- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
2 gün düzeliyor dediğiniz o süreç nasıl oluyor?Defalarca konuştum 2 gün düzeliyor sonra tekrar aynı
Var ama doktora gitmek istemiyorEvliliğin olmazsa olması zaten cinsellik değil mi. Herhangi bir sağlık problemi var mı acaba
Ayrılıktan bahsettiğim zaman düzeliyor sohbet muhabbet yardım etmeye çalışıyor 2 gün sonra ilgisiz muhabbetsiz sadece telefonuyla ilgilenen bi adam oluyor2 gün düzeliyor dediğiniz o süreç nasıl oluyor?
Size "haklısın" mı diyor mesela? Neden düzeliyor?
Ve sonra tekrar eski haline dönmesini nasıl açıklıyor?
Yani çok daha sert,tutarlı bir konuşma yapsanız. Derdi nedir, olmazki böyle.
Evlilik olmaz böyle.
Bilmiyorum ve hala dayanıyorum ve artık gücüm kalmadı aynı evde konuşmuyoruz bile2 sene nasıl dayandın
Malesef gercekGerçek mi bu konu gerçek olamaz heralde yaa 2 yıldır yanina yaklasmamak ne demek altında ne gibi bı sebep var?
Ayrılıktan bahsetmeyi normalleştirmeseydiniz keşke.Ayrılıktan bahsettiğim zaman düzeliyor sohbet muhabbet yardım etmeye çalışıyor 2 gün sonra ilgisiz muhabbetsiz sadece telefonuyla ilgilenen bi adam oluyor
Bir süre ayrı yaşamayı teklif edin. Mutsuz olduğunuzu, kafanızı toparlamak istediğinizi ve şimdiye kadar onun tarafından bir gayret görmediğinizi belirtin. Baktınız yokluğu fark etmiyor bosanabilirsiniz. Alternatif olarak profesyonel yardım alın
Ewet hatam o oldu bu kadar ayrılıktan bahsedince artık gidebilcegimi düşünmuyordurAyrılıktan bahsetmeyi normalleştirmeseydiniz keşke.
Blöf olmuş artık adama işlemiyor demekki.
Ciddi anlamda ayrılığı gündeme getirin ve düzelmezse sahiden ayrılın. Kolay değil ama......
Aranızda cinsellik yok, akşam şöyle oturup iki lafın belini kırmak çay içmek sohbet etmek yok.
Böyle bir ortamda çocuk zaten mutlu olmayacaktır.
Kırıcı şeyler yaşıyorsunuz
Bir süre ayrı yaşamayı teklif edin. Mutsuz olduğunuzu, kafanızı toparlamak istediğinizi ve şimdiye kadar onun tarafından bir gayret görmediğinizi belirtin. Baktınız yokluğu fark etmiyor bosanabilirsiniz.
Yok sanmam ama cinsel problemleri var ama tedaviye yanaşmiyorSimdi aklıma geldi: acaba adam escinsel mi?
Ablacım madem işin gücün var bırak adamı kızınla güzel ve sağlıklı bir hayat kur.. Ne olduğu belirsiz bir ilişkiyi pardon evliliği devam ettirmenin bir anlamı yok. Bu kızınız için de en sağlıklısı olacaktır emin olun.! Hizmet etmekten hoşnutsan kal derim!!!!Herşeyi düşünüyorum sonuçta çocuğum büyüyünce mutsuz olduğumuzu gorucekçok şükür işim gücüm var kızımı kimseye de muhtaç etmem
Zaten ilgi göstermiyor diyorsunuz. Hani baba sevgisiinsan soğuyor haliyle sevgi ilgi alaka gormedigim bi insana körü körüne aşık olamam ama evlâdım için baba sevgisinden uzak büyümesin istiyorum ama kendimi de artık kadın gibi hissetmek istiyorm
Günde 10 dk vakit geçiriyor zaten ama kızım babam dedikçe dayanamiyorumZaten ilgi göstermiyor diyorsunuz. Hani baba sevgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?