eşimle aramizdaki Viber ve watsap kriziiii

evet zaten ömrümü tüketiyor.... Ben durduk yere böyle olmadim ki buna sebep eşimin kendisi ona bakiyorum çevirim ici, kadina bakiyorum çevirim ici eeee ben paranoyakmi oldum simdi??

İçine kurt düşmüş bir kere. Güvenini sarstıysa çaktırmadan takip et, eğer bir yanlışını görünce boşanacaksan tabi. yoksa evli kalıp kendini bu şekilde yiyip bitireceksen, takip etmenin hiç anlamı yok, sadece sen üzülürsün çünkü. Böyle neden çevrim içisin diye sorarak bir yere varamazsın. Onu takip ettiğini anlamasın.

Psikolojik bir sey yok canim bunda. Guven azalmis, sevgi artmis kiskanclik normal.

Ihanet adina bir hareketi yoksa eger takilma fazla. Rahat ol biraz, kendine ugraslar bul. Hobi edin, örgü ör :)

Adamlar ve anneleri bizi deli edip sonra keyiflerine bakiyor benden soylemesi :))

Bu şekilde huzursuz yaşamak daha zor değil mi?
Yerinde olsam yalnız ama mutlu bir hayatı tercih ederim.

Viber ne için kullanıyor whatsapp varken? Gereksiz. Sana sildiriyorsa o da silsin madem

Aynısını siz yapsanız eşinizin tepkisi ne olur acaba? Bunu ona sorsanıza. Sanki siz onun eşi değilde altında çalışanı ya da kölesi falan misiniz? Ne demek telefonu alıp bir şey silmek? Yaptığı hareketler de şüpheli cidden evli barklı adamsın ne işin var o kadar whatsupta madem bu beyler özgürlüklerine çok düşkünler evlenmesinler o zaman. Siz takipte kalın ve lütfen kendinizi ezdirmeyin!

İyi de telefon internete bağlı olduğu sürece viber hep çevrimiçi görünür ki...

neyse zaten problemi de çok anlamadım

Yoruldum ama bende bunun farkindayim esim bana diyo olmayan biseyi kafanda kuruyosun üzülüyorum sana bi rahat ol diyor ahhh ahhh napcagmi bilmiyorum bi cikmazdayim.. Zaten emin olursam kesinlikle ayrilacam çünkü aldatildigimi düşündügüm kadin esimden cok yaşca büyük ve bekar hayati yasayan bir kadin eşim 30 kendi 40 yasinda ben zaten kadini görünce şok oldum bunun icinmi aylarca mahvettim kendimi dedim ama iste dedim ya cikmazdayim.

zaten annesi ayri dert yasanacak gibi degil ben eşimi cok sevdigim icin annesine katlaniyorum bana yanlis yapacaksa kaynanam denen kadini niye cekeyim ki...

zaten annesi ayri dert yasanacak gibi degil ben eşimi cok sevdigim icin annesine katlaniyorum bana yanlis yapacaksa kaynanam denen kadini niye cekeyim ki...

Yapmaz yapmaz. :)

boyle takip ettigini belli etmesen anlardin ne oldugunu bak simdi bulman zorlasti..

Biraz ara ver, bekle. Baska seylerle oyalan. Elbet yine düşer eline

ben 12 saat esım nerdeyse 20 saat cevrımıcı
o ısı geregı benımkısı gevezelıkten
napalım bırbırımızı vuralım mı sımdı kıskanclıktan ?
normal normal yasayın

Yapmaz yapmaz. :)

boyle takip ettigini belli etmesen anlardin ne oldugunu bak simdi bulman zorlasti..

Biraz ara ver, bekle. Baska seylerle oyalan. Elbet yine düşer eline
ayy ne kadar pozitif konuşuyorsunuz yaa yorumlarinizi okurken gerçekten mutlu oluyorum... Enerjinizden azcikk bana gönderin

siz çıkarana kadar ortada kriz filan yokmuş ki. viberi bilmiyorum ama insanlar whatsappı kullanmak için indiriyolar. doğal olarak kullanırken de çevrimiçi oluyolar.

Almışsın adamı evlenmiş, resmiyetle kendine bağlamışsın. Hala neyin bu kadar kıskançlığını yapıyorsunki ? Güvenmeyecektin madem neden evlendin ? Al telefonunu adam akıllı, bak o zaman kimle yazışıyor, ne yazışıyor.. Bu şekilde kuruntularla kendinden soğutursun benden söylemesi..

Konunu okudum ona yorum yaptım.
Yine de şüpheyle hayat geçmez.Varsa zamanında böyle bir şey ya affetmeyecektin ya da affettiysen unutup yoluna bakacaksın.Kendini yıpratmaktan başka bir şey yapmazsın.

Yine sifir empatiyle yorumlar gelmis... Madem arkadaslariyla konusuyor viberda, oyle soylesin o zaman. Bir de alip senden programlari silmis.
Cok supheli bu davranislar ben soyleyeyim.
Mesela ben nisanlima "su saatte wassaptaydin" diye hesap sormama bile gerek yok, ima etsem, hemen acip gosterir konusmalari, gereksiz yere bir seyleri ispat etmeye calisir. (Gereksiz yere diyorum cunku kiskanc bir insan degilim.) Seven insan da boyle yapmali zaten.

Aaa bir de sabikaliymis beyefendi. Senin onun elinden alip whatsappi viberi silmen gerekirken o yapiyor. Haksizken uste cikma cabalari resmen

kac yillik evlisin bilmiyorum ama bende evlendigim ilk aylarda esim telle napiyor diye cok merak ederdim hic birseyinide gormedim ama benimkide merak iste..sonra biraz kendimi torpuledim.inan teli bazen onume koyup gidiyor onume icimden bakmak bile gelmiyor onceden olsa aninda elimde karistirirdim.esime her ne kadar bu guvensizlik degil merak desemde anlamadi beni..eskisi gibi degilim daha rahatim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…