Eşimle ayrı odalarda yatıyoruz

insan soğuyor haliyle sevgi ilgi alaka gormedigim bi insana körü körüne aşık olamam ama evlâdım için baba sevgisinden uzak büyümesin istiyorum ama kendimi de artık kadın gibi hissetmek istiyorm
Cinselliğin bile olmadığı, kanka gibi olduğunuz insanın, sizi aldatma ihtimali yada başkasına size göstermediği ilgiyi gösterme ihtimali hiç mi aklınızı tırmalamıyor?

Kesinlikle birde erkekler cocuk olunca acayip rahatlıyo çocukla seni eve bağladığını düşünüyorlar
Öyle bir dünya yokkk. Ben adamı harcarım.
Ben 9 ay içimde binbir zahmetle bir insan evladı büyüteyim. Doğsun babası kral gibi hüküm sürsün anne külkedisi gibi perişanlık çeksin. Oldu görürsem söylerim

O kadar benzer evliliğimiz var ki tek fark çocuğumun olmaması ama o kadar acizim ki gidemiyorum
Yapma lütfen güçlü ol. Konu sahibesi çocuklu benimde 2 çocuğum var. Zamanla çok daha zor ve katlanılmaz oluyor kazara birde çocuk olursa işin içinden çıkılmıyor. Yıllardır takip ederim burayı hiç yazmadım. Sadece seni uyarmak istedim yazık etme kendine lütfen hayat çok kısa. Ayrı demiyorum tabii ki onu durumunuza göre sen düşün ama çözüm bul ve bulduğun çözümün kalıcılığından emin olmadan asla ama asla çocuk yapma.

Eşiniz günde 10 dakika kızını görüyorsa,

Boşanmanıza asla engel değil.
Ayrılınca daha bir ilgili olur daha bile tatlı gelebilir.

Bir insan mutsuz ise karşısındakini evladı bile olsa ne kadar,ne zamana kadar mutlu edebilir ki?

Ekonomik özgürlüğünüz var.
Aileniz yanınızda.
Niye hala zamanınızı harcıyorsunuz ki?
Çok yazık ediyorsunuz.
Her geçen gün çok büyük bir kayıp.
Keşke dememek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
Geçen 1 seneden bu sene ile kıyaslayın.
Neyse sonuç 40 yıl sonra da aynı şekilde olacaktır.

Olmuyor çocuğum zaten. Kendime yazık ediyorum bunun farkındayım çok yıprandım kafayı usutebilirim her an ama bazı şeyler de etken çevresel maddiyat gibi gibi şeyler de çaresiz bırakıyor maalesef. Çok teşekkür ederim umarım bir gün herşey çözüme kavuşur da o gücü bulabilirim kendimde

2 yildir hic bir iliskiniz olmadi mi demiyon mu hayirdir noluyor 2 yildir napiyon . Olduysa da nasil oldu hemen gelp oldu bttingeri baska.odaya mi gidior degisik bir durum

Bu kadar da aciz olmayin. Adam 2 yildir cinsellikten uzak ve elinde tlf umurunda degilsiniz bir de karsinizda yiyip iciyor size hicbirsey vermiyor. Pes yahu. Gebertirim ben boyle pisligi. Cani cehenneme deyip ayrilin.
Benim de kizimvar ben de bosandim. Sukurler olsun ki bosanmisim. Cok sukur huzurlu mutluyum. Acaba bu aksam nasil bir kaos olacak kaygim bitti. Hicbir sucum olmadigi halde en ufak olayda beni suclayan bana hakaret eden adam bitti. En kotusu de ayni evde iki yabanci gibi olmak. Arkadasi arar kahkahalarla sohbet ederdi ama bana karsi surat afra tafra...
Simdilerde cok ariyor beni gec oldu da degerimi anladi. Ama artik tovbe evlilik olayina. Son zamanlarda nefes alamiyordum o kaos evinde ki hepsi bitti. Benden degerlisi yok diyorum. Lutfen siz de kendinizi daha fazla mahvetmeyin.

Doktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
Cinsellik düşkünü biri gibi gözükmek ne demek? Diyelim gözüktün kim sana ne diyebilir? Nikahlı bir kadının kocasından bunu talep etmesi kadar doğal ne olabilir ki?

Biz kadınlar niye böyle yetiştiriliyoruz?

O da ne
Hiç alıp karşınıza konuştunuz mu? Konuşmayı unutmamıştır umarım...

siz evli misiniz ki? böyle eş evlilik ilişki mi olur. sadece aynı çatı altında fiziki olarak bulunmak mı evlilik? ayrılmanızın hiç bir farkı yok şuan ki halinizden

Gerçekten çok üzüldüm adınıza. Hiç konuştunuz mu bu durumu? Çözmeye çalıştınız mı?

Canım sen bişeyler yapsan dikkatini çekecek şeyler
Sen konuş muhabbet et onun sevdiği şeyler konuş
bebeği uyutunca git yanına film izleyelim de yok falan derse sen tv den erotik bişler bak nasıl ilgisini çeker

Verecegin karar ne olur bilemem. Senin tercihin. Birseylerin degismesi gerektigi kesin. Bu ne evlilik ne saglikli anne baba nede bir hayat. Iki yabancinin bir evi paylasmasi bu. Iki ayri insanin gecismesi.

Bu adam resmen yalnız yaşıyor. Siz de ona konforlu bir hayat sunuyorsunuz. Böyle bir dünya yok. Oturup konuşun, hayatından memnunsa yolunuz belli.

Rabbim böyle erkeklere evlat nasip etmesin inşallah.

Doktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
bizde ayrı odalarda yatiyoruz çocuktan ötürü evet cinsellikte iç acıcı değil malasef...ama bizim sorunumuz sadece o..siz normaldede ayrı oda da konusmayiz felan demissiniz ....sizin cinsellikle ilgili değil probleminiz soğukluk var aranız da ayni evde kalan 2 yabancı gibisiniz sanki bosanmista ayni evi paylaşıyor gibi bence eşinize sorun bu evlilik devam etsin istiyor musun evet derse aile terapistine gidin sizin aranız da soğukluk düzelirse cinsellikte düzelir otomatik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…