Eşimle aşkım hayatım diye konuştuğum için suçlanıyorum !!!

Mesela ben otobüste falan bile çok fazla aşkım balım telaffuz etmemeye çalşırım. Biraz dikkat çekici oluyor çünkü, yada samimi görünmediğini düşünürüm. patronum ve iş arkadaşlarımın yanında da daha mesafeili konuşurum.. Hatta büyüklerin yanında bile çok fazla söylemem.. 'kendi adıma tabii, ben böyle yaparım'
yanlızken de en güzel sözlerimden, cilveli konuşmamdan nasibini alır zaten..

Biraz haklı gibi benim açımdan..ama adam sizi daha terbiyeli şekilde uyarmalıydı bence..söyledikleri edepsizce olmuş.
Ben olsam muhattapa almam bundan sonra. işim oldukça konuşurum..

Kusur bakmayin ama en ufak meselelerde bile insanlara hemen yobaz yaftasi yapistirilmasina cok kiziyorum ben. Hakaret gibi geliyor bu sozcuk bana.

Is arkadaslariniz belliki nerde nasil konusulacagini bilmeyen tipler. Kimse kimseye benzemez, rahatsizlik duyabilirler elbette ki ama herseyi soylemenin de bir usulu, yolu yordami vardir.

Diger is arkadasinizin daha yeni evli oldugu halde esiyle bu sekilde konusmadigini ve size de bunun garip geldigini belirtmissiniz. Dedigim gibi bu tamamen yapi meselesi.

Mesela ben baskalarinin yaninda ne cok sevgii gosterebilirim esime ( genel durumdan bahsediyorum ), ne de askim, hayatim derim. Yapamam yani elimde degil. Yanimda esiyle bu sekilde konusan biri olunca da tuhafima gider. Cunku yapisal birsey bu umarim anlatabilmisimdir.

Kimse kimsenin her hareketine bayilmayabilir, ama herseyi, her rahatsizligi soylemenin de bir uslubu vardir. Siz de onlarla bu konuda daha fazla yuz goz olmak istemiyorsaniz ona gore hareket edersiniz.

Son düzenleme:

Sende keşke güzel bir cevabını verseydin o an.. Oda haddini bilirdi.. Ama şimdi geçmiş gitmiş sen umursama daha fazla yoksa kendini iyice bişey sanabilirler..

tavırlarını bende yanlıs buldum daha nazıkce uyarabılırlerdı, ancak sunu da belırteyım işyerınde bende aşkım canım cicimli konusmaları onaylamıyorum

iş sırasında olmayan samimi bir konuşmanın kime ne zararı var anlamadım.

bence her ikiside seni kıskanmış.evlilermi bilmiyorum kendileri söyleyemediği için seni de kıskanmışlar açık ve net belli başka hiçbir nedeni yok bunun..sonuçda sen kötü birşey söylememişsin gayet normal bir hitab tarzı,sen takma kafana bir söz vardır.."kedi erişemediği ciğere mındar dermiş..":)

Karşındaki insanlar konuşmanızdan rahatsız olmuş olabilir ama bu söyledikleri cümleler ve kullandıkları kelimeler çok çirkin ve yanlış.
Kimseye düşmez hangi cümleyi ve hitabı kullandığınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…