Eşimle ayrı odalarda yatıyoruz

Çocuk için ideal bir aile ortamı değil ki. Çocuğum olmasa diye düşünmeniz saçma. Ya eşinizle oturup bu sorunları çözmenin bir yolunu bulacaksınız ya da boşanacaksınız. Baba eşi veya çocuğuyla muhattap olmadığı sürece ha başka odada takılıyor olsun ha başka bir evde. Zaten tek başınıza büyütüyorsunuz belli ki.

İletişimsiz ortamda büyüyünce insan evlilikten soğuyor açıkçası. Düzgün bir ilişki de kuramıyor. Zira ilk gördüğün tablo evdeki olunca demek ki doğrusu, olması gereken bu diye düşünüyorsun. Kızınız için sürdürdüğünüz evlilik aslında ona zarar. Boşansanız en azından anlaşamamışlar der. Evliliği sevgisizlik olarak bilmez.

Eşiniz mi diyeyim ev arkadaşınız mı bilemedim bu şekilde devam ederse hayatınıza yeni bir yön çizmeye başlayın. Her şey cinsellik değil doğru ama bunun dışında da paylaşım yok. Evlilik neymiş eşinize sorun? Bebek olunca sizi "anne" kalıbına sokmuş ve cinsel çekiminiz mi kaybolmuş acaba? Bazı erkeklerde bu tip davranışlar oluyormuş. Hem anne hem eş olabilirsiniz oysa. Çözüm bulursunuz umarım derdinize.

Evladinizi düşünüyorsanız bitirin bu ilişkiyi sağlıksız bir evlilik nekadar sağlıklı bir çocuk yetiştirir ki

Ortada evlilik goremedim? Cok ilginc nedir yani uzatma sebebiniz sizi zerre sevmiyor ve sadece cocugunun annesi oldugun icin yaninda tutuyo cok garip..

Ortada evlilik goremedim? Cok ilginc nedir yani uzatma sebebiniz sizi zerre sevmiyor ve sadece cocugunun annesi oldugun icin yaninda tutuyo cok garip..
Ewet aslında söyledikleriniz açıkça yaşadıklarım sevilmedigim hâlde aynı evi paylaşıp hizmetçilik yapıorum ama bi anda çekip gitmekte zor gelio

Ewet aslında söyledikleriniz açıkça yaşadıklarım sevilmedigim hâlde aynı evi paylaşıp hizmetçilik yapıorum ama bi anda çekip gitmekte zor gelio
Ah ah zaten kulturumuzde kadinlarin ev isi yapmak zorunda olmasi.. ve sunuda belirtiyim esinizin karsisina biri ciksa onu tahrik eden direk onunla sizi aldatir bilmenizi istedim.. bi mesleginiz yok sanirim. Aileniz sizi kabul eder mi?

Ah ah zaten kulturumuzde kadinlarin ev isi yapmak zorunda olmasi.. ve sunuda belirtiyim esinizin karsisina biri ciksa onu tahrik eden direk onunla sizi aldatir bilmenizi istedim.. bi mesleginiz yok sanirim. Aileniz sizi kabul eder mi?
Meslegim var ve ailem beni kabul ediyor.ewet kültürümüz kadınları köle gibi çalıştırırken erkekleri de paşa gibi yaşatıyor.

Meslegim var ve ailem beni kabul ediyor.ewet kültürümüz kadınları köle gibi çalıştırırken erkekleri de paşa gibi yaşatıyor.
Nefret ediyorum bu kulturden zaten.. karisamam ama sizin yerinizde olsa bi saniye durmazdim bu kopekler kaybedince anliyo

Boşanmak için illla şiddet, aldatma, bağımlılık gibi kötü durumların olması gerekmiyor biliyorsunuz değil mi?
İletişimsizlik de gayet geçerli bir neden. İyi bile katlanıyorsunuz.

Yok ikinci cocugu yap..
Soruyor musun birde dewam ettirmelimiyim diye, tabikide HAYIR. Bir dakika dusunmeyin ayrilin.
Bune böyle.

Ayrılık ayrılık deyip durma bence. Bir gün ansızın sabah uyandığında seni evde bulamasın. Biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama emin ol aynı evde yabancı gibi yaşamak bunu yapmandan daha zor. Onun hiç ummadığı bir zamanda çocuğunu da alıp onu yalnız bırak, aklı başına o zaman gelir.

Sizce Bu sorunu ilk olarak ailesiyle paylaşmalı miyim.
Samimiyseniz ve ailesi size yardimci olabilecek, sizin yaninizda olabilecek biriyse tabikide paylaşabilirsiniz.
Belki etkili olabilirler.

Doktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
Boyle diyerek seni bastirmaya calisiyor ama sen cinsellik duskunu degilsin aksine asil normal olmayan kendisi bu hayatin yaradilisin duzeni bu , evliligij amaclarindan biri de bu nihayetinde tamam motor degiliz 3 gun olmaz 3 ay olmaz da 2 sene nedir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…