Eşimle ayrı dünyaların insanıymışız

Nee güzeel:)
Böyle böyle tanıyorsunuz birbirinizi.
Çok büyük sorunlar olmadığı sürece anlayış gösterin. Hemen boşanmayı düşünmeyin.
Mutluluklllaaaaarr

İyide her yapacağın şey için saniyesi saniyesine eşine hesap mı vermen gerekiyormuş??
Olay o şekilde gelişmiş olmuş bitmiş kapris yapmanın anlamı ne? alt tarafı 2-3 saat...

İnsanlar neden bu kadar tahammülsüzleşti ya!..

Isteee budur herseyde kendinizi uzmeyin misafirleri ese sormadan kabul etmeyin.Musmutlu olun :)

Anlattığınızdan anladığım şudur ki; eşiniz size sanırım kızmış ve kızgınlığını sizi önemsemeyip (karnınız)ve birazda rencide ederek(film seçme olayı)çıkarmış.

İlk seneler oluyo böyle .konuşun bol bol üzüldüğünüz ,sinirlendiğiniz konuları anlatın.çok ciddi konular yok ise,bunlar çözülür.

Ancak inada bindirir aynılarını sende yapıp işi intikama dökerseniz uzar gider yıllarca..biriktikce öfke kin birikir yazık olur...

Erkek milleti yapar artistlik. Kardeşinin yanında şow yapmış işte, aklı sıra hava' mı atacak ne yapacaksa. Normal de kendi ailesinden birilerinin yanında daha çok yaparlar ama... Neyse,
Yeni evlisiniz olur böyle şeyler...
Mutluluklar dilerim cnm...

Hatasını çok güzel bastırmış sizi suçlayarak.
Kanmayın bu güç oyunlarına.
Bu sebepten de ayrilinmaz.evli çift kalmazdı ülkede.

Öpüşün barışın, olur o kadar. Ben de ani misafirden hoşlanmam, en az bir gün önceden haber verilmeli, düşünün yoruldunuz akşama gideyim de ayaklarımı uzatayım tembellik edeyim diyorsunuz, çat misafir var akşama, ne kadar samimi de olunsa insan rahat edemez istediği gibi.

Sonradan gönlünüzü almış,sizin adınıza sevindim. .Kardeşinizle arası nasıl?Diğer sözlere çok fazla takılmazdım ama ailemin gelmesi için önce onayının olması canımı sıkardı .Zaten eşinize gelecekler diye söylemişsiniz.Kardeşiniz aradığında ,önce eşime sorayım bir planı var mı deseniz ,bu seferde kardeşiniz alınmaz mı?Zaten kardeşiniz aradığında müsait misiniz ,gelelim mi diye sormuştur.Eğer çok sık gelmiyorsa kardeşler,birkaç saat misafirliğin ne zararı olacak.Hizmet eden eşiniz olsa neyse.

Onun ailesinden mimse gelebiliyormu sizin onayiniz olmadan ,telefon acip annemler geliyor diyebiliyor mu esiniz
Onun ailesinden 3 5 kişi anca gelir annesi ablası onlar için de evde oluruz genelde ben sıkıntı etmem benim eşim dostum kalabalık misafirim eksik olmuyo

Yok intikam alamam zaten bu sebeple kavga çıkarmıyo da işte başka şeyler yapıp hıncını almak istedi heralde

Onun ailesinden 3 5 kişi anca gelir annesi ablası onlar için de evde oluruz genelde ben sıkıntı etmem benim eşim dostum kalabalık misafirim eksik olmuyo
O zaman eşin haklı Can'ım bu sebepten çok ayrılıklar görüyoruz.Sende üzerine düşeni yaparsın artık.Eşin özür de dilemiş

Kırk yılda ancak gelirler kardeşim haftanın 3 günü akşam 10 a kadar çalışıyo dün erken çıkmış ben ona gelme mi diyim
Tabiki kardeşime dur bi soruyum müsaitmişmiyiz demem saçma olurdu
Onun ablası arıyo evdeyseniz uğricaz diyo eşim gözüme bakıyo teldeyken tamam diyom bu da emrivaki ona kalırsa anne baba ve kardeş için bu tarz şeyler sorun olmamalı
Söylemesem anlıcam haberi var izin mi alayım daha

tamamen haklısınız
kaldıki eve geleni kabul etme gibi bir lüks bana göre bayana aittir
sonuçta ağırlayacak olan odur
erkeğe bir sohbet etmek kalıyo
bunuda çok görüyosa pes yani

Misafirleriniz akşam saatinde geliyorsa eşinizin tavır yapması normal.Dinlenmek isteyebilir.Ben aileler hakkında anlayışlı olmalılar diye düşünüyorum,tabii çok sık gelmiyorlarsa.

Yani... bence haklı haksız yok. Kıldı tüydü yündü çok büyütmüşsünüz.

Evlilikte iki taraftan biri alttan almalı. Yoksa her kavgada boşanma konuları, ayrılık sinyalleri çok yıpratır.
Bir gün sen alttan alırsın, bir gün o alır. Sonuçta siz de mükemmel değilsiniz, eşiniz de değil.
Daha çooook sorunlar çıkacak karşınıza. Yeni evlisiniz şimdiden başlamayın: )

bir evliliğin oturması 3-4 yılı alabiliyor

eğer sadece bu gibi durumlarsa zamanla düzebilir
konuşarak anlaşırsınız

yapmamanız gereken hatalar
asla ayrı yatmayın
ailesinin yanında aşağılamayın (içinizde kalmasın diye onun abisi ya da kardeşinin yanında benzer birşey söyleyip aynı durumdaki tepksini ölçebilirsiniz) ama abartmayın
sürekli ailesi hakkında haklıda olsanız konuşmayın (ama gerçekten haklı olduğunuz durumlarda konuşun )
anne baba dahil olsa eşlerin birbirine haber vermesi gerekir gelecekler gideceğiz değil gelsinler mi? gidelim mi?
her konuda alttan alan siz olmayın öyle alışır
sürekli kavgayı uzatmak ya da kavga etmek yerine biriki aynı tarttışmadan sonra hiçbirşey olmamış gibi davranın ama o haksızsa umursamadan davranın haklıda olsanız altında ezilmeyin sonra hep suçlanırsınız
kavgalarınızı uzatmamaya çalışın sabaha hiçbirşey olmamış gibi ama bu geri adım atın değil karşı tarafın hareketine göre yani akşamki kavgayı umursamadığınızı hissetttirin

Bu erkekleri de daha çözemedik

Kendi aileleri misafirliğe gelince sonsuz hizmet,ilgi bekliyorlar, kadının ailesinden biri geldiğinde ne hikmetse hesap veriliyor izin alınıyor, yorgun olunuyor.

Evlilikten soğutur bu numunelikler.

Takma canim ilk sene olur böyle şeyler. Zamanla oturur evliliğinz birbirinize alışırsınız. Hoşlanmadığınız hareketler bi bakmışsın azalmış. Ben 2.5 senelik evliyim. Ama ilk sene düşündüm de şimdi saçma sapan kavgalarımız olmuş. Gereksiz laflarımiz olmuş. Ama şimdi çok şükür oturdu evliligimiz. Beraber yaşamak bir hayatı paylaşmak kolay değil canım. Biraz sen ödün verceksin biraz esin ödün verecek ki evliliğin tadından yenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…