iste benm de tam demek isyedigim konussun arkadasiyla bende butun gunumun yarisyla arkadaslarimla konusurum ama benm esim mesajlari siliyor beni tedirgin eden de bu iste neden siliyor.Yine sifir empatiyle yorumlar gelmis... Madem arkadaslariyla konusuyor viberda, oyle soylesin o zaman. Bir de alip senden programlari silmis.
Cok supheli bu davranislar ben soyleyeyim.
Mesela ben nisanlima "su saatte wassaptaydin" diye hesap sormama bile gerek yok, ima etsem, hemen acip gosterir konusmalari, gereksiz yere bir seyleri ispat etmeye calisir. (Gereksiz yere diyorum cunku kiskanc bir insan degilim.) Seven insan da boyle yapmali zaten.
ayy ne kadar pozitif konuşuyorsunuz yaa yorumlarinizi okurken gerçekten mutlu oluyorum... Enerjinizden azcikk bana gönderin
senin bundediklerinin aynisini esimde bana söylüyor bakarsan kurcalayip biseyler ararsan sen rahatsiz olup huzurunu bozarsin diyor ama gercektende öyle hep biseyler yakalamanin pesindeyim yaaaaa Allahım nasil bir seye kapildiysam kendime gelemiyorum..benim cevrimicine takma olayim yok ama intagram ve face e bazen acayip merak ediyorum, ne var ne yok diye, bilgisayarda acik birakir, telefonunu yanimda birakir, bir-iki defa baktim, karsilastigim biseyler oldu direk sordum ki aciklamasi varmis ve inandim dediklerine. ve bu konu hakkinda konusunca dedi ki benim kullandigim yontem senin face yada diger sosyal medya olaylarina hic bakmamak arastirmamak, cunku kucukte olsa birsey bulsam bosubosuna beynimi yorarim ve cildiririm, aramiz bosubosuna bozulur dedi. ki cok mantikli, arastirmazsan, bilmezsen rahatliyorsun, ki ben karar verdim aklima her geldiginde kiskis cinler yapiyorum, zor oluyor simdilik ama alisinca icimden gelmicek bu sacma olaylari arastirmak, gercekten cok sikici durumlar yaratabiliyor hicbirsey yokken, icine kusku dustu mu hep gerisini ararsin zaten. kendini durdur, eger birsey yapicaksa senin hic haberin olmadanda yapar zaten. oyle yapicaksada ciksin gitsin hayatindan, o insanlara degmez hayat gulum
Evet haklisin valla canim.. Mesela telefonunda sifre vardi ve sifresini ben biliyordum telefon hep ortaliktaydi oglumn elinde oyun oynardi ama simdi alip sifresini degistrdi bilmiyorum suan ne oldugunu.. Yani ben onu tetikledim böyle bir durumaa artk daha sakin olmayi deniycem ve suan kaynanamla problemlerde var galiba esimi alttan almak gerekir bu aralarrr..:) pozitif enerjimi sana dogru gonderdim gitti
Kiskandigini, arastirdigini belli ettikce isler zorlasacak. Sakin davran, her gördüğünü hemen bunu yaptın diye atma onune. Bak geçen günlerde bir arkadas whatsapp web kurarak yakaladi eşini. Dikkatli olmak, takip etmek lazim ama duramiyoruz değil mi :)
Gaza gelip emin olmadığın bir sebepten ortaligi karistirmak dogru olmaz. Hakliyken suçlu olacaksin.
Ben olsam yakarım yikarim diyenlerin cogu kendi basina gelince ben hazmettim sana ne oluyor diyor.. o yuzden kendi kararini kendin ver, en dogrusu senin yaşadığındir.
Evet haklisin valla canim.. Mesela telefonunda sifre vardi ve sifresini ben biliyordum telefon hep ortaliktaydi oglumn elinde oyun oynardi ama simdi alip sifresini degistrdi bilmiyorum suan ne oldugunu.. Yani ben onu tetikledim böyle bir durumaa artk daha sakin olmayi deniycem ve suan kaynanamla problemlerde var galiba esimi alttan almak gerekir bu aralarrr..
seen benim icimi okuyorsuun yaaaa evet bende bunun farkindayim kaynanama odaklanmam gerek cünkü cok fena bir kadin ben esimle kavga edersem ne olacak mutlu olan sevinen kaynanam olacak ben nie onu sevidireyim diyorum zaten dört gözle bekliyorki babaminevine kacip gidiyim.. yookk yokkk ben en iyisi dedgin gbi bu kiskancligi falan birakiyim esimin bir lafi var gizli olan seyler herzaman ortaya cikar bende bekliyim bakalim ne cikacak ortaya..En tehlikelisi bu.. inan baska kadindan daha tehlikeli kaynana faktoru...
Bence ona odaklan.. En büyük zarar onlardan geliyor, içeriden yikiliyor cunku. Bir yerde görmüştüm yumurta kabugunu disaridan vurup kirmaya calisiriz kolayda soyulmaz. Ama iceriden civciv birbkafa kaldirdi mi paramparca olur gibi bir sey yaziyordu.. hakli buldum sahsen :)
Yavas yavas yeniden esin bırakır telefonu sen bakmadikca o da huylanacak.. Niye bakmiyorsun diye meraklanacak. Hatta o senin telefonu kurcalamaya baslayacak.
Bekle gor, azicik sabir :))
Ben zaten ona söylemeden kontrol ediyordum ama bakiyordum kimseyle konusma yok e bende artk patladim yaniiiisenden siliyorsa kendindende silmek zorunda..
keşke braz zekice dawransaydnda çewrimiçi olmasını sorgulamadan ewe gelnce gizli gzli baksaydn konuşmalara aramalara fln..
geri yükle bu kez aynısnı yapma ama! eht bırak adamı
seen benim icimi okuyorsuun yaaaa evet bende bunun farkindayim kaynanama odaklanmam gerek cünkü cok fena bir kadin ben esimle kavga edersem ne olacak mutlu olan sevinen kaynanam olacak ben nie onu sevidireyim diyorum zaten dört gözle bekliyorki babaminevine kacip gidiyim.. yookk yokkk ben en iyisi dedgin gbi bu kiskancligi falan birakiyim esimin bir lafi var gizli olan seyler herzaman ortaya cikar bende bekliyim bakalim ne cikacak ortaya..
ayneen ayneen canim onu birakirmiyim hic simdilik 2. planda olsun ben şuan hem kiskanç bir kadin olara görünüyorum hemde annesiyle kavgaliyim konusmuyorum eee ne olacak benm adim geçimsiz kadina cikacak ama aslinda öyle degill... Ben böyle değildim sonradan oldumm :))))Eşin dogru soylemis cikar bir sekilde sen uyanik kal
Nenem de der hep tenhada gebe kalan aşikar dogurur
Kaynanaya gelince neredeyse hepsi ayni güzelim. Ben cok cok nadir duyarim benim kaynanam annem gibidir, iyidir hostur diyeni... Hepsi oglu mutlu olsun ister ama nedense bu mutluluk eslerleriyle olsun istemez...
Sakın esinin yaptigini gozardi et, boşver dediğimi sanma. Oncelik sirasina koy, once kv isini coz bu arada eşini uzaktan takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?