Cinselliğin bile olmadığı, kanka gibi olduğunuz insanın, sizi aldatma ihtimali yada başkasına size göstermediği ilgiyi gösterme ihtimali hiç mi aklınızı tırmalamıyor?insan soğuyor haliyle sevgi ilgi alaka gormedigim bi insana körü körüne aşık olamam ama evlâdım için baba sevgisinden uzak büyümesin istiyorum ama kendimi de artık kadın gibi hissetmek istiyorm
Öyle bir dünya yokkk. Ben adamı harcarım.Kesinlikle birde erkekler cocuk olunca acayip rahatlıyo çocukla seni eve bağladığını düşünüyorlar
Yapma lütfen güçlü ol. Konu sahibesi çocuklu benimde 2 çocuğum var. Zamanla çok daha zor ve katlanılmaz oluyor kazara birde çocuk olursa işin içinden çıkılmıyor. Yıllardır takip ederim burayı hiç yazmadım. Sadece seni uyarmak istedim yazık etme kendine lütfen hayat çok kısa. Ayrı demiyorum tabii ki onu durumunuza göre sen düşün ama çözüm bul ve bulduğun çözümün kalıcılığından emin olmadan asla ama asla çocuk yapma.O kadar benzer evliliğimiz var ki tek fark çocuğumun olmaması ama o kadar acizim ki gidemiyorum
Olmuyor çocuğum zaten. Kendime yazık ediyorum bunun farkındayım çok yıprandım kafayı usutebilirim her an ama bazı şeyler de etken çevresel maddiyat gibi gibi şeyler de çaresiz bırakıyor maalesef. Çok teşekkür ederim umarım bir gün herşey çözüme kavuşur da o gücü bulabilirim kendimdeYapma lütfen güçlü ol. Konu sahibesi çocuklu benimde 2 çocuğum var. Zamanla çok daha zor ve katlanılmaz oluyor kazara birde çocuk olursa işin içinden çıkılmıyor. Yıllardır takip ederim burayı hiç yazmadım. Sadece seni uyarmak istedim yazık etme kendine lütfen hayat çok kısa. Ayrı demiyorum tabii ki onu durumunuza göre sen düşün ama çözüm bul ve bulduğun çözümün kalıcılığından emin olmadan asla ama asla çocuk yapma.
2 yildir hic bir iliskiniz olmadi mi demiyon mu hayirdir noluyor 2 yildir napiyon . Olduysa da nasil oldu hemen gelp oldu bttingeri baska.odaya mi gidiorMerhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.
Cinsellik düşkünü biri gibi gözükmek ne demek? Diyelim gözüktün kim sana ne diyebilir? Nikahlı bir kadının kocasından bunu talep etmesi kadar doğal ne olabilir ki?Doktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
belki bir rahatsızlığı vardır.Kan tahlillerine bakılması gerekli.Defalarca konuştum 2 gün düzeliyor sonra tekrar aynı
siz evli misiniz ki? böyle eş evlilik ilişki mi olur. sadece aynı çatı altında fiziki olarak bulunmak mı evlilik? ayrılmanızın hiç bir farkı yok şuan ki halinizdenMerhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.
Gerçekten çok üzüldüm adınıza. Hiç konuştunuz mu bu durumu? Çözmeye çalıştınız mı?Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.
Rabbim böyle erkeklere evlat nasip etmesin inşallah.Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.
bizde ayrı odalarda yatiyoruz çocuktan ötürü evet cinsellikte iç acıcı değil malasef...ama bizim sorunumuz sadece o..siz normaldede ayrı oda da konusmayiz felan demissiniz ....sizin cinsellikle ilgili değil probleminiz soğukluk var aranız da ayni evde kalan 2 yabancı gibisiniz sanki bosanmista ayni evi paylaşıyor gibi bence eşinize sorun bu evlilik devam etsin istiyor musun evet derse aile terapistine gidin sizin aranız da soğukluk düzelirse cinsellikte düzelir otomatik olarakDoktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?