eşimle aramizdaki Viber ve watsap kriziiii

nefret ediyorum şu viberden.aldatmayı ve gizlemeyi en meşru hale getiren bir program.yeterki telefonunda internetin olsun. bu alçak program sürekli online gösteriyo.hat kopuyo mesela bu defa kapanıyo kendiliğinden hat gelince de tekrar açılıyo arka uygulamalarda.ee böyle olunca ne oluyo son görülme saati oluyo.ondan sonra başlıyo kavgalar madem sürekli biriyle görüşmüyorsun bu lanet program neden bazen çevrimiçi bazen son çevrimiçi olduğun saati gösteriyo. nedeni buymuş arkadaşım bende onlarca tartışmadan sonra araştırdım ve anladım.ayrıca bu uyuz programda engelleme olayı var ki bunu da anlayamıyorsunuz engelleyip engellemediğin. çünkü karşı taraf sizi engellese bile siz onun çevrimiçi olup olmadığını son görülme saatini görebiliyorsunuz.sadece bir tek şekilde anlayabilirsiniz. o da mesaj attığınınzda mesaj altında bişey yazmadığı zaman. mesela gönderildi görüldü teslim edildi şeklinde. ayrıca bu nefretle bahsettiğim programda silinen mesajlar watsaap gibi geri alınamıyor.internetten yaptığım araştırmalarla viber casus programı diye bi şey buldum.karşı tarafın telefonuna indirdiğiniz zaman sizin e postanıza naapıo nee ediyo kimle mesajlasıyo hepsi geliyormuş.benim eşim yurtdışında yanımda olsaydı yapıcaktım telefonuna .yani alıp ta denemedim sadece internetin yalancısıyım.inş gerçekten vardır böyle bir program da bütün kirli çamaşırlarını varsa eğer dökebiliriz.sende arkadaşım bu programlar yüzünden eşinle kavga etme ben çok ettim ama bi faydasını görmedim çünkü bu viber denen şeytan resmen yuva yıkar.zira tam olarak düzenli bir program değil sürekli hatalar verio ceremesini de bizler çekiyoruz eşlerimizle kavga ederek

Çoluk çocuk zihniyetlisiniz. Bu kıskançlık filan değil saçmalık. Malınız mı sizin bu adam? Her saçmalığı da kıskançlık adı altında saklamayın. Kendinize güveniniz yok eşinizin hayatını mahvediyorsunuz. Üfff bi bitmediniz.

:)))))) çok komiksin gerçekten. ya yaşın kıskançlığa müsait değil artık veya hiç aldatılmamış kadar çok güzelsin veya tersi:) bi tane bulsam hiç sıkmayacam diyosundur belkide .veya eşin /sevgilin başka biriyle zamanını harcadığında hoşnut olaaksın.bilemedim

Sorun sizde.
Şahsi ve iş görüşmelerim için iki telefonum var.
İkisinde de çeşitli uygulamalar var, whatsap, viber, imo, mesenger, skype ve ikisi de 7/24 açık tüm uygulamalarda çevrimiçidir.
Eşimi yada herhangi birini kontrol etmek ise hiç aklımdan geçmedi. Bunca zaman bir kez olsun bakıp ta aaa bak şu saatte çevrim içiymiş demedim.
Kaldı ki çok sık kullanırım, özellikle iş ile ilgili anlık haberleşmeleri whatsap'tan ve skype'den yaparız.
Kime ne yazarsam genellikle ulaşırım demek ki herkes sürekli çevrimiçi.

Siz bilmeyin zaten benim nasıl biri olduğumu. Ilgilendiren bir durum yok ortada şahsiyetinizi. Bilmeyin.

haklısınız.durum mesajınızı şimdi gördüm.demekki çoğu kişi marifetli diil. ondan hep bu şüpheli tavırlar

offf şu kadın milletine bir akıl diliyorum
istisnalar kaideyi bozmaz

Ben kocama viber desem ,hönk der... Yaw evli erkeklerin bu sosyal medyayı sürekli kullananları çok itici geliyo bana nedense.Allahtan kocam hiç anlamaz ,anlasada takip etmes..ben olsam valla bende arıza çıkarırdım
Ne alakası var, bugün hemen hemen herkes akıllı telefon kullanıyor ve en çok kullanılan iletişim araçlarından biri.
Bana göre çok ta faydalı, yurt dışına acil bir şey söylemem gerekiyor hemen bu uygulamalardan biriyle iletişim kurarım.
Bir ürün fotoğrafı göndermem gerekir yine bu yolla gönderirim, alırım.
Dosya transferi yapmak lazımdır anlık yazışırken oradan göndeririz v.s.
Günümüz şartlarında özellikle çalışanlar için çok kullanışlı buluyorum ve kullanmaktan da vazgeçmem.

Şeytan viber ,yuva yıkıcı , lanet, taşlamalı viberi.

Kocisin aldatmaya meyilli ise o viberin değil, kocanın suçu canım.

30 yaşında çocuklu kadına mi dedin

valla kadın hıslerıne guvenırım.

Ben de goruntulu konuşma uygulamsi var diye kizdim sildirdim. Whatsapta da son gorulmesine takarim. Bu saatte kimle konustun derim. Ben de aşırı kiskancm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…