- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ben afrıkadayım altı gün alıyorum temizlıkcı burda aylık 150 falan oluyo valla al imkan varda Tr dönüşümde alamam cok pahalı orda gecınsem yeter valla
Önce kabul etmiş ama sonra da sen nasıl hem işi hem evi idare edemiyorsuna getirmiş nice kadınlar varmış ikisini yapan
Oysa o kadınların kocası ev temizliğine el atıyor
Konudaki şahıs gibi kendi su bardağına su koymaya aciz değiller
Tamam dedi ama sen biraz sus benden bişey bekleme diye tamam diyorum dedi
Afrika'ya mı göç etsek topluca nedirBen afrıkadayım altı gün alıyorum temizlıkcı burda aylık 150 falan oluyo valla al imkan varda Tr dönüşümde alamam cok pahalı orda gecınsem yeter valla
Reddetmemiş ama gönülsüzmüşönce kabul etmiş sonra reddetmiş gibi anlamadım ben.
beceriyle alakalı,
kimi kadın tanıyorum hem dışarda çok ağır işlerde çalışıyor hem de evine duvarlara kadar kendisi halleden.
kimi de 9-5 ama bir yemeğini yetiştiremeyen.
yani eşinin neden sen beraber yapamıyorsun diye genellemesi ne kadar saçmaysa,
sizin de söylediğiniz onların kocaları ev temizliğine yardım ediyor genellemeniz o kadar yanlış bence..
Ben seni anladım ama erkekler bizim gibi değiller al demiş işte üsteleme çağır kadını başta konuşsa da sonuçta sen ondan iş beklemeyince onunda işine gelecek.Kızlar hayır demedi zaten ama gönülden evet askım yoruluyorsun bende Yapmıyorum haklısın bi kadın alalım diyebilirdi
Arkadasım ne alakası var zenginlikle zengin çalışmaz mı şimdi herkes sorar acaba parası mı yok ta çağırmıyor derler diye belirttimEşin madem Zengin çalışma ye ix gez toz. Madem öyle istiyo. Ustune temizlikcide çağır
[QUOT101, post: 45666482, member: 355574"]Arkadasım ne alakası var zenginlikle zengin çalışmaz mı şimdi herkes sorar acaba parası mı yok ta çağırmıyor derler diye belirttim
Aynen ole eşime göre kadın herşeyi yapmalı çalışsada çalışmasada fedakar OlmalıBenim eşime benziyor biraz çok zor bi durum işi bırakmayı düşünme beklentileri çok daha fazla olur mesela ben evde tereyağ filan yapmaya çalışıyorum :) kendi maaşınla temizlikci bayan alabilirsin
Fedakarlığını görmez ki canım naptın ki her şeyi ben yaptım benim sayemde oldu der eşimle tek sorunumuz bu ama çözemiyorum eşin kaç yaşında burcu ne merak ettimAynen ole eşime göre kadın herşeyi yapmalı çalışsada çalışmasada fedakar Olmalı
Çalışıyo olman da bi fedakarlık zatenAynen ole eşime göre kadın herşeyi yapmalı çalışsada çalışmasada fedakar Olmalı
Eşim 28 yaşında Boğa burcu canımFedakarlığını görmez ki canım naptın ki her şeyi ben yaptım benim sayemde oldu der eşimle tek sorunumuz bu ama çözemiyorum eşin kaç yaşında burcu ne merak ettim
Kızlar hayır demedi zaten ama gönülden evet askım yoruluyorsun bende Yapmıyorum haklısın bi kadın alalım diyebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?