- Konu Sahibi esraylmz03
-
Hayır yani hiç bişeyden kısmayan adam bole şeylerden kısıyo daha doğrusu kısmıyo ama diyeceğinide diyo yani ona göre kadın herseyi yapmalıymışTakma gemini yürütmeye bak, parası varsa temizlikçiyi aldır he he diye diye. Boşver.
Evet aynen bu kafada yani iyi dediysem trilyonlarımız yok ama aylık iyi bi geliri vareşinin durumu çok iyiyse çalışma o zaman evinin kadını çocuklarının anası ol..
Adam bu kafada...
ben koskoca bilmem kimim(mesleğini söyledi) oturup karı gibi ütü mü yapıcam dedi
Bize göre de "erkek kadınını rahat ettirmeli" sen de öyle de...Hayır yani hiç bişeyden kısmayan adam bole şeylerden kısıyo daha doğrusu kısmıyo ama diyeceğinide diyo yani ona göre kadın herseyi yapmalıymış
Hiç bişey demedim sonra kırıldığımı anlattım askım ben boleyim ev işinden nefret ederim dedi en iyisi kadın almak madem yapamıyorsan dedi ama ole bi dedi ki sanki bana çok ayrıcalık tanıyormuş gibi dedibu lafın üstüne ne dediniz merak ettim. ilk cümlelerinize bakarak kocanız melek gibi bi adam sanabiliriz ama içinde koca bi odun var. karı gibiymiş bilmem ne. tutun birini. kendinizi paralamayın onun dağınıklığı yüzünde.
Önce kabul etmiş ama sonra da sen nasıl hem işi hem evi idare edemiyorsuna getirmiş nice kadınlar varmış ikisini yapanee ütüyü dışarı verelim demişsin, kabul etmiş
yardımcı kadın demişsin, kabul etmiş.
sorun ne anlamadım açıkçası?
buna rağmen yapamıyorsan bence de işten çık,
yani adam hem çalış, hem her işi sen yap dememiş ki.
kadının önceliği kendi evidir düşüncesine çok katılmak istemesem de, içten içe buna dayatılıyoruz.
çünkü düşünüyorum da, ben de karışıklıktan kirden çok sıkılırım.
evime istediğim zaman istediğimi alamıyorsam, kirli dağınık vs. diye ben de mutsuz olurum.
illa eşin söylemesine gerek yok.
Tamam dedi ama sen biraz sus benden bişey bekleme diye tamam diyorum dediee ütüyü dışarı verelim demişsin, kabul etmiş
yardımcı kadın demişsin, kabul etmiş.
sorun ne anlamadım açıkçası?
buna rağmen yapamıyorsan bence de işten çık,
yani adam hem çalış, hem her işi sen yap dememiş ki.
kadının önceliği kendi evidir düşüncesine çok katılmak istemesem de, içten içe buna dayatılıyoruz.
çünkü düşünüyorum da, ben de karışıklıktan kirden çok sıkılırım.
evime istediğim zaman istediğimi alamıyorsam, kirli dağınık vs. diye ben de mutsuz olurum.
illa eşin söylemesine gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?