Eşimle aşkım hayatım diye konuştuğum için suçlanıyorum !!!

madan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
890
1
68
Diğer
4 aylık evliyim.. bir kamu dairesinde çalışıyorum.. 3 kişilik bir odamız var 2 bayan ve bir erkek.. Bir sabah erkek olan kişi döndü ve eşimle aşkımlı hayatımlı konuştuğum için beni eleştirdi !! o kadar çirkin konuştuki anlatamam size... yok işte burası resmi kurum, vay efendim bir koca sendemi var konuşmalarına dikkat et ve daha neler neler. yok işte gelen vatandaşların yanında falan öyle konuşmak doğru değilmiş hoş olmuyormuş dikkat çekiyormuşum bu durumdan herkes şikayetçiymiş !!! sonra karşı masamda oturan sözde samimi olduğumuz bayana haksızmıyım diye sordu.. nedese beğenirsiniz " haklısın .......... abi bencede doğru söylüyorsun işte bizim müdür vardı eşi hayatım dediği için nerdeyse tl kapatacaktı.. sen iyi niyetle söylüyorsun abi.. sonra adam çıkınca işte ... abi haklı yüzüne söyledim arkasındanda söylüyorum.. ben şoktayım ilk defa böyle yobaz insanlar görüyorum.. kızdım ben sonra bayanada yanlış bir şey varsa onun yanında niye söylüyorsun o gidince bana söyle öyle değilmi ama samimiyet bu değilmidir.. Ama bu bayanın yaptığı ilk şey değildi... bu bende bardağı taşıran son damla oldu artık.. şimdi ikisiylede konuşmuyorum... Söylermisiniz benim bir suçum varmı bunda ????????? kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bir anda iş yerindeki huzurum yerle bir oldu.. anladım ki iş yerindeki insanlarda dost arkadaş olmazmış !! Bir tek benmiyim byle sorunlar yaşayan çok merak ediyorum hep beni mi bulur böyle insanlar ?? sonradan o bayan erkeklerin böyle şeylerden tahrik olabileceğini söyledi madem bunu biliyorsun iyi niyet bunun neresinde ??? ben yanlış mı yapıyorum kızlar bir tek benmiyim başkalarının yanında eşiyle böyle konuşan ?? o bayanda nerdeyse 1 yıllık evli eşine aşkım canım dediğini duymadım daha bumu yanı normal olan ?? ama tartışmanın ertesi gün hayatım diyerek konştu eşiyle aptal şey... ilk geldiği günden beri sürekli bir kıyaslama içinde farklı bir insan.. sürekli kendini över en iyisi ondadır en güzeli ondadır.. bir insan annesinin perdelerini yüz defa övermi yaa aklım mantığım almıyor.. ben tatile gitmiştim aklında tatil yoktu hemen tatil ayarladı ve benim gittiğim yere gitti :)) beni kıskandığını düşünüyorum artık aklıma başka bir neden gelmiyor... yardım edin lütfen ben bu yobaz insanlara nasıl davranmalıyım ???? siz olsanız ne yapardınız ????

Son düzenleyen: Moderatör:
dediğin gibi kimse olmadığı bir anda güzel bir şekilde söylenebilirdi
takma kafana
ayrıca kimsenin yanında eşinle samimi konuşmasan bence daha iyi
kıskanan olur, çekemeyen olur
arkandan konuşan olur
kimseye laf vermemek gerek
bir de işveli konuşmak erkekleri cezbedebilir doğru ama bunu söylemenin de üslubu güzel olmalı
karşıdaki insanın bozarak yapılmamalı bu
boşver sen, dikkat edersin her şeyini herkesin önünde yaşamazsın

Böyle saçma bişey olurmu yaaa. Resmen sacmalamislar. Bide üstüne "erkekler tahrik olur" diyim tüy dikmiş. Takma bunları kıskançlıktan başka bişey değil. İkisi de eslerinden biriyle seyler duymadığı icin kıskanmışlardir.

Yobazlar mı değiller mi bilemem ama '' iyi birer iş arkadaşı '' olmadıkları kesin . Anlattığınız konu değil sadece diğer örneklerinizde bunu destekliyor.

Ama ;

Kamu kurumunda bende '' vatandaş '' olarak işimi halletmeye gittiğimde , görevli personelin özel telefon konuşmasını benim karşımda yapmasından hoşnut olmam.Ha bunu sorun mu ederim hayır . Şİmdi siz konuyu açınca düşündüm ve evet rahatsız olurum dedim.Konunun içeriğini duyuyorsam ve aşkım hayatım vs .. ile donatılmış bir görüşme ise ; orada kullanılan bu sözlerden çok , acil olmayan bir konuşmanın ben oradayken ve işim varken yapılmasıdır heralde beni rahatsız edecek olan.

Bunun dışında konuşmalarınıza şahit olan oda arkadaşlarınızın rahatsızlığı son derece samimiyetsiz pek tabii .

Son düzenleme:

canım benim inan bana işveli falan değil sevmem zaten uluorta öyle şeyleri.. aradığında efendim aşkım iyiyim hayatım bu yani.. bu kimseye düşmezki hele bir erkeğe hiç düşmez öyle değilmi ama ?? özellikle samimiyiz dediğim arkadaşımın bunu yapması beni çok üzdü bayanlar birbirine destek olmalı yaaa hele böyle bir şey için.. demekki oda rahatsızmış aama aklıma ilk gelen şey kıskandığı.. bunu diyen adamda eşini aldatıyor bizzat faceden ben gördüm yaa.. kendine bakmıyor insanlar işte...

o zaman senin hiç takmaman lazım
çünkü cahilce davrananlara kızılmaz, cevap verilmez
selametle der geçilir canım :)

canım benim şu ayrıntııyı iletmeliyim sanırım... bizim işimiz daha farklı yani yılda 3 yada 4 defa vatandaş gelir bizim odaya... yani tapu gibi nüfus gibi vatanşla iç içe olan bir işimizz yok.. yapılan tl konuşması söyle eşim aradığında efndim aşkım iyiyim sen ne yapıyorsun tamam hayatım görüşürüz.. yani 1 yada 2 dk süren bir görüşme... ben zaten oda arkadaşlarımın rahatsız olmasına takıldım hele bayanında aynı fikirde olması beni şok etti...

aynen canım aynen.. erkek olan kimse eşime bakmasın diye çirkin bir kadınla evlendim diyormuş.. bu denirmi yaa soruyorum size ?? bayan olanda tam istediği gibi aradığı gibi biriyle evlilik yapamadı bunun kıskançlığı var işte..

Allah Allah..
Vatandaşın önünde olmadıktan sonra, rahatsız olmaları ne tuhaf...

Çekemediler sanırım eşinizle olan samimiyetinizi

Allah Allah..
Vatandaşın önünde olmadıktan sonra, rahatsız olmaları ne tuhaf...

Çekemediler sanırım eşinizle olan samimiyetinizi

ben eşimle çok severek evlendimm.. işte bu dediğim insan yani.. çok güzel bir evliliğimde var çok şükür... ama insan bunu niye kıskanırki bu kadarmı fesat oldukk yaa anlamıyorum ben .((

o zaman senin hiç takmaman lazım
çünkü cahilce davrananlara kızılmaz, cevap verilmez
selametle der geçilir canım :)

aynı odadaın canım benim nasıl takmıycaksın.. senin için böyle düşünen insanlarla nasıl konuşacaksın ( ve malesefki hergün yzyüze bakmak zorundayım (

onlara karşı o kadar olgun ve hoşgörülü aynı zamanda ılımlı mesafeli ol ki bu erdemli halinden utansınlar

O zaman tek kelime ile '' umursama! ''

Umursamam şereflendirir onları

Ben iş arkadaşlarınızın yanında eşinizle canımlı-aşkımlı konuşmanızda bir abeslik görmüyorum ama tavırlarına bakılırsa çekemiyorlar sizi.
Bunun yanında müşterilerin yanında ise böyle konuşmazsanız daha iyi olur sanırım.İş yerinde resmi duruşu hiç bozmamak lazım müşteriye karşı.

onlara karşı o kadar olgun ve hoşgörülü aynı zamanda ılımlı mesafeli ol ki bu erdemli halinden utansınlar

şimdi konuşmuyorum ikisiylede. bayan olanlada kestim samimiyetimi yemeğe bile çıkmıyorum eve gidiyorum artık.. canım benim olmuyor işte sabah günaydın dedim gayet neşeli ve onları takmayan bir sesle onlarda çıt yok.. yani onlar haksız olduklarını düşünmüyorlar.. çok zor bir durum yaa anlatamam inan... aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yani..

Allah huzur versin evine de işine de sana da inşallah

Kıskançlık değil ama eşin de olsa tlfonun ucundaki, yanında bir yabancı varken o kadar samimi konuşmak itici geliyor olabilir.
Bana da itici gelen bi durum bu. Eleştiri şekli yanlış ama eleştiri haklı bence.

Kıskançlık değil ama eşin de olsa tlfonun ucundaki, yanında bir yabancı varken o kadar samimi konuşmak itici geliyor olabilir.
Bana da itici gelen bi durum bu. Eleştiri şekli yanlış ama eleştiri haklı bence.

iyi ama efendim aşkım yada efendim hayatım demenin neresi samimi ?? bu birazda alışkanlık haline gelmiş... benim en çok kafama takılan sürekli bir arada oldduğnuz bir şeyler paylaştığınız kız arkadaşınız bir başkasının safına geçip bunun için sizi eleştirmesi.. işte bunu anlayamıyorum ben.. siz yaparmıydınız böyle bir şey ?? bunun adı nedir peki kıskançlık değilse ??

bence dee öylee.hele ki vatandaşların yanında sonuçta memursunuz biraz dha resmiyett..biz de şimdi bu konuşmalardan hoşlanmadığımızı söyledik bu durumda bizim de kıskanç oldugumuzu düşünmeyin lütfen..ben de eşimle o şekilde konuşurum ama yerıne göre.bu da benim eşimle mutsuz bir evlilk yaptıgı göstermez sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…