Eşimle ayrı yatıyorum doğrumu yapıyorum

5 aylik bebek zaten anne kokusuyla uyumak ister.
bende sizin yaptiginiz sekilde yapmistim hic de bisey olmadi.
ama bendeki fark,oglumu uyutup esimin yanina kivrilip yatardim,gece oglum uyaninca onun yanina gecer uykuya oglumla devam ederdim,iki tarafinda gonlunu alirdim diyim

3 aylık bebeğim var kolik değil ama gece cok sık uyanıyor emmek için cok ağlıyor bazen hem emiyor hem ağlıyor hırsından. Eşimde yoğun calısır ve yorgun gelir birde uykusuzlık eklenince dayanılmaz oluyor haliyle. Kıyamadığımdan Bir kaç kere diğer odada uyumasını teklif ettim dinlenmesi için, sadece bir gece başka odada uyudu onda da zaten alışık olmadığım için uyuyamadım dedi ve bir daha da ayrı uyumadık. Şimdi ikimizde alıştık benim cok yorgun olduğum zamanlarda eşim kalkıyor.
İyiki de böyle yapmışız, evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz herkes bir olmuyor.

valla benim eşim uyunca yanında ben mi var mıyım yok muyum hissetmez bile o derece derin uyuyor bazen çocuk büyüyene kadar bu durumlar olabiliyor eşinde sıkıntı yoksa bence sorun değil.. zaten bu yatak olayının bence cinsellikle bi alakası yok. birbirini isteyen insan yer mekan tanımaz

eşiniz bu durumdan şikayetçi mi?

yinede ayrı yatmayı doğru bulmuyorum.eşim tv karşısında uyuyakaldığında bile gıcık oluyorum yanıma çağırıyorumm

birbirinize karsı bı sogukluk yoksa bı srun yok bence benmde 6aylık bebegm var bizde ayrı uyuyruz bebk uyanıyo sureklı aglayarak diş mi ne bılemedım hem o rahatsz olmasn oda sureklı uyanmasn dıye hemde o fılm falan ızlıyo sesten bebek uyanmasın dıye bız yatakta o ıcerde uyuyakalıyo fılmn basında ama bn knstum bak ıstersen braber ytlm dye oda oyle olmasnı ıstemedı kışa beraber yatarz sıcakta ben bunalıyrm bıyer actrmysn dedı oda halınden memnn yanı :) sende bak ben boyle dsnyrm de konus hem knsrsan oda yanls anlamaz cocuk duzelnce beraber uyrsnz geçici nasıl olsa buyucekler yanı

ayrıca gercekten kucuk bebegı olup helede sorunlu bebegı olmayanlar dırek yanlıs olmaz vb yorum yapıyolar ama sornlu bı bebekle zaten uyuyabıldıgın bıkac saat herkez bebegı dusunerek yorum yapsn mmknse

iki yıla yakın ayrı yattık bizde bir olumsuzluk olmadı

ama biz ille de aynı saatte yatağa girilir vay o olmazsa uyuyamam diyen bir aile değiliz

eşim yazın gidip arada koltukta bile yatar yani

Aranızdaki iletişimi etkiler mi bilememem, kişiden kişiye değişiyor bu bence ancak eşiniz bebeğinizin bu hallerine şahit olmak zorunda.
Oyle bir zaman gelir ki , hastayken bile yalnız kalırsınız. Eşiniz zamanla sizi anlamaz.
Bırakın oda uyansın uyanacaksa. Zaten yerinden kalkmaz , en azından gorur, bebeğini ve sizi hisseder.
O çocuk ikinizin. Eşiniz sabahları yoğun geçiriyorsa sizde geçiriyorsunuz yoğun şekilde.
Ev ve çocuk. Gece mesaisi ekstra olan birşey.

Birde bebeğinizle aynı yatakta mı uyuyorsunuz?

Geçenlerde if-Emir, post: 43061730, member: 691636"]Mrb arkadaslar... Hemen soruna geliyorum.5 aylık oğlum var ve kolik ataklı bir bebek.. eşimin işi yoğun olduğu için geceleri iyi uyusun diye tatiller dışında ayrı yatıyoruz ... Sizce doğru mu yapıyorum yaaaa... Zaten eşim bana evdeyken elinden geldiğince yardım ediyor.Bende işyerinde de yoruluyor diye uykusunu alabilmesi için böyle bir yöntem uyguluyorum ama doğrusu yanlısı bilemedim.Bana fikir ve önerilerinizi yazarmisiniz....[/QUOTE]
Gecenlerde uykum kaçtı. Yatakta dönmeye başladım BBaktım her döndüğüm de Esim de uyanıyor. Sonra rahatsız olmasın diye salona gelip koltukta yattim. Esim sabah buz gibi öpüp gitti bende uyuyamamisim zaten ayildiktan daha sonra farkettim. Sordum sabah niye oyleydin diye baya trip yaptı. Hatta işten eve geldi öğle arası hiç huyu değil. Meğer bizimki bozulmuş

Çoğu kişi bebek büyüyene kadar ayrı uyuyor bence, benim ki de salonda uyurdu, ben yatakta ve yanımda kızım. Bazen gece yanımıza gelirdi, bazen gelmezdi, gece çocuk uyuduktan sonra yanına giderdim otururduk, hiç sorun olmadı. Başka bir neden yoksa kesinlikle soğumaz, çocuk büyüyünce herşey yoluna giriyor zaten eski düzene geri gelirsiniz. Her ilişki farklı ve kendine özgüdür, kural vs yoktur.

bence sorun olacak şey soğuması değil.
çocuğun ve annenin dertlerini anlamaması şeklinde olur.

Belki de ben farklıyımdır bilemiyorum.
Bebeğim küçükken -evde çalışmadığım dönemde- gündüz çok yorulurdum. Diş çıkaracağı zamanlar ya da bazı günler sizin kolik bebeğiniz gibi sürekli uyanır ve huysuzluk ederdi. Bütün gece kendim bakamazdım açıkçası. bir kez bile eşimin kalkıp ilgilenmesi çok iyi olurdu.

ben o yüzden diyorum ayrı yatmayın diye. eşiniz de biraz rahatsız olmalı ki, sizi anlayabilmeli. sizin bir durumunuz olduğunda hastalık vb çocuğa bakabilmeli.

yoğun çalışıyor dinlensin diyorsunuz da hergün mü çok yorgun oluyor, haftasonu da mı?

arada biz de ayrı yattık elbette ama kırk yılın başı olan bir durum.

Şunu belirmek isterim eşim benimle hayatta ayrı yatmayı sevmediğinden hep bana der ben sen olmadan yatak odamizda yatmak istemiyorum der. Bu yüzden kendiside 7 yaşındayken birde kızımız var onun odasında beraber yatıyor...Bu yüzden bensiz yatak odamizda bile yatmamasida hoşumagitmiyor ddeğil yanı.Ne zaman beraber yaşarız o zaman odamiza geçeriz diyo..;D

Evet şu an eşini düşünüyorsun ama bende bebeğimizden dolayı ayrı yattım eşimle genelde ufak kırgınlıklar yatakta çözülür kolay barışılır ama ayrı yataklarda olduğunda bazen bu sorunlar uzayabiliyor.eşin rahatsız olmazsa birlikte yatmanızda fayda var diye düşünüyorum tabi takdir sizin...

gayet özverili bir anne ve eşsiniz.. yanyana uyumadınız diye hemen soğukluk olmaz,özel anları atlamıyorsanız da eşiniz sizdeki bu inceliği görüp zaten içten içe takdir ediyodur

[QUOnklihayatlara, post: 43065147, member: 272288"]Çoğu kişi bebek büyüyene kadar ayrı uyuyor bence, benim ki de salonda uyurdu, ben yatakta ve yanımda kızım. Bazen gece yanımıza gelirdi, bazen gelmezdi, gece çocuk uyuduktan sonra yanına giderdim otururduk, hiç sorun olmadı. Başka bir neden yoksa kesinlikle soğumaz, çocuk büyüyünce herşey yoluna giriyor zaten eski düzene geri gelirsiniz. Her ilişki farklı ve kendine özgüdür, kural vs yoktur.[/QUOTE]
Bende oyle yapmaya çalışıyorum bebeğim uyuyunca esinle yarım saatte olsa oturur sohbet ederiz.Sonra zaten uykumuz gelir yataeiz.Bide eşim gece bebek çok fazla ağlarda sesini duyunca mutlaka yanıma gelir yardım etmeye çalışır en azindan bana uyu der ben sallar uyuturum der . Yanı ayrı yatipta tamamen kendini çeken bir insan değil.

[QUOTEpera, post: 43068895, member: 675449"]Benim bebeğim hiç olmayacak, öyle bişey yaşayamam. Bilemedim. Sorry[/QUOTE]
Neden oyle diyisunuzki inşallah Rabbim sizede bu güzel duyguyu tatmanızı nasip eder.

kolik bebeğide cok ıyı bılırım canım ayrı yatmayıda.oglum 1,5 yasında ama bazeıgeceler hala yanıma alıp eşimi salona gönderırım cunku bebegımın kendını guvnde hısetmesı benım ıcın cok oenmlı bende 1 yıl boyunca nerdeyse bebegımle yattım kocamdan ayrı ama şöyle yapabılırsın kolik saati geçtikden sonra bebegını uyutunca esının yanına gıdersın uzanırsın onunla o uyuyuncada kalkıp bebegının yanına gecersın ben 1 yıl nerdeyse boyle yaptım.

goha, post: 43069874, member: 248558"]bence sorun olacak şey soğuması değil.
çocuğun ve annenin dertlerini anlamaması şeklinde olur.

Belki de ben farklıyımdır bilemiyorum.
Bebeğim küçükken -evde çalışmadığım dönemde- gündüz çok yorulurdum. Diş çıkaracağı zamanlar ya da bazı günler sizin kolik bebeğiniz gibi sürekli uyanır ve huysuzluk ederdi. Bütün gece kendim bakamazdım açıkçası. bir kez bile eşimin kalkıp ilgilenmesi çok iyi olurdu.

ben o yüzden diyorum ayrı yatmayın diye. eşiniz de biraz rahatsız olmalı ki, sizi anlayabilmeli. sizin bir durumunuz olduğunda hastalık vb çocuğa bakabilmeli.

yoğun çalışıyor dinlensin diyorsunuz da hergün mü çok yorgun oluyor, haftasonu da mı?

arada biz de ayrı yattık elbette ama kırk yılın başı olan bir durum.[/QUOTE]
Bebegimi Emziriyorum ve geceleri en ufak sesinde kalkiyorum doğalolarak esimde rrahatsız olsun istemiyorum.Ayrıca esim ayrıca yatsa zorlandigimda yanıma gelir destek olmaya çalişır bunu da belirteyim.Özellikle hafta sonları sabahları o alır bebeği bakar ben bir iki saat daha uyurum.Böyle destek olan bir eş olduğu için bende ona kiyamiyirum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…