Eşimle ayrı dünyaların insanıymışız

sizin dogrunuz budur kocasinin dogrusu da olabilir ama konuyu acan kisinin de dogrulari vardir degil mi kim bilir 2 begeniye bakarak sizin hakli oldugunuzu mu savunacaksiniz komiksiniz gercekten

Begenı aldım haklıyım demıyorum. Bu konuda boyle dusunen tek benım oldugumu soyledınız. Komiksiniz. Bende dıyorum kı, bu düşünceye sahip ilk insan ben degılım baskaları da var, baskaları da sızden farklı düşünebiliyor.

Kaldı kı bu haklı veya haksız oluncak bır konu degıl. Kişilerın yasam tarzına gore degişir. Eslerden bırı farklı dusunuyorsa ortak yol bulunur en kötü ihtimalle. Kardesımm, dunyalaar durur, vay terbıyesız nasıl istemezsın dıye saldırmak, istedıgı gıbı gelır baskısında bulunmak dogru olsn degıl.

benim eşimgilde 6 kardes kardesim geliyor dese aylık günümü bile iptal ederim
evde hemen mutfaga gecer en sevdiği yemekleri yaparım asla sıkıntı yapmam
bende bizimkiler gelirken hemen arar sorarım ablamlar gelecekmıs diye ok lesiriz
konu sahibide geleceklerini soylemiş esine zaten sonradan trip yapmıs

kardesimgil gelecek gelsinlermi canım diye sormak bana ters geliyor one yaaa allah askına
tabiki gelecekler istedikleri saatte

Tamam işte siz sıkıntı etmıyorsunuz, sevıyorsunuz. Sizin evde düzen böyle işliyormuş, bizde düzen böyle işliyor. Sıze göre haber vermek, sormak "gelcekler " demek ama konu sahıbının eşi sizin gibi biri degıl işte problem orada, "gelecekler denmesını degıl. " Gelmek ıstıyorlar bu aksam için musaıt mıyız? denmesını beklıyor demekkı adam, bende bunu beklerım. Fark burada. Malesef herkes aynı degıl ıste ve bu konularda baskı hiç hoş degıl ev dedıgın ınsanın huzur bulması gereken yerdır,rahat ettıgı yerdır

Bir tek siz böyle düşünüyorsunuz demedim sizin gibi düşünenlerin çok olacağını düşünmüyorum dedim ki hala da öyle düşünüyorum. Sizin gibi düşunen olabilir ama bu düşünce çok normal bir düşünce değil bence karsı taraf icin hatta iki taraf icin yani hem es hem misafir icin kirici ben sahsen kirilirdim. ha her gün geliyorlarsa ya da çok sık geliniyorsa başka o zaman olabilir ama dedigim bence kırıcı.

bende benden habersiz misafir gelmesine çağrılmasına çok bozuluyorum çok tartıştım eşimle
şimdi eşimle konuşur öyle davet ederiz misafiri

ben yengemi arayıp abimin eşini bu aksam müsaitsenz size gelecegz ddiğim zaman
dur bir abine sorayım gelin derse ben kırılırım
işleride varsa ayy canım bu aksam su işimz var der kusura bakmayın der
yarın gelin yada hangi gün istersenz der
ve mümkün mertebe aynı gün kabul eder
ve dört dörtlük agırlar bizim aile yapımız böyle yabancı gibi öyle esime sorayım bizde ayıp

Bende sizin düşüncenızı normal bulmuyorum. Tartışcak bırsey yok. Senın kı yanlış benım kı dogru muhabbetıne sardı olay.

yabancıyı elbet sorulur ama kardes kardes öyle yabancı gibi cokkkkkkkk ayıp ve bana tuhaf geldi
konu sahibi cok iyi yapmıssın ben seni çokk haklı buldum

Eşinizi haksız göremedim çok büyütmüşsünüz karın ağrıyınca hemen de doktora gidilmez ki haklı. Akşamın o saatinde hani dayanamayacağın kadar olsa kıvransan tamam zaten götürür sonra da sadece bulursa iyi falan demiş şaka yapmış kendince siz hiç mi bir şey demiyorsunuz ona. Zaten kardeşini kabul de etmiş ama whatsapptan aynı gün yazınca bozulmuş olabilir ama büyütülecek şeyler de değil. Daha tanıyacaksınız birbirinizi biraz sakin olmaya herşeyi büyütmemeye çalışın.

Kadin ailesinden birini cagirip sonra esine aksam gelcekler diyince malesef erkekler bozuluyor. Esin ilgi bekleyen biri mi ? Erkek kardesinle ilgilendigini dusunup onu dahil etmedigin icin bozulmus olabilir. O yuzden de iste sinirini boyle cikarmis seni asagilayarak. Sacma ama boyle erkekler var. karisini ailesinden kiskanan yani. Babam da boyleydi. Ne zaman eve biri gelse gicik davranirdi. O laflari da buna bagliyorum. Senin onu begenmedigini ilgilenmedigini falan dusunmus o yuzden yanlis evlilik demis. 1 yillik evlilik tanima sureci. Bana kalirsa yine de git yanina yat. Alttan al bu seferlik

Erkekler genellikle karisinin ailesinin yani da farklilasir
Bunu Her Erkek yaparmis
Bilginiz olsun
Soz sahibiyim bu evde demek istermis aslinda
Kanitlama cabasi hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…