Eşimle aşamadığımız konu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
1.5 senelik evliyim Çocuğum yok eşim genelde çok iyi biri çok çalışkandır sosyal canayakın yediğime gezdiğimemaslamkarışmaz benim için çok fedakarlık yapan bi insan bi sorunumuz var aşamıyoruz bunu ben 1 aydır çalışıyorum ve becerikli biri değilim ev işlerine yetişemiyorum ve eşim inanılmaz Dağınık bi insan bu arada eşim benden daha yoğun ama bende yoğunum neyse eşime askım bi kaç ütü var yapar mısın baş edemiyorum dedim ben koskoca bilmem kimim(mesleğini söyledi) oturup karı gibi ütü mü yapıcam dedi çok kırıldım tabi ki sonra konuştum anlattım dedim ütülerimizi kuru temizleme ye verelim dedim bencede askım verelim dedi hem onlar daha guzel ütüler dedi tamm dedim bide15 te bir kadın alalım dedim be kadar fiyatı aylık 300 ediyo dedim sorun değil alalım dedi tamam dedim sonra Bayağı konuştuk eşim hem çalışan hem evine bakan kadınlar olduğunu söyledi tabi ki vardır ama ben çok yoruluyorum ve eşimin durumu çok iyi yani niye yorulayım ki kendi suyunu bile almaz yani kısaca bana fazladan ekstradan bişey yaptığını söyledi çok büyütürmüşüm ben herseyi istersen işten çık beceremiyosan dedi bi kadının evi önceliği eviymiş ve ben şok oldum bu arada eşim çok fakir bi ailede ve ortamda büyümüş küçümsemek için demiyorum olayı anlatmak için diyorum temizlikçi almak bi Lütuf mu yani ben hak etmiyor muyum bunu

erkekler için temızlık işleri aman ne varki 2 dakıkada halledersın formunda bir konu:)
hem çalışıp hem evını temızleyen bukadar kadın var allah allah benımkı nıye dertlenıyo acaba dıyordur..
bence temızlıkcı fıkrıne tamam dedıyse hıc irdeleme,bunada alınma çoğu erkek bu mantıkta çünkü

o zaman bunca lafı yiyeceğine bence işten ayrıl evinde 4X4 lük bi bayan ol..
başka türlü o kafadaki bi adama yaranılmaz....

ben koskoca bilmem kimim(mesleğini söyledi) oturup karı gibi ütü mü yapıcam dedi

bu lafın üstüne ne dediniz merak ettim. ilk cümlelerinize bakarak kocanız melek gibi bi adam sanabiliriz ama içinde koca bi odun var. karı gibiymiş bilmem ne. tutun birini. kendinizi paralamayın onun dağınıklığı yüzünde.

ee ütüyü dışarı verelim demişsin, kabul etmiş
yardımcı kadın demişsin, kabul etmiş.
sorun ne anlamadım açıkçası?

buna rağmen yapamıyorsan bence de işten çık,
yani adam hem çalış, hem her işi sen yap dememiş ki.

kadının önceliği kendi evidir düşüncesine çok katılmak istemesem de, içten içe buna dayatılıyoruz.
çünkü düşünüyorum da, ben de karışıklıktan kirden çok sıkılırım.

evime istediğim zaman istediğimi alamıyorsam, kirli dağınık vs. diye ben de mutsuz olurum.
illa eşin söylemesine gerek yok.

Ben evde yokken KV bile eve girip temizlik yapmasını istemezken hiç tanımadığımız birini almazdim sanırım kimseye güven yok bu benim düşünce tabi. Bebegim var temizlik zamanı bile kendim yaparım komple temizligi

Hiç bişey demedim sonra kırıldığımı anlattım askım ben boleyim ev işinden nefret ederim dedi en iyisi kadın almak madem yapamıyorsan dedi ama ole bi dedi ki sanki bana çok ayrıcalık tanıyormuş gibi dedi

Önce kabul etmiş ama sonra da sen nasıl hem işi hem evi idare edemiyorsuna getirmiş nice kadınlar varmış ikisini yapan
Oysa o kadınların kocası ev temizliğine el atıyor
Konudaki şahıs gibi kendi su bardağına su koymaya aciz değiller

Tamam dedi ama sen biraz sus benden bişey bekleme diye tamam diyorum dedi

Ben afrıkadayım altı gün alıyorum temizlıkcı burda aylık 150 falan oluyo valla al imkan varda Tr dönüşümde alamam cok pahalı orda gecınsem yeter valla

konu sahibi sen işten falan çıkma,ev işi sevmediğini belli haftada temizlik için bayan al ,eşinde kabul ediyormuş ,hafta içi dağınıklığıda bir zahmet topla yani,çocuk olunca napacaksınız bilmiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…