- 6 Eylül 2022
- 19
- -8
- 1
- 28
- Konu Sahibi Aselinannesis
-
Ilk zamanlar böyle bi sorun yoktu evlenir evlenmez hamile kaldım zatenAnket nerde? Cinsellik yok mu yani hayatınızda
Sadece o isteyince ben istedimdehep bi bahanesi var zaten çoğu defa kendini tatmin ederken yakaladım söyledim kabul etmedi etmiyordaAnket nerde? Cinsellik yok mu yani hayatınızda
Evlenir evlenmez daha birbirinizle aynı yatakta uyumaya bile alışmadan bide koşa koşa hamile kalınca ne bekliyordunuz ki?Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve eşimle ayrı yatiyoruz naptiysam olmadi sürekli bana bahanelerle geliyor 3 aylık bi kızım var ve doğumdan sonra 2 buçuk ay hiç aynı yatakta yatmadık . Defalarca söyledim bazen hak verdi bazenbunalıyorsun beni dedi napicagimi bilmiyorum çok sıkıldım artık suan kızımla koca odada tek başınayız
Neden peki? Aceleniz neydiIlk zamanlar böyle bi sorun yoktu evlenir evlenmez hamile kaldım zaten
Ilk zamanlar herşey çok normaldi ben yanımda yatarken kendini tatmin edişlerini yakaladım asla kabul etmedi sonra ben uyurken erken kalkmalara başladı ben yakaladıkça o sürekli bi bahane bulup uzaklaştı en sonunda tv karşısında uyumlara başladı önceden telefonla uykuya dalmak için tır vidyoları izlerdiEvlenir evlenmez daha birbirinizle aynı yatakta uyumaya bile alışmadan bide koşa koşa hamile kalınca ne bekliyordunuz ki?
İnşallah bir çift terapisi alıp çözersiniz yoksa hayatınız boyunca çocukla takılacak gibi duruyorsunuz
Çocuk çok istiyordu bi acelem oldu için değilNeden peki? Aceleniz neydi
Sen beni damızlık mı almıştın deyip kavga çıkarmadınız mıSadece o isteyince ben istedimdehep bi bahanesi var zaten çoğu defa kendini tatmin ederken yakaladım söyledim kabul etmedi etmiyorda
Defalarca kavga ettik evi terk ettim yeri geldi güzellikle anlattım yeri geldi sürat astım ama yokSen beni damızlık mı almıştın deyip kavga çıkarmadınız mı
Cocuk cok istedigi kısım tam olarak ne zaman? Evliligin ilk haftasi falan mi? Yahu ne ara evlendiniz de cocuk cok istemeye basladi Bu nasil bahane? Nasil boyle bir muameleye layik goruyorsunuz kendinizi ya Anlamıyorum bu kadinlari Damızlık inek niyetine alınmak zorunuza gitmiyor mu hicÇocuk çok istiyordu bi acelem oldu için değil
Mahkemeye gitsen tek celsede boşanırsınDefalarca kavga ettik evi terk ettim yeri geldi güzellikle anlattım yeri geldi sürat astım ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?