evet zaten ömrümü tüketiyor.... Ben durduk yere böyle olmadim ki buna sebep eşimin kendisi ona bakiyorum çevirim ici, kadina bakiyorum çevirim ici eeee ben paranoyakmi oldum simdi??Bir insan durduk yere de kıskançlık yapar.Kadınsal hisler misler hikaye.Ben bunu kıskançlık değil aparanoya durumu olarak görüyorum.Watsapta viberde çevrimiçi olmasının hesabını bile soracak kadar çıtayı yükseltmişsin.
Eşim teknolojinin nimetlerini,telefondaki uygulamaları kullanabilir.Sosyal medyada olabilir.Çevrimiçi olabilir.Benim onu,onun beni ksıtlama,hayatız zindan etme,sahibiymiş gibi davranma hakkımız yok.Güven çok önemli bir unsurdur.Böyle hayat geçmez.İnsan kendi huzurunu da kaçırır.Kavga dövüş,çevrimiçimi değil mi...insanın ömrü tükenir.
Kadın?evet zaten ömrümü tüketiyor.... Ben durduk yere böyle olmadim ki buna sebep eşimin kendisi ona bakiyorum çevirim ici, kadina bakiyorum çevirim ici eeee ben paranoyakmi oldum simdi??
mesajlarimin gerisini okumadiniz galiba ben eşimin bi kadinla konusmasini gördükten sonra böyle oldum ve 1 senedir hayatim alt üst oldu kafamdan atamiyorum en ufak biseyde esimin onunla görüştüğünü düşünüyorum.Kadın?
Aynen canm bugün bende ayni seyi söyledim madem öyle sende sil dedim. Hatta dedim ki sen dur bakalim ben kadinlar kulübne yazayim esim viber vatsapa izin vermiyor bakalim kadinlar nasil yorumda buluncak dedim beni sinirlendirme o kadinlar kulübünü de telefonundan silmiyim dedi... Aslinda esimin baska sorunlari da var işle ilgili ama elimde degil 7 senedir 1 defa biseyini gördüm oda yetti artti artik eskisi gibi kafam rahat olamiyor. Bende senin gibi düşünüyorum yapan her türlü yapar diyorum ama ne biliyim bi psikoloğa mi gitsem acaba
Aynısını siz yapsanız eşinizin tepkisi ne olur acaba? Bunu ona sorsanıza. Sanki siz onun eşi değilde altında çalışanı ya da kölesi falan misiniz? Ne demek telefonu alıp bir şey silmek? Yaptığı hareketler de şüpheli cidden evli barklı adamsın ne işin var o kadar whatsupta madem bu beyler özgürlüklerine çok düşkünler evlenmesinler o zaman. Siz takipte kalın ve lütfen kendinizi ezdirmeyin!Kizlar sorun 1 tane degilki allahim delirecem esimle şu watsap viber olayindan dolayi kavga ediyorum cildiriyorum.
Evet kiskanç biriyim ama bi insanda durduk yere kiskançlik yapmazki demekki kadin olarak sezgilerim var.
Geçen gün nie viberde c.ici sin dedim kavga ettik bagirdi cagirdi telefonumu elimden aldi facebook, viber, vatsap hepsini sildi bi daha girmeyeceksin biktim kiskancliğindan bi huzur ver bana dedi... 3 gündür kullanmiyorum hic birini ama anneme gidince dayanamayip ordan da bakıyorum dün akşam almis son görülmelerinide gizlems. Sabah ona söyledim bak cok rahatim vatsap viber umrumda degil dedim tabi tabi sen simdi annenden ablandan bakip bakip takip ediyosundur dedi ben abartiyormuyum yoksa gercekten birşeyler var mi ????
Yoruldum ama bende bunun farkindayim esim bana diyo olmayan biseyi kafanda kuruyosun üzülüyorum sana bi rahat ol diyor ahhh ahhh napcagmi bilmiyorum bi cikmazdayim.. Zaten emin olursam kesinlikle ayrilacam çünkü aldatildigimi düşündügüm kadin esimden cok yaşca büyük ve bekar hayati yasayan bir kadin eşim 30 kendi 40 yasinda ben zaten kadini görünce şok oldum bunun icinmi aylarca mahvettim kendimi dedim ama iste dedim ya cikmazdayim.İçine kurt düşmüş bir kere. Güvenini sarstıysa çaktırmadan takip et, eğer bir yanlışını görünce boşanacaksan tabi. yoksa evli kalıp kendini bu şekilde yiyip bitireceksen, takip etmenin hiç anlamı yok, sadece sen üzülürsün çünkü. Böyle neden çevrim içisin diye sorarak bir yere varamazsın. Onu takip ettiğini anlamasın.
zaten annesi ayri dert yasanacak gibi degil ben eşimi cok sevdigim icin annesine katlaniyorum bana yanlis yapacaksa kaynanam denen kadini niye cekeyim ki...Psikolojik bir sey yok canim bunda. Guven azalmis, sevgi artmis kiskanclik normal.
Ihanet adina bir hareketi yoksa eger takilma fazla. Rahat ol biraz, kendine ugraslar bul. Hobi edin, örgü ör :)
Adamlar ve anneleri bizi deli edip sonra keyiflerine bakiyor benden soylemesi :))
zaten annesi ayri dert yasanacak gibi degil ben eşimi cok sevdigim icin annesine katlaniyorum bana yanlis yapacaksa kaynanam denen kadini niye cekeyim ki...
ayy ne kadar pozitif konuşuyorsunuz yaa yorumlarinizi okurken gerçekten mutlu oluyorum... Enerjinizden azcikk bana gönderinYapmaz yapmaz. :)
boyle takip ettigini belli etmesen anlardin ne oldugunu bak simdi bulman zorlasti..
Biraz ara ver, bekle. Baska seylerle oyalan. Elbet yine düşer eline
Almışsın adamı evlenmiş, resmiyetle kendine bağlamışsın. Hala neyin bu kadar kıskançlığını yapıyorsunki ? Güvenmeyecektin madem neden evlendin ? Al telefonunu adam akıllı, bak o zaman kimle yazışıyor, ne yazışıyor.. Bu şekilde kuruntularla kendinden soğutursun benden söylemesi..Kizlar sorun 1 tane degilki allahim delirecem esimle şu watsap viber olayindan dolayi kavga ediyorum cildiriyorum.
Evet kiskanç biriyim ama bi insanda durduk yere kiskançlik yapmazki demekki kadin olarak sezgilerim var.
Geçen gün nie viberde c.ici sin dedim kavga ettik bagirdi cagirdi telefonumu elimden aldi facebook, viber, vatsap hepsini sildi bi daha girmeyeceksin biktim kiskancliğindan bi huzur ver bana dedi... 3 gündür kullanmiyorum hic birini ama anneme gidince dayanamayip ordan da bakıyorum dün akşam almis son görülmelerinide gizlems. Sabah ona söyledim bak cok rahatim vatsap viber umrumda degil dedim tabi tabi sen simdi annenden ablandan bakip bakip takip ediyosundur dedi ben abartiyormuyum yoksa gercekten birşeyler var mi ????
Konunu okudum ona yorum yaptım.mesajlarimin gerisini okumadiniz galiba ben eşimin bi kadinla konusmasini gördükten sonra böyle oldum ve 1 senedir hayatim alt üst oldu kafamdan atamiyorum en ufak biseyde esimin onunla görüştüğünü düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?