Eşimle ayrı dünyaların insanıymışız

Adam haklı bence her agrıda hastaneye gıdılmez bende o tarz seylerı abartanları sevmem..
Mısafır konusunda eslere danısılmadan eve mısafır cagırılmasına karsıyım aıle uyesı bıle olsa danısılmalı adam belkı yorgun belkı kafasında farklı bır planı vardı sızınle ama mısafır cıkınca yapamadı vs vs.....
Hem dedıklerıde oyle asagılar tarzda seyler degıl benım esımde bır fılm ızleyelım derız onabakar buna bakar bana fenalık gelır heo derım sen fılm acana kadar ben uyuyacagım dıye bunda art nıyet asagılama yok bıraz sıtem bıraz esprı var herseye alınırsanız zaten evlılık yurumez..

Ben burada gidecek bisey görmedim evlilik iste bu tür kavgalar sinirlenince boyle soylemler olur takmayin bence. Devamli olmasi sıkıntı

Esiniz cok hakli waysaptan gec gormus olabilir veya yorgundur o gun kimseyi istemeyebilir Sormaniz gerekliydi . Ben nasil esimin ailesinin cat kapi gelmesinden hoslanmiyorsam.Esiminde hoslanmamasi cok dogal karsilarim. Size olan tavirlarida bu yuzden boyle cikarmis sinirini. Patlama noktasina geldigine gorw bunu siklikla yapiyor olabilirsiniz.

Bana sormadan kimseyi kabul etme.... Olmamış bu, burdaki zihniyete müdahale şart. O senin kardeşin. Bırak senin eşine sormanı, onun bile habersiz gelebilme durumu var bence. Kardeş çünkü... herhangi biri değil.
AYnı durum benim başıma gelseydi gerçekten kötü olurdum. Allahtan bana bunları söyleyen eşim yok, yoksa sıkıntı yapardım gerçekten ve sıkıntı da yaratırdım

Bir yere gitmek veya birini cagirmak soz konusu oldugunda, once esimle konusayim size donus yaparim diyin. Kendiniz konusun ve ona gore musaitiz degiliz diyin. Ki olmasi gereken bu.
Bunu ben yapmadigim gibi, esimin de yapmasini istemem.

pıreye kızıp yrgaan yakmaya gerek yok esının yaptıgu ayıp ama akıllı ol ders ver bırdaha yapaamaasın byle gtcemde canımı sıktıda deyıp durma davranıslarını degıtrıp trıp atma unutmus gıbı yap zamanı gelınce al ıntıkamını :) snra sana darılırsa sana dedıgı seylerı ona syle saka da mı yapamıycaz cok alıngansın vs. de

Bana sormadan eve birini alma ne demek sanki insanlar kole ev hapis. çok terbiyesizmis esin bir de kardesinin yaninda seni surekli ignelemesi falan ben senin yerinde olsam gercekten cok sinirlenir ve tavrimi gosterirdim ki kardesinin yerinde de olsam sinirlenirdim yanimda benim kiz kardesimi asagilayacak ben de pek rahat durmazdım. ama soyleme sekli de var eger gercekten saka yollu soylediyse sizde sinirlendiyseniz sizi suclu gostermek konuyu saptirmak icin bir daha benden habersiz eve birini alma demistir ki yine sinir bozucu bir durum boyle durumlarda cok taviz vermeyin tavrinizi gosterin ki ilerde dikkat etsin hareketlerine yuz verince iyice zivanadan cikiyorlar.

sizin kardesiniz ziyarete gelicem dese dur bir esime sorayim diyip sorarmiydiniz bir de olaki sordunuz esiniz gelmesinler dedi gelmeyin mi diyeceksiniz insanlara cok tuhaf gercekten kiz kendi kendine plan yapmiyor gelicek olan misafirleri haber veriyor emirvaki denilmez buna

Evet Esıme sorayım derım ne var bunda? Musaitsek geri arar davet ederım. Eşimde kafasına göre kımseyı cagıramaz kardesıyse kardesı nolmuş yani? Belki o gün misafir çekecek modum yok, ağırlamak zorunda mıyım? Asıl terbıyesızlık olan sey her planı yapıp en son gelecekler dıye haber vermektir benım için. Belli ki konu sahıbının esıde hoşlanmıyor böyle seylerden. Siz her gun mısafır agırlamaya hazır olabılırsınız, herkes olmuyor.

Her gün misafir agırlamaktan bahsetmiyor kimse kaldı ki kardeşim bana göre misafir statüsunde değil. Düşünceniz doğru değil bence çok bencilce bir de bunu sanki doğruymuş gibi karşı tarafa empoze etmeye calışmanız ayrı bir saçmalık sizin gibi düşünen insanın da çok olacağını düşünmüyorum o yüzden kendinizi dogruymuşsunuz gibi ölçüt olarak kabul ettirmeye çalışmayın insanlara. sizin huyunuz böyle demek ki...

kocanız size uyuz olmuş.

drekt sorun sıkıntı ne diye açıkça söylesin olmaz böyle.

o çalışıyor siz ev hanımı iseniz adam da haklı tatil gününde misafir ağırlamak yorucu. bu tip planları birlikte yapın.

ama bi misafir muhabbetine de ağır konuşmuş ben olsam ben de küserdim ayrı dünyaların insanı vs nedir ya. saçmalamış.

eşi bimeyecek
iyide kocasının o gün işinin olup olmadıgını bilmeyecekmi gün içinde konusuluyor
yabancısı degilki tabiki kardesi geliyor gayet rahatlıkla cagrılır
ayrıca kardesi ve esi geliyor gerekirse emrivakide yapar
onlardan önemli misafirmi var ölmedi ya oturdu dinlenen dinlene yemek yedi sohbet etti ölmez allah alah
bu kadarda es meraklısı olmayın

Yorumlara bakarsanız böyle düşünen tek kişi ben değilim. Ilk attıgım yorumu begenen kişilere bakarsanız aynı fikirde olan başka ınsanlarda var. Kimseye bişey empoze ettıgım yok. Konu sahinin eşide kendısıne sorulmadan mısafır alınmasına kızmış belli ki ve buyüzden sıkıntı cıkmıs, kendı fıkrımce saygı duyması gerektıgını soyledım.

Siz karı koca böyle düşünmüyorsanız "düşünceksiniz" dıye bogazınıza basan yok mesela istersen hergun hergun mısafir al banane? Bana göre, o evde benımle bırlıkte yasamıyorsa misafirdir. Benım dogrum budur. Bunu söylerim senide ilgilendirmez.

sizin dogrunuz budur kocasinin dogrusu da olabilir ama konuyu acan kisinin de dogrulari vardir degil mi kim bilir 2 begeniye bakarak sizin hakli oldugunuzu mu savunacaksiniz komiksiniz gercekten

Siz kendı evınızde öyle yapın arkadaslar ama boyle düşünmeyen ınsanlara, aynı evde yasadıgınız ınsanlara saygı duyun. O evde bırlıkte yasadıgı esı rahatsız oluyorsa saygı duymalı. O kardesım dunyalar durur moduna gececekse konu acmasına gerek yok zaten kavga edıp dursunlar.
Esim için misafır sorun degıldır kendısı 5 kardeş ve kalabalık aileye alısık sormasam bıle sıkıntı etmez ama ben sıkıntı ederım. Bana sormadan "gelecekler" demez eşim, bundan cıddı manada sıkıntı cıkarırım cunku. Esım bana bu sekılde saygı duydugu için, onun sıkıntı etmeyecegını adım gıbı bılsemde o bana soruyor dıye bende ona soruyorum. Bubbızım evımızın duzenı. Size ne? Herkes aynı yorumu yapıp, aynı dusuncek degıl

ben ablamı arayıp sorsam akşam size geleyim mi diye. dur bi eşimi arayıp sorayım dese bozulmazdım açıkçası. ablam uygun olur ama eşi olmayabilir.

e tam tersi düşünürsek ablam beni arasa akşam gel dese, benim planım olsa bu sefer de ablamın mı bana bozulması lazım?

o evde iki kişi yaşıyorsa ikisinin de haberi, rızası olmalı.

diğer durumda da eşinizin huyunu bilmiyoruz her zaman böyle şakalar mı yapar ya da iğneleyici mi konuşur? biraz hırsını almış gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…