- Emoji Skoru
- 283.262
- Puanlar
- 598
Banka maaşın tamamına el koyamaz. Yok öyle bir dünya.Eminim bana anlattıkları bu başta bankayla nasıl görüştü anlamadım banka hepsini kesiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banka maaşın tamamına el koyamaz. Yok öyle bir dünya.Eminim bana anlattıkları bu başta bankayla nasıl görüştü anlamadım banka hepsini kesiyor
İyi de bankacı arkadaşlar varsa valla onlar yazsa daha iyi olur ama banka tüm maaşı çekmez diye biliyorum, yapılandırma kişinin ödeme gücüne göre olur, 43 bin lira alan birine hepsini bize vereceksin demezler, ona göre ödeme planı çıkarılır, ki bankanın kaybı da olmaz zira misal veriyorum 300 bin lira için 24 aylık ödeme planı çıkarılsa ona göre faizini de ekleyerek alacağı için, bir an önce borcunu öde diye yakasına yapışmazlar.Yapılandırma var önceden de vardı yine hepsini kesiyorlar gitti konuştu orda ona demişler yapılandırma var otomatik kesiyor
Banka maaşın tamamına kred
bende onunla gittim borç kredi ve kredi kart borçu sonra o da gitti müşteri temsilcisi demişti yapılandırma var otomatik kesiyorBanka maaşın tamamına el koyamaz. Yok öyle bir dünya.
43 alıyorsa 300 bin tl borç birkaç ayda kapanır?Ayda 43 alıyor zaten onu banka alıyor ek iş bulup sadece geçim diyorum
Konu eksik değil maaş yatıyor banka yattığı gibi kesiyor 500:dü borç 300 oldu bankanın böyle bir sistemi var mı43 alıyorsa 300 bin tl borç birkaç ayda kapanır?
Konuyu eksik anlatıyorsun bence. Aklıma hiç yatmadı. Maaşın %100’üne haciz gelmez zaten. Başka durumlar mı var?
Ev kira mı kendinizin mi?
6 ay önceye göre azaldı mı borç?
Peki altı aydır neyle geçiniyorsunuz kira ödüyor musunuz?Konu eksik değil maaş yatıyor banka yattığı gibi kesiyor 500:dü borç 300 oldu bankanın böyle bir sistemi var mı
Altınlarımı sattım dedim yaPeki altı aydır neyle geçiniyorsunuz kira ödüyor musunuz?
Faturalar market vs?
O zaman en yakın markete gidip işe giriyorsun 3-5 ay destek atıyorsın ev ekonomisine aç kalmak istemiyorsan…Altınlarımı sattım dedim ya
buna takildik tabii. ilgi yok, sevgi yok ,para yok, geçim yokO kadar şey arasında buna mı takıldınız iyiki olmuş
Siz eksik anlatmıyorsunuzdur ama eşiniz size bir şeyleri eksik anlatıyor sankiKonu eksik değil maaş yatıyor banka yattığı gibi kesiyor 500:dü borç 300 oldu bankanın böyle bir sistemi var mı
tam zamanli calisan kocan ek is bulana kadar sen uc bes ay iyice agirlasana kadar tezgahtarlik falan yapsan? en azindan o borclarini oder sen cocugun masraflari icin birikim yaparsın, hamileyken beslenme onemli hurmani etini alirsinHayır
ek iş bulsa herşey hallolur borcu kapatır
Doğru diyosun abla, maaşın tamamına el koyulamıyor.İyi de bankacı arkadaşlar varsa valla onlar yazsa daha iyi olur ama banka tüm maaşı çekmez diye biliyorum, yapılandırma kişinin ödeme gücüne göre olur, 43 bin lira alan birine hepsini bize vereceksin demezler, ona göre ödeme planı çıkarılır, ki bankanın kaybı da olmaz zira misal veriyorum 300 bin lira için 24 aylık ödeme planı çıkarılsa ona göre faizini de ekleyerek alacağı için, bir an önce borcunu öde diye yakasına yapışmazlar.
?Ne yapılır artık bunu öğrenmek istedim hemcinslerim bu kadar yargılayacağını boş konuşacağını nerden bilebilirim ki
ha siz çalışmayınVe suç bende değil suç borcu yapanda ailesi de destek çıkmıyor halledecem diyip halledemedi tek sorun da borç değil zaten
İyi ki olmuş ama geçinemiyorsun yazık değil mi çocuğa?Olmuyorsa ayrılmak daha mantıklı nereye kadar böyle devam edebilir kiO kadar şey arasında buna mı takıldınız iyiki olmuş
Ve suç bende değil suç borcu yapanda ailesi de destek çıkmıyor halledecem diyip halledemedi tek sorun da borç değil zaten
Kadınlarda onu diyor para yok borc çok sevgi Yok ama bebek var anlamadığıniz bu duzen Kurana kadar bebek sahibi olmamakBorça çare bulunur peki sevgisizliğe
Ablacım bankacı değilim mevzuatı bilmiyorum ama akıl var mantık var, konu sahibinin anlattıklarından yanlış anlamadıysam ortada 500 bin TL’lik bir borç varmış, kredi kartı ve kredi borcuymuş, diyelim ki ödeme güçlüğü çekti, kredi taksitlerini ödeyemedi banka da aradı borcu yapılandırması gerektiğini söyledi, yapılandırma denilen uygulama kişinin ödeme gücüne göre olur, emin olmak için googledım birazDoğru diyosun abla, maaşın tamamına el koyulamıyor.
daha kendi cocuklarina bez alacak bebeklerini destekleyecek paralari yok ama es ailesinin bu yasli haliyle 30una yaklasmis ogullarini desteklemelerini bekliyor.ha siz çalışmayın
siz 2 yetişkin insan hesap kitap plan yapmayın, gelir giderinizi nasıl yöneteceğinizi oturup konuşmayın. genç yaşta evlenip hemen çocuk yapın.
ama mesele ne, "ailesi destek çıkmıyor"