Eşimle ayrı odalarda yatıyoruz

Gerçek mi bu konu gerçek olamaz heralde yaa 2 yıldır yanina yaklasmamak ne demek altında ne gibi bı sebep var?

Defalarca konuştum 2 gün düzeliyor sonra tekrar aynı
2 gün düzeliyor dediğiniz o süreç nasıl oluyor?
Size "haklısın" mı diyor mesela? Neden düzeliyor?
Ve sonra tekrar eski haline dönmesini nasıl açıklıyor?
Yani çok daha sert,tutarlı bir konuşma yapsanız. Derdi nedir, olmazki böyle.
Evlilik olmaz böyle.

Ayrılıktan bahsettiğim zaman düzeliyor sohbet muhabbet yardım etmeye çalışıyor 2 gün sonra ilgisiz muhabbetsiz sadece telefonuyla ilgilenen bi adam oluyor

Bir süre ayrı yaşamayı teklif edin. Mutsuz olduğunuzu, kafanızı toparlamak istediğinizi ve şimdiye kadar onun tarafından bir gayret görmediğinizi belirtin. Baktınız yokluğu fark etmiyor bosanabilirsiniz. Alternatif olarak profesyonel yardım alın

Ayrılıktan bahsettiğim zaman düzeliyor sohbet muhabbet yardım etmeye çalışıyor 2 gün sonra ilgisiz muhabbetsiz sadece telefonuyla ilgilenen bi adam oluyor
Ayrılıktan bahsetmeyi normalleştirmeseydiniz keşke.
Blöf olmuş artık adama işlemiyor demekki.
Ciddi anlamda ayrılığı gündeme getirin ve düzelmezse sahiden ayrılın. Kolay değil ama......
Aranızda cinsellik yok, akşam şöyle oturup iki lafın belini kırmak çay içmek sohbet etmek yok.
Böyle bir ortamda çocuk zaten mutlu olmayacaktır.
Kırıcı şeyler yaşıyorsunuz

Ewet hatam o oldu bu kadar ayrılıktan bahsedince artık gidebilcegimi düşünmuyordur

Herşeyi düşünüyorum sonuçta çocuğum büyüyünce mutsuz olduğumuzu gorucekçok şükür işim gücüm var kızımı kimseye de muhtaç etmem
Ablacım madem işin gücün var bırak adamı kızınla güzel ve sağlıklı bir hayat kur.. Ne olduğu belirsiz bir ilişkiyi pardon evliliği devam ettirmenin bir anlamı yok. Bu kızınız için de en sağlıklısı olacaktır emin olun.! Hizmet etmekten hoşnutsan kal derim!!!!

Hayatina yazik.ömrünü böyle bos bi adamla gecirme lütfen.cocukta ilgi görmuyomus zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…