Eşimle ayrı yatıyorum doğrumu yapıyorum

Elif-Emir

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
107
59
18
43
Mrb arkadaslar... Hemen soruna geliyorum.5 aylık oğlum var ve kolik ataklı bir bebek.. eşimin işi yoğun olduğu için geceleri iyi uyusun diye tatiller dışında ayrı yatıyoruz ... Sizce doğru mu yapıyorum yaaaa... Zaten eşim bana evdeyken elinden geldiğince yardım ediyor.Bende işyerinde de yoruluyor diye uykusunu alabilmesi için böyle bir yöntem uyguluyorum ama doğrusu yanlısı bilemedim.Bana fikir ve önerilerinizi yazarmisiniz....

Dogru yapmiyorsun canim imkanin varsa cocuk uyudukca yanina git boyle durumlar arayi sogutur aliskanlik yapar benim esimde uzun calisir benim bebegim yok ama o erkwn yatsada yanina giderim en azindan orda yakin olalim diye duskunumde biraz tabi 13 senelik evli olmama ragmen cok onemli bu durumlar belki gun icinde birbirimize vakit olmasada bagzen mutlaka yatinca giderim yanina hemen o yuzden mumkun oldukca ayri yatmayin

Şimdi çoğu üye sana yanlış yapıyorsun,kocan senden soğur diyecek ama bence evliliğiniz sağlamsa hiç bir şey olmaz.

Oğlum da uyku terörü vardı. Geceleri uyanıp yalnız olduğunu anladığında saatlerce ağlardı. 1,5 yıl benimle ya da babasıyla yattı. Şimdi atlattık çok şükür ve herkes yatağına döndü :)

Bu durum bizim ne cinsel hayatımızı ne de evliliğimizi etkiledi. Keyfinizden ayrı yatmıyorsunuz sonuçta. Çocuk büyütürken bazı şeylerden fedakarlık edebiliyoruz.

Ha bu arada eşinizi en iyi siz tanırsınız. Baktınız değişme,soğuma durumları var o zaman olaya el koyarsınız.

Eşiniz rahat uyusun istiyorsanız, onu öperek ve kollarında yatarak birlikte uyumanızla rahat ettirebilirsiniz

Aslında çok doğru bulmuyorum ama. Beraber yatalım derken o hem uykusuz kalıp hem çalışırsa gergin olur. E bu seferde yine size yansır daha kötü olabilir. Biraz böyle idare edilebilir ama arayı soğutmadan.

Allah yardimciniz olsun.sevginize karsilikli guveniosaniz sorun diil.ben de esimle ayri yatmistim oglum dogdugunda.gecici bi durum olarak dusunun.ozel hayatinizi ihmal etmeyin ama.illaki cocugun uyudugu an oluyodur

Ortada hiçbir sebep yokken ayrı yatılması pek normal değildir ama sizin çocuğunuz söz konusu.Bu durumda onun yanında olmalısınız ve yanlış yaptığınızı düşünmüyorum ben.2 insan birbirini gerçekten seviyorsa neden araya soğukluk girsin ki? Zaten uyuyorsunuz yani,uyurken mi soğuyacak eşler birbirinden? Eşiniz sizi seviyorsa soğuma falan olmaz rahat olun.Aman kocam benden soğumasın diye çocuğu mu bırakacaksınız sanki.Eminim eşiniz de anlayışla karşılıyordur bu durumu.Sonuçta siz annesiniz o da babası.

Dogru degil diyen arkadaslar nesi yanlis acaba konu sahibi esini dusunmus uykusunu alsin diye ayri yatiyorum demis ustelik anladigim kadariyla gecici bir sure. Birlikte yatinca benim bilmedigim cok ekstrem bi durum mu var acaba. Koca yatakta iki kisi birer ucta yatip uyuyo zaten butun gun is guc yorgunlugu var artik insanlar basini yastiga koydugu gibi uyuyakaliyor uykudayken yaninda birinin olmasinin ne onemi var

Cok zor.Gecici bir süreligine Dogru yapiyorsun.Ama bu süre uzarasa sorun oluyor.Basima geldi oradan biliyorum.Sogukluk oluyor.

E="sirimsine, post: 43062176, member: 622556"]Cok zor.Gecici bir süreligine Dogru yapiyorsun.Ama bu süre uzarasa sorun oluyor.Basima geldi oradan biliyorum.Sogukluk oluyor.[/QUOTE]
Nasil yanı şimdi soğukluk var mi ewinizle aranızda ... Biraz açık yazar misiniz... Şuan durumumuz nasıl esinizle????

Bu doğru değil diyenler hayatlarında 1 gün dahi kolik bebek bakmamış insanlar :) koliğin ne demek olduğunu yaşamayan bilemez merak etme canım temelleri sağlam bir evlilikse hiç bişey olmaz. Am şimdiye kadar kolik ataklarının çok çok azalması lazımfı hiç değişiklik yok mu

aynen kolik krizlerini yaşayan bilir..
neye göre kime göre doğru değil bende anlamış değilim.. bu kocalar ayrı yatınca hemen soğuyorlar mı hemen soluğu dışarda mı alıyorlar.. e o zaman gitsinler nere gidiyorlarsa..
bizde büyük oğlumda 2-6 ay arası ayrı yattık.. kolik değil ama tükürüğünü yutamıyor nefesi kesiliyordu anında müdahele gerektiriyordu.. ikimizde birbirimizden soğumadık..

Benim eşim polis yogun çalışıyo gene de birlikte baktık ayrı yatmak bana göre değil herkes kendine göre doğru olanı yapsın

bebeğim kolik değildi.

ancak geceleri her şekilde küçük bebekle zor olabiliyor. ben de o yüzden yatağını ayıramadım. bir süre bizimle yattı.
eşimle ayrı yatmadım, gecenin bir kısmında o bir kısmında ben baktığım zamanlar oldu.

bence gece sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var. bebeğiniz kolikse gündüz de zorlanıyorsunuzdur, gece de uykusuz kalırsanız daha büyük problemleriniz olabilir. bence eşinizle yatın, o da size yardımcı olsun. hem bebek onun da bebeği olduğuna göre zorluklarına birlikte katlanmak gerekir.

Benim kızım 7 aylık. Kendi odasında beşiği var onda yatıyor. Ayrıca odada baza var bazı geceler ben yatıyorum. Örneğin bebeğim aşı olduktan sonra. Ya da zor ve sıkıntılı uyuduysa o gece onun yanında kalıyorum. Artık daha nadir oluyor ama oluyor işte. Hem benim aklım bebeğimde kalmıyor hem eşim uykusuz kalmıyor. Sonuçta o da çalışıp bze bakıyor.
Hatta hamileliğimin son zamanlarında bile ayrı yatmıştım. Eşim nasıl rahatsan öyle yap demişti. Aramızda hiç birşey değişmedi.
Eşini en iyi sen tanırsın. Bir sorun sezdiğin anda hemen yatağa dön. Ama illa sorun olacak diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…