esimle aramizi mi aciyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Senin Allah iyiliğini versin

Neyin fikrini alicaksiniz .evet eltin seni kıskanıyor mu diyelim ne bekliyosunuzki .eltiler arasında kıskançlık olur ama sen bildiğin yok evi yok vs aşağılayıcı sözler söylüyorsun her yazdığından kibir akıyor . Hayır eltin sana buyu muska yapsa neden senin gorucegin yere koysun vallahi ilgincsiniz :/ azıcık sarışın bebeginle ilgilen bırak eltini ,eltinin esmer bebeğini . Bukadarmi boş vaktiniz var anlamiyorum

Bak şimdi gidip boy aynasına bakıyorsun sonra bu cümleleri kuruyorsun

kendi hayatınız öyleyse bilemem
Eltimin neyini kıskanayım evi kurulu düzeni bile yok kaynanamla dediniz ya kriterleriniz bu olduğuna göre benim hayatım size tur bindirir hiç açmayın:)

ya sen ne boş boş heryerden çıkıyorsun benim evim yok kiracıyim öyle marka marka eşyam tonla eşyam da yok aksine sadece eşim ve kendimin kendi emellerimizle kurduğumuz bize yetecek kadar eşyamız var evi yoktan kastım ayrı bir evi yok ayrı bir düzeni yok konu nerden nerye gitti kendimi tanımasam beni burda ne etmediniz ki kıskanç ettiniz egolu ettiniz yazık insanlık nereye gidiyor su an savunduğunuz insanın bana yaptıklarını görseniz dönüp özür dilerdiniz ama

Şimdi de biz mi fesat olduk. Acaba herkesin fesat kıskanç olduğunu düşünüyorsun ya bunlar senin özelliklerin olmasın? Psikolojide yansıtma diye bi şey var. Kendi özelliklerini karşındakine yansıtırsın.

Gerçekten insanlık nereye gidiyor...Ben de merak ediyorum arada. Bunu tartışalım nereye gidiyor???

kıskandığını nasıl belli etti.
Eşin seni seviyor deyince kıskanmış mı oldu?
Evinizi daha sık temizleyin bence.

uzayacak bisey yok herkes hakketigi hayati yasar rabbim herkese niyeti kadar versin byyy

Egolu degılsın kıskancsın.ego herkeste olmuyor.
Bosum cunku, haliyle de bos bos cıkıyorum.

Değerini çok bilen, üstüne titreyen eşin varmı ki?
Ya sarışın çocuğun?

Saçımı banyo sonrası taramış ve elimdeki saç topağını çöp yerine, yeni yazma alırken yazma kutuma koymuşumdur...

Bir-kac gün sonra....
Konuyu açıyorumdur :)))

sağol ya..
yazma kutusu ne diye düşünüp dura dura okudum kalem kutusu sandım.
saçlar dökülüyorsa da mümkün bu.

Topak saç bana çok saçma geldi.. Kayınvalide ile aranız iyi diye ne bileyim yani büyü falan işi Ama o kadar çok şey duyuyorum ki artık tabi herkesten herşey beklenir.. Ben inanamıyorum ama varsa böyle birşey Allah ıslah etsin..

Kaynananın sevgisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…