Eşimle ayri yatiyoruz

Aselinannesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
19
-8
1
28
Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve eşimle ayrı yatiyoruz naptiysam olmadi sürekli bana bahanelerle geliyor 3 aylık bi kızım var ve doğumdan sonra 2 buçuk ay hiç aynı yatakta yatmadık . Defalarca söyledim bazen hak verdi bazenbunalıyorsun beni dedi napicagimi bilmiyorum çok sıkıldım artık suan kızımla koca odada tek başınayız

Evlenir evlenmez daha birbirinizle aynı yatakta uyumaya bile alışmadan bide koşa koşa hamile kalınca ne bekliyordunuz ki?
İnşallah bir çift terapisi alıp çözersiniz yoksa hayatınız boyunca çocukla takılacak gibi duruyorsunuz

Ilk zamanlar herşey çok normaldi ben yanımda yatarken kendini tatmin edişlerini yakaladım asla kabul etmedi sonra ben uyurken erken kalkmalara başladı ben yakaladıkça o sürekli bi bahane bulup uzaklaştı en sonunda tv karşısında uyumlara başladı önceden telefonla uykuya dalmak için tır vidyoları izlerdi

Çocuk çok istiyordu bi acelem oldu için değil
Cocuk cok istedigi kısım tam olarak ne zaman? Evliligin ilk haftasi falan mi? Yahu ne ara evlendiniz de cocuk cok istemeye basladi Bu nasil bahane? Nasil boyle bir muameleye layik goruyorsunuz kendinizi ya Anlamıyorum bu kadinlari Damızlık inek niyetine alınmak zorunuza gitmiyor mu hic

Doğum sonrası ilişki isteği gitmiş demek ki. Artık seni sadece anne olarak görüyor. Süt kaynağı. Kadın olduğunu unutmuş. Ya destek ya zaman lazım. Ya da belki baştan beri öyle gördü, hikayenizi bilmiyoruz. İlişkide amacı baba olmaktı sadece belki.

Bebek dogduktan sonra bir kac ay ister istemez esler arasinda kopukluk oluyor. Biri bebege bakarken diger uyuyor, duş aliyor, yemek yiyor derken cinsellik en son plana atiliyor(gecici olarak). Iliskide saglam bir temel ve duzen varsa bebek buyudukce iliski eski halini aliyor. Sizin probleminiz bir duzen olusturmadan, birbirinize alisip, tanimadan cocuk sahibi olmaniz. Adam belki gaydi, belki ilgisizdi ve cicim aylarinda hevesini aldi hic birini bilmiyorsunuz. Cift terapisini teklif edin. Kabul etmezse ya böyle devam edeceksiniz ya da bosanacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…