- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
O kadar benzer evliliğimiz var ki tek fark çocuğumun olmaması ama o kadar
Ortada evlilik goremedim? Cok ilginc nedir yani uzatma sebebiniz sizi zerre sevmiyor ve sadece cocugunun annesi oldugun icin yaninda tutuyo cok garip..Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.
Ewet aslında söyledikleriniz açıkça yaşadıklarım sevilmedigim hâlde aynı evi paylaşıp hizmetçilik yapıorum ama bi anda çekip gitmekte zor gelioOrtada evlilik goremedim? Cok ilginc nedir yani uzatma sebebiniz sizi zerre sevmiyor ve sadece cocugunun annesi oldugun icin yaninda tutuyo cok garip..
Ah ah zaten kulturumuzde kadinlarin ev isi yapmak zorunda olmasi.. ve sunuda belirtiyim esinizin karsisina biri ciksa onu tahrik eden direk onunla sizi aldatir bilmenizi istedim.. bi mesleginiz yok sanirim. Aileniz sizi kabul eder mi?Ewet aslında söyledikleriniz açıkça yaşadıklarım sevilmedigim hâlde aynı evi paylaşıp hizmetçilik yapıorum ama bi anda çekip gitmekte zor gelio
Meslegim var ve ailem beni kabul ediyor.ewet kültürümüz kadınları köle gibi çalıştırırken erkekleri de paşa gibi yaşatıyor.Ah ah zaten kulturumuzde kadinlarin ev isi yapmak zorunda olmasi.. ve sunuda belirtiyim esinizin karsisina biri ciksa onu tahrik eden direk onunla sizi aldatir bilmenizi istedim.. bi mesleginiz yok sanirim. Aileniz sizi kabul eder mi?
Nefret ediyorum bu kulturden zaten.. karisamam ama sizin yerinizde olsa bi saniye durmazdim bu kopekler kaybedince anliyoMeslegim var ve ailem beni kabul ediyor.ewet kültürümüz kadınları köle gibi çalıştırırken erkekleri de paşa gibi yaşatıyor.
Yok ikinci cocugu yap..Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.
Sizce Bu sorunu ilk olarak ailesiyle paylaşmalı miyim.Yok ikinci cocugu yap..
Soruyor musun birde dewam ettirmelimiyim diye, tabikide HAYIR. Bir dakika dusunmeyin ayrilin.
Bune böyle.
Diğer durumları çokça duyduk da bu kısım şaka di mi? Şakadır ya bu gerçek olamaz :/Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez
Aynen böyle cikolatasini alır karşıma oturur ve yerDiğer durumları çokça duyduk da bu kısım şaka di mi? Şakadır ya bu gerçek olamaz :/
Bişey demiyorum (diyemiyorum)...Aynen böyle cikolatasini alır karşıma oturur ve yer
Samimiyseniz ve ailesi size yardimci olabilecek, sizin yaninizda olabilecek biriyse tabikide paylaşabilirsiniz.Sizce Bu sorunu ilk olarak ailesiyle paylaşmalı miyim.
Boyle diyerek seni bastirmaya calisiyor ama sen cinsellik duskunu degilsin aksine asil normal olmayan kendisi bu hayatin yaradilisin duzeni bu , evliligij amaclarindan biri de bu nihayetinde tamam motor degiliz 3 gun olmaz 3 ay olmaz da 2 sene nedir yaniDoktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
Sen detaylari anlattikca durumun vehameti karsisinda sok oluyorumAynen böyle cikolatasini alır karşıma oturur ve yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?