- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
1 senelikYeni evliyseniz olur öyle... birbirini tanıma süreçleri... ne kadarlık evlisiniz?
Bence de.Ona sormadan çağırmanıza sinirlenip, hırsını bu şekil de almış sizden.
savaşma seviş tabiri size gelsin madem:)))))Konuyu açtıktan 5 dk sonra eşim kalktı geldi yataktan elimden tutup götürdü odamıza sarıldı ve hiçbirini o anlamda demedim dedi haber verseydin keşke dedi
İnsan karısını aşağılarmı dedi takıldım sdece sende o an hadi ordan filan deseydin takılsaydık dedi şimdi wcye geldim arkadaşlar ordan yazıyorum
Bidaha beni bu yatakta tek bırakma dedi
Ne tatlı hemencecik hallolmuş, yoo dostum yoo kk buna hazır değilKonuyu açtıktan 5 dk sonra eşim kalktı geldi yataktan elimden tutup götürdü odamıza sarıldı ve hiçbirini o anlamda demedim dedi haber verseydin keşke dedi
İnsan karısını aşağılarmı dedi takıldım sdece sende o an hadi ordan filan deseydin takılsaydık dedi şimdi wcye geldim arkadaşlar ordan yazıyorum
Konuyu açtıktan 5 dk sonra eşim kalktı geldi yataktan elimden tutup götürdü odamıza sarıldı ve hiçbirini o anlamda demedim dedi haber verseydin keşke dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?