- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Adam haklı bence her agrıda hastaneye gıdılmez bende o tarz seylerı abartanları sevmem..Konuyu baştan anlatıyorum arkadaşlar
Bugün akşam erkek kardeşim eşiyle yemeğe geldiler kardeşim beni aradı gelicez diye bende bi planımız yoktu kabul ettim ve eşime watsaptan geleceklerini söyledim eşimde aradı ve akşama ne pişireceğimi sordu öyle kapattık
Eşim işten gelmeden biz sofrayı hazırladık hafiften karnım ağrıyodu sebebini bilmiyorum
Sofraya oturduk beraber o an ağrı girdi karnıma off çok ağrıdı dedim kardeşimin eşi abla hastaneye gidelim dedi eşimin tepkisi şu - küçük şeyler için hastaneye mi gidilirmiş??
Bende dedim azcık parmağın kesildi gittik dedim o önemli filan dedi neyse film izlicez ben film arıyorum onlara diyoki yarımsaatte bulursa bi filmi iyi falan normalde artist değildir onlara artistleşti neyse gittiler ben sinirlendim tavırlarına noldu söyle diyip durdu söyledim bunlar bunlar
Başladı hemen çok alıngansın espri de yapamıyoz
Ne esprisi dedim ya aşalıyon yanlarında dedim umursamaz davrandın dedim
=>Biz varya ayrı dünyaların insanlarıyız
=>Biz anlaşamıyoruz
=>Bence bu evlilik daha oturmadı
=>Bence senin için yanlış evliliğim falan
Bide senden ricam bana sormadan kimseyi eve kabul etme dedi
Onlar kardeşim ve sana haber verdim dedim
Yatmak istermiş planımız olabilirmiş
Aslında başı üstünde yerleri varmış
Ağır lafları kaldıramadım okadar laf içinde bunlara mı takıldın dedi
Mutfaktayım 2 saatir içeri gel dedi gitmedim şimdi yattı
Kafam allak bullak
Gidesim var
Hangimiz haksız ne yapmalıyım
Tavrım ne olmalı
Doğru düşünemiyorum.
1 senelik evliyiz.
Esiniz cok hakli watsaptan gec gormus olabilir veya yorgundur o gun kimseyi istemeyebilir Sormaniz gerekliydi . Ben nasil esimin ailesinin cat kapi gelmesinden hoslanmiyorsam.Esiminde hoslanmamasi cok dogal karsilarim. Size olan tavirlarida bu yuzden boyle cikarmis sinirini. Patlama noktasina geldigine gore bunu siklikla yapiyor olabilirsiniz. Hem kucucuk seyde de hastaneye gidilmez.
Evde tek basina yasamiyorsun senin planin olmayabilir adamin olur. Kardesin olabilir ama kafana gore davet edemezsin. Bu konuda esin hakli. Yaptigin haber vermek degil emrivaki. Planlar yapiliyor, davet ediliyor en son adama "gelcekler" deniliyor? Belkide huyuzden boyle davrandi.
sizin kardesiniz ziyarete gelicem dese dur bir esime sorayim diyip sorarmiydiniz bir de olaki sordunuz esiniz gelmesinler dedi gelmeyin mi diyeceksiniz insanlara cok tuhaf gercekten kiz kendi kendine plan yapmiyor gelicek olan misafirleri haber veriyor emirvaki denilmez buna
Evet Esıme sorayım derım ne var bunda? Musaitsek geri arar davet ederım. Eşimde kafasına göre kımseyı cagıramaz kardesıyse kardesı nolmuş yani? Belki o gün misafir çekecek modum yok, ağırlamak zorunda mıyım? Asıl terbıyesızlık olan sey her planı yapıp en son gelecekler dıye haber vermektir benım için. Belli ki konu sahıbının esıde hoşlanmıyor böyle seylerden. Siz her gun mısafır agırlamaya hazır olabılırsınız, herkes olmuyor.
iyide kocasının o gün işinin olup olmadıgını bilmeyecekmi gün içinde konusuluyorEvde tek basina yasamiyorsun senin planin olmayabilir adamin olur. Kardesin olabilir ama kafana gore davet edemezsin. Bu konuda esin hakli. Yaptigin haber vermek degil emrivaki. Planlar yapiliyor, davet ediliyor en son adama "gelcekler" deniliyor? Belkide huyuzden boyle davrandi.
Her gün misafir agırlamaktan bahsetmiyor kimse kaldı ki kardeşim bana göre misafir statüsunde değil. Düşünceniz doğru değil bence çok bencilce bir de bunu sanki doğruymuş gibi karşı tarafa empoze etmeye calışmanız ayrı bir saçmalık sizin gibi düşünen insanın da çok olacağını düşünmüyorum o yüzden kendinizi dogruymuşsunuz gibi ölçüt olarak kabul ettirmeye çalışmayın insanlara. sizin huyunuz böyle demek ki...
Yorumlara bakarsanız böyle düşünen tek kişi ben değilim. Ilk attıgım yorumu begenen kişilere bakarsanız aynı fikirde olan başka ınsanlarda var. Kimseye bişey empoze ettıgım yok. Konu sahinin eşide kendısıne sorulmadan mısafır alınmasına kızmış belli ki ve buyüzden sıkıntı cıkmıs, kendı fıkrımce saygı duyması gerektıgını soyledım.
Siz karı koca böyle düşünmüyorsanız "düşünceksiniz" dıye bogazınıza basan yok mesela istersen hergun hergun mısafir al banane? Bana göre, o evde benımle bırlıkte yasamıyorsa misafirdir. Benım dogrum budur. Bunu söylerim senide ilgilendirmez.
eşi bimeyecek
iyide kocasının o gün işinin olup olmadıgını bilmeyecekmi gün içinde konusuluyor
yabancısı degilki tabiki kardesi geliyor gayet rahatlıkla cagrılır
ayrıca kardesi ve esi geliyor gerekirse emrivakide yapar
onlardan önemli misafirmi var ölmedi ya oturdu dinlenen dinlene yemek yedi sohbet etti ölmez allah alah
bu kadarda es meraklısı olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?