- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Konuyu açtıktan 5 dk sonra eşim kalktı geldi yataktan elimden tutup götürdü odamıza sarıldı ve hiçbirini o anlamda demedim dedi haber verseydin keşke dedi
İnsan karısını aşağılarmı dedi takıldım sdece sende o an hadi ordan filan deseydin takılsaydık dedi şimdi wcye geldim arkadaşlar ordan yazıyorum
Bidaha beni bu yatakta tek bırakma dedi
Isteee budurKonuyu açtıktan 5 dk sonra eşim kalktı geldi yataktan elimden tutup götürdü odamıza sarıldı ve hiçbirini o anlamda demedim dedi haber verseydin keşke dedi
İnsan karısını aşağılarmı dedi takıldım sdece sende o an hadi ordan filan deseydin takılsaydık dedi şimdi wcye geldim arkadaşlar ordan yazıyorum
Sonradan gönlünüzü almış,sizin adınıza sevindim. .Kardeşinizle arası nasıl?Diğer sözlere çok fazla takılmazdım ama ailemin gelmesi için önce onayının olması canımı sıkardı .Zaten eşinize gelecekler diye söylemişsiniz.Kardeşiniz aradığında ,önce eşime sorayım bir planı var mı deseniz ,bu seferde kardeşiniz alınmaz mı?Zaten kardeşiniz aradığında müsait misiniz ,gelelim mi diye sormuştur.Eğer çok sık gelmiyorsa kardeşler,birkaç saat misafirliğin ne zararı olacak.Hizmet eden eşiniz olsa neyse.Konuyu açtıktan 5 dk sonra eşim kalktı geldi yataktan elimden tutup götürdü odamıza sarıldı ve hiçbirini o anlamda demedim dedi haber verseydin keşke dedi
Onun ailesinden 3 5 kişi anca gelir annesi ablası onlar için de evde oluruz genelde ben sıkıntı etmem benim eşim dostum kalabalık misafirim eksik olmuyoOnun ailesinden mimse gelebiliyormu sizin onayiniz olmadan ,telefon acip annemler geliyor diyebiliyor mu esiniz
Yok intikam alamam zaten bu sebeple kavga çıkarmıyo da işte başka şeyler yapıp hıncını almak istedi heraldeAnlattığınızdan anladığım şudur ki; eşiniz size sanırım kızmış ve kızgınlığını sizi önemsemeyip (karnınız)ve birazda rencide ederek(film seçme olayı)çıkarmış.
İlk seneler oluyo böyle .konuşun bol bol üzüldüğünüz ,sinirlendiğiniz konuları anlatın.çok ciddi konular yok ise,bunlar çözülür.
Ancak inada bindirir aynılarını sende yapıp işi intikama dökerseniz uzar gider yıllarca..biriktikce öfke kin birikir yazık olur...
O zaman eşin haklı Can'ım bu sebepten çok ayrılıklar görüyoruz.Sende üzerine düşeni yaparsın artık.Eşin özür de dilemişOnun ailesinden 3 5 kişi anca gelir annesi ablası onlar için de evde oluruz genelde ben sıkıntı etmem benim eşim dostum kalabalık misafirim eksik olmuyo
Kırk yılda ancak gelirler kardeşim haftanın 3 günü akşam 10 a kadar çalışıyo dün erken çıkmış ben ona gelme mi diyimSonradan gönlünüzü almış,sizin adınıza sevindim. .Kardeşinizle arası nasıl?Diğer sözlere çok fazla takılmazdım ama ailemin gelmesi için önce onayının olması canımı sıkardı .Zaten eşinize gelecekler diye söylemişsiniz.Kardeşiniz aradığında ,önce eşime sorayım bir planı var mı deseniz ,bu seferde kardeşiniz alınmaz mı?Zaten kardeşiniz aradığında müsait misiniz ,gelelim mi diye sormuştur.Eğer çok sık gelmiyorsa kardeşler,birkaç saat misafirliğin ne zararı olacak.Hizmet eden eşiniz olsa neyse.
Onun ailesinden 3 5 kişi anca gelir annesi ablası onlar için de evde oluruz genelde ben sıkıntı etmem benim eşim dostum kalabalık misafirim eksik olmuyo
Misafirleriniz akşam saatinde geliyorsa eşinizin tavır yapması normal.Dinlenmek isteyebilir.Ben aileler hakkında anlayışlı olmalılar diye düşünüyorum,tabii çok sık gelmiyorlarsa.Kırk yılda ancak gelirler kardeşim haftanın 3 günü akşam 10 a kadar çalışıyo dün erken çıkmış ben ona gelme mi diyim
Tabiki kardeşime dur bi soruyum müsaitmişmiyiz demem saçma olurdu
Onun ablası arıyo evdeyseniz uğricaz diyo eşim gözüme bakıyo teldeyken tamam diyom bu da emrivaki ona kalırsa anne baba ve kardeş için bu tarz şeyler sorun olmamalı
Söylemesem anlıcam haberi var izin mi alayım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?