Eşimle ayri yatiyoruz

Aselinannesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
19
-8
1
28
Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve eşimle ayrı yatiyoruz naptiysam olmadi sürekli bana bahanelerle geliyor 3 aylık bi kızım var ve doğumdan sonra 2 buçuk ay hiç aynı yatakta yatmadık . Defalarca söyledim bazen hak verdi bazenbunalıyorsun beni dedi napicagimi bilmiyorum çok sıkıldım artık suan kızımla koca odada tek başınayız

Tir videolari izlemesinden belli bencwTirci fantazisi mi var nedir adamda

Bir gariplik var iste. Evet bazi erkekler dogumdan sonra basta cekimser kalabiliyor cinsellik konusunda, heleki doguma kendi de sahit olduysa, ama bu burda ondan kaynaklanmiyor bence. Iletisim de kopuk. Yani zamanla kendine ceki düzen vermese aile terapisine gidilmeli yoksa ömür boyu böyle gitmez. Konu sahibine üzüldüm, aslinda bebekle ilk sene ne kadar yorucu olsada esler icin cok güzel bir sürec olabiliyor.

Esinizi daha tanımadan nasıl çocuk yapma yoluna gittiniz. Once bi aynı evin içinde nasilsiniz bunu bi gözden gecirseydiniz. İlk zamanlarda yakalamışsıniz. Zor bir durum çift terapisi alın çok geç kalmadan

Dogal bir surec halbuki abartmaya gerek yok bence.. ne var icimizden cocuk ciktiysa ve emziriyorsak..bu kadar guzel bir olayi bile bu kadar dramatize edip burnumuzdan getiriyolar.. bana gore icimizde bir canli buyutmek cok guzel ozel.. anne olmak kadinligimizi disiligimi almiyor elimizden sonucta

Doğumdan sonra lohusalıktı alınan kilolar değişen vücuttu derken çoğu erkek bu durumu yaşatıyor maalesef size düşen hızlıca toparlanmaya çalışın kilo vermeye evde seksi gezmeye kocanız yanınza gelmese bile siz gecelik giyin beraber olun böylece size tekrar aşk dolu bakıcaktır aynı yatakta yatmak
konusunda ısrarcı olun ki bir an evvel bitsin soğukluk

Bu sizin gorusunuz. Uzmani olmadiginiz konularda ahkam kesmek ne kadar dogru? Bu konuda acilmis daha onceki konular da var.

ney?

Kadin bebegiyle mi ugrassin herifin gozune guzel gozukmeyle mi

Hee ben dogumdan sonra diye anladim.. o
Zaman dogru begfendi hem problemli hemde cocuk istiyor.. paravan bile olabilir
Yani ayrı yatma doğumdan sonra başlamış ama yanında yatarken kendini tatmin ben önce diye anladım. Soran ablamız buradaysa aydınlatsın bizi.

Tamam iste ben de bundan bahsediyorum, sendromun adini hatirlayanadigim icin yazmadim. Hanimefendi de boyle birsey olmadigini, bunu hastalikli kafalarin uydurdugunu, bir erkegin o kadar sure sexsiz duramayacagini yaziyor. Esi de 40 gun zor beklemis, hatta gun saymis. Normali buymus, bizler ( bunj soyleyenler) hastalikli kafa yapisina sahipmisiz. Boyle birsey yokmus. Uydurdunuz demeye getiriyor. Yazdiklarindan bu sonuc cikiyor.

ney?

Kadin bebegiyle mi ugrassin herifin gozune guzel gozukmeyle mi
Gidipte saatlerce güzelllik salonlarında kalmasına gerek yok yediğine dikkat etsin kilo için gece de bebek uyuyunca geceliği giyip kırmızı ruju sürüp sarılıp öpsün kocasına doğumdan sonra kadınlar erkeğin yaklaşmasını bekliyor ama asıl onlar değişen vücudumuz psikolojimiz sebebiyle tedirgin olup bize yaklaşamıyolar bunu kırmak adına birkaç defa uğraşmalı yoksa evlilik elden gider bu daha mı iyi

Bunun normal karsilandigini nereden cikardiniz? Bu normal dedik mi biz? Bazi erkekler bu sendromu yasiyor dedik. Ismini hatirlayamadim o an sadece ( fahise madonna sendromu). Teshis konulunca tedavisi de yapilir elbet. Biz sadece yol gostermeye calisiyoruz burada. Bu ne siddet, ofkeniz kime anlamadim ki.

Gerçekten aşırı saçma, kadını tamamen köleleştirmeye yönelik bir bakış açısı

@beyazcicek25 uyuyamamanin nedeni tır videosu izlememen olabilir H a p p y

oha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…