aynen canım benım oglumda aynı 5 aylık ve kolık bızde ayrı yatıyoruz bır an kendım yazmısım gıbı geldı ah bu oglanlar daha sımden babalarınımı kıskanıyorlar ne bence yanlıs yapmıyorsun ama adamıda ıhmal etme bı arkadas mısafırlıge gıt demıs gayet eglencelı olabılır yakalanıcakmıs gıbıMrb arkadaslar... Hemen soruna geliyorum.5 aylık oğlum var ve kolik ataklı bir bebek.. eşimin işi yoğun olduğu için geceleri iyi uyusun diye tatiller dışında ayrı yatıyoruz ... Sizce doğru mu yapıyorum yaaaa... Zaten eşim bana evdeyken elinden geldiğince yardım ediyor.Bende işyerinde de yoruluyor diye uykusunu alabilmesi için böyle bir yöntem uyguluyorum ama doğrusu yanlısı bilemedim.Bana fikir ve önerilerinizi yazarmisiniz....
Bebegimi Emziriyorum ve geceleri en ufak sesinde kalkiyorum doğalolarak esimde rrahatsız olsun istemiyorum.Ayrıca esim ayrıca yatsa zorlandigimda yanıma gelir destek olmaya çalişır bunu da belirteyim.Özellikle hafta sonları sabahları o alır bebeği bakar ben bir iki saat daha uyurum.Böyle destek olan bir eş olduğu için bende ona kiyamiyirum işte.
bu arada 23 yıllık evlilerben annemle babamı hiç beraber yatarlarken görmedim biz nası olduk esprisi yapardık ama annemle babam birbirlerini çok sever annemin uyku sorunu var en ufak şeyde uyanır ışık rahatsız eder babamın sorunu ise beli bi çok kez ameliyat oldu beraber yatmaya çok anlam yüklemek bana mantıklı gelmiyor
Aynen benim esimin işi de çok ama çok dikkatli olması gereken bir iş...En ufak bir aksilik ya da hhatada işinden olabilir çünkü bu yüzden bu fedakarlığı yapiyorumWOLFost: 43071541 .!.:Ben olsaydım da bir süre (en azından gece ağlamaları bitene kadar) ayrı odada uyurdum. Adamcağız zaten akşama kadar yorulmuş, ertesi gün erken kalkacak. Ya dikkat etmesi gereken bir işte uykusuzluktan dikkat edemese, hata yapsa, belki işini kaybetse daha mı iyi? Hele inşaat, şoforluk, iş makinası kullanımı vs. çalışanlar daha tehlikeli. Bir kaç aydan birşey olmaz.
aynen canım benım oglumda aynı 5 aylık ve kolık bızde ayrı yatıyoruz bır an kendım yazmısım gıbı geldı ah bu oglanlar daha sımden babalarınımı kıskanıyorlar ne bence yanlıs yapmıyorsun ama adamıda ıhmal etme bı arkadas mısafırlıge gıt demıs gayet eglencelı olabılır yakalanıcakmıs gıbı
Yanlis bencede annenin cani yok sanki.. Aman erkekler uykusuz kalmasinBaba olmak demek bebeği küçük ve kolikli ise uykusuz işe gitmek demektir.
Ben yanlış buluyorum yatak ayırmanızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?