- Konu Sahibi esraylmz03
-
Bence alabilirsiniz esinizin tavrina ragmen.. bunu tabi kavga kiyamet yapmazsiniz ama tatli dille cozebilirsiniz.
Siz calismasaniz bile iki haftaya birisi gelip temizliginizde yardimci olabilir. Hem o kadin sebeplenir hem de sizin isiniz kolaylasir.
böyle seyler aile kültürü ile ilgilidir. Sizin esinizin annesi her isini kendisi yapip böyle bir seyi parayi bosa harcak görüyor ise esinizde bu bakis acisindadir muhtemelen.
Mesela benim nisanlim simdiden diyor ki eve yardim edecek bir bayan aliriz sen calisirsan diye.. niye? Çünkü kendi annesinden öyle görmüş.
Bunlar dayatma ile degil görgü ile ilgilidir. Hangi statüye gelmis olursa olsun is olarak, evde anasindan babasindan gördüğüdur.
Aynen ole ya eve gelince 1 dk oturamıyorum benmadem eşinizin de maaşı iyi,siz bu dediklerinizi kendi maaşınızla yapabilrsiniz.ondan izin almanıza gerek yok ki.hatta fiyatlarını da söylemeye gerek yok..bu kadar izahat verince adamlara gereksiz harcama gibi geliyor.madem o kadar kolaydı hem iş hem ev kendisi tutsun ucundan.ama yok kadın yapmalı kadına kolay erkeğe zor..kskoca bilmem ne olmuş yapar mı hiç..
evet anlıyorum bende artı bir tane de evladım var:):)Aynen ole ya eve gelince 1 dk oturamıyorum ben
Yok maaşımdan bahsetmez bile eve bi katkım yok biriktiriyorum sadece ben zaten çok az bi maaşım varevet anlıyorum bende artı bir tane de evladım var:):)
dediğim eve alacağınız yardımcının parasını konuşmayın,kuru temizlemeyi söylemenize gerek bile yok..sadece bilgi verin izin gibi değil yanii.bu işlerden kadın anlar,erkek girmemeli.sadece sonuca baksın..hani zaten onun kafa erkek bunlarla ilgilenmez ya..kimin yaptığına bakmasın sonuca baksın..
siz maaşınızın tamamını vermiyorsunuz heralde eşinize??
Imkan varsa ev temizlemeye harcanan emege acirim ben asil.ben atanip ufak tefek borclar bittiginde ilk is bir kadin bulmak olacak.evi temizle temizle arkani donuyorsun giden yillarin olmus.parayi kimse goturemiyir yanina giderken..bence detemizlikçiye verilen paraya acıyorum . alt tarafı 2+1 dairede ev ne kadar uzun sürede temizlenir ki hafta sonu çalışmıyorsunuzdur sanırım . akşamları da yapabilirsiniz ,yavaş yavaş da olsa.
Aynen ole eşime göre kadın herşeyi yapmalı çalışsada çalışmasada fedakar Olmalı
o zaman kadın tutardı. ev işi kadın işi ne de olsa.Ben de koskoca doktoralı mühendisim ama karı gibi ev işi yapıyorum. Terbiyesiz herif.
Yaşamaya yetecek kadar yemek yapmayı , temizliği, ütüyü bilmesi gerekiyor herkesin. Tek başına yaşasa ne yapacakmış beyimiz? O zaman pislikten ölüp gidecek miymiş? Madem koooooskoca doktor, mühendis neyse artık oturduğu yeri düzenli tutmayı mı beceremeyecek ? Geçsin bu ayakları.
o zaman kadın tutardı. ev işi kadın işi ne de olsa.
evin hanımı, beyinin cariyesi.Zannetmem açıkçası ya anasına ya kızkardeşine donunu yıkatır böyle beyzadeler.
Tutsun şimdi de o zaman k8nu sahibesi bu adamın hizmetlisi mi?
Sen benden iş bekleme biraz sus diye hadi temizlik için tutalım birini demişZannetmem açıkçası ya anasına ya kızkardeşine donunu yıkatır böyle beyzadeler.
Tutsun şimdi de o zaman k8nu sahibesi bu adamın hizmetlisi mi?
evin hanımı, beyinin cariyesi.
neden çalışan eş almış orası muamma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?