yükseltmişsin.Kizlar sorun 1 tane degilki allahim delirecem esimle şu watsap viber olayindan dolayi kavga ediyorum cildiriyorum.
Evet kiskanç biriyim ama bi insanda durduk yere kiskançlik yapmazki demekki kadin olarak sezgilerim var.
Geçen gün nie viberde c.ici sin dedim kavga ettik bagirdi cagirdi telefonumu elimden aldi facebook, viber, vatsap hepsini sildi bi daha girmeyeceksin biktim kiskancliğindan bi huzur ver bana dedi... 3 gündür kullanmiyorum hic birini ama anneme gidince dayanamayip ordan da bakıyorum dün akşam almis son görülmelerinide gizlems. Sabah ona söyledim bak cok rahatim vatsap viber umrumda degil dedim tabi tabi sen simdi annenden ablandan bakip bakip takip ediyosundur dedi ben abartiyormuyum yoksa gercekten birşeyler var mi ????
Canim zaten o evdeyken hic tahammül etmiyo telefonumu elime almama of yinemi telefon elinde birak şu telefonu diyor.. Aslinda kiskanclik konusunda benden beterde iste bilemiyorum bilemiyorm ama hislerim iste..Eğer ben senin yerinde olsam napardım biliyomusun , sürekli elimde viber watsup geZinip dururdum ama kocama gün içinde asla yazmazdım o yazarsa cevap verirdim uzun süre.onun yanındada sürekli tel elimde oralarda takılırdım.eninde sonunda dikkatini çekerdi ve sorardı napıosun sürekli diye.bende takılıyorum derdim.sanırım sonunda o tedirgin olmaya başlardı noluyo ya demeye.ozaman dersinki sen nezaman silersin kullanmazsın bende ozaman siler kullanmam derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?