bence dee öylee.hele ki vatandaşların yanında sonuçta memursunuz biraz dha resmiyett..biz de şimdi bu konuşmalardan hoşlanmadığımızı söyledik bu durumda bizim de kıskanç oldugumuzu düşünmeyin lütfen..ben de eşimle o şekilde konuşurum ama yerıne göre.bu da benim eşimle mutsuz bir evlilk yaptıgı göstermez sanırım
vatandaş kısmına bir açıklama getirdiğimi düşünüyorum... düşünün sabahtan akşama kadar berabersiniz o inlarlarla ve benim 5 yada 6 günüm orda geçiyor o insanlardanmı kascam kendimi ??? tamam bunun herkese göre doğru olmasını beklemiyorum... yine söylüyorum ve soruyoruz size samimi olduğunuz bir kız arkadaşınız böyle bir tepkiye maruz kalsa kız arkadaşınızın mı yanında olursunuz diğer kişininin mi ?? yaptığı yanlışsa eğer o kişinin yanındamı eleştirirsiniz o gidince makul bir şekilde anlatırmısınız ona ??? hangisi doğru sizce ??? her fırsatta sizi yermeye eleştirmeye hazır bir arkadaşa katlanabilir misinz ?? heleki bu insan sizin karşı masanızda oturuyrosa ???
ben bilhassa bırılerının yanında telde görüşürsem eşimle aşkım falan dıyemem cunku görmemısın seyşi demesınler dıye .
bizim serv ıste gıttıgımz bı öğretmen bayan vardı sabah sevgılıısyle konuusurdu aşkkkıııımmmm sevgilimmmmm böle ceke ceke kısık sesle ama bız derdık sankı bı onda var . ve herkes sıkılırdı hergun hergun yaaaa aşkımmmm nedeeennn aammmaaa falan derdı
bu benım göruusm ayrıca böle ınsanları yobaz dıye nıtelemnde hoş degıl. demkkı ınsanları rahatsız etmıs senın bu tarz konusman . pardon ama eve saklasanız ölürmüsünz aşkımlı cıcımlı konusmalarınızı.
eşim her aradığında "efendim hayatım" diyerek açarım tlf. alışmışız artık, resmi cevaplasam eşim şaşırır hayırdır noldu der.
kimsenin rahatsızlığı da umrumda değil. benim "hayatım" kelimemden rahatsız olcak kişinin hayata bakış açısından da şüphe ederim.
ağzıma sakızı atıp ( mübalağa yapıyorum burda) "aaaa ama aaaşşkım neeedeennn yaaa lütfeeeenn " tarzında bir konuşma olmadığı sürece ben pek bir sakınca görmüyorum.
bazı şeylere bukadar takılmamak lazım, ne kadar çok irdelersek okadar çok başımız ağrır.
diğer taraftan resmi dairelerde dikkat edilmesi gereken okadar çok şey varki , herbirimiz dökülsek neler çıkar ortaya... erkek memurların oturuş şekli, kaba saba konuşmaları, sırada 3457kişi varken 3metre mesafedeki masalarla şakalaşıp kahkaları basmaları falan filan...
erkek olan karısından aşkım lafı duymayan biridir, kadın olanın da kocası ilgisizdir. başka nedeni olamaz böyle davranmalarının.
canım bunlar sana niyetini belli etmişler bence uzak dur insanlar kendi hayatlarında yaşayamadıklarını başkaları yaşayınca öfke ve kıskançlık krize girerler,nazara da çok inanırım fazla belli etme bu sefer de haset başlar ve gözlerle nazar ederler.
Bnde arkadaşlara katılıyorum insanlarla içiçe olan bir kurum olsa vatandaş olarak bende rahatsız olurdum ama öyle bir durum yokmuş.. Zaten sürekli insanlarla uğraşsan o koşuşturmada telefonu açtığına şükredersin bırak aşkım demeyi
Bunu söyleyen adam bana baya tutucu geldi çanak tutan kadın iş arkadaşıysa bekar sanırım ve sevgiliside yok.. O yüzden onun için pekte önemli bir durum olmadığından adama hak vermiş..
ay canım yaa ne güzelde açıklamışsın " ÇANAK TUTMAK" cuk diye oturmuş bu deyim hiç aklıma gelmemişti :)) bekar değil canım yaa evli kendiside hatta yeni evli... 1 senelik falan evli ama daha eşine aşkım hayatım dediğini duymadım.. ne başbaşayken nede başka zaman.. onun konuşması ise şu " efendim, hiç napim sen napıyosun vs vs " bu tartışmanın ertesi gün hayatım diye konuştu ama... madem kendin niye konuşuyorsun öyle değilmi..
Kendisi öyle konuşmuyor diye kıskandı mı neŞaka bir yana bende şimdiye kadar kimseye aşkım diyemedim ama söyleyenlere çok imrenirim aşkım hayatım diye konuşanlara.. O ortamda ben olsam (yani bana sorulsa o soru) haksız mıyım dediğinde adam bende herkesin kendi hayatı abartılacak bişey yok derdim.. Tavrını koymakta haklısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?