Eşimle ayri yatiyoruz

Aselinannesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
19
-8
1
28
Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve eşimle ayrı yatiyoruz naptiysam olmadi sürekli bana bahanelerle geliyor 3 aylık bi kızım var ve doğumdan sonra 2 buçuk ay hiç aynı yatakta yatmadık . Defalarca söyledim bazen hak verdi bazenbunalıyorsun beni dedi napicagimi bilmiyorum çok sıkıldım artık suan kızımla koca odada tek başınayız

Valla ne yapacaksan iyice alismadan yap. Arkadaşımın kocası çok nanemolla . Gece bebek beni uyandırıyor diye misafir odasinda yatmaya basladi. Şimdi o oda onun odası oldu. Komple o odada yaşıyor. İşin ilginci çocuk da artık kocaman oldu,kendi odasına geçti. Adam yine de o g.t kadar odada tek kisilik yatağında yatmaya devam ediyormuş...

Bebeginiz henuz 3 aylikmis. Damizliksin bilmem nesin diyenlere takilmayin. Bebeginiz hosgelmis saglikla buyusun 🤍. Kk disinda hicbir yerde bu kadar cilgin bir ofke goremezsiniz. Sperm bankasindan cocuk sahibi oldum dese biri neler yazilicak cok merak ediyorum. Yap 9 ay tasi dogur emzir buyut biri de gelip damizliksin desin. Ne hakla ya uremek istemek cocugunun olmasi gayet insani bir durum kimden izin almak gerek ki.

Iliskiniz hamilelik ve dogum sonrasi yipranmis. Tartismak yerine zamana yayin. Sevgi saygi ask varsa toparlarsiniz olmuyorsa da bebeginiz biraz daha buyusun bosanirsiniz. Her evlilik bir sans umarim hersey yolunda gider 🙏🏻
Kim dedi damızlık diye kadına? Adam öyle görüyor dedik. İlla da çocuk olsun çocuk istiyorum çocuk çocuk çocuk diye evlilik oturmadan (ki bu tır videosu, daha kadın yanında uyurken kendini tatmin etme daha en başta başlamış) çocuk yapan adam çünkü. Üremek istemekte sorun yok, bu tür üremek istemekte sorun var.

Bebeginiz henuz 3 aylikmis. Damizliksin bilmem nesin diyenlere takilmayin. Bebeginiz hosgelmis saglikla buyusun 🤍. Kk disinda hicbir yerde bu kadar cilgin bir ofke goremezsiniz. Sperm bankasindan cocuk sahibi oldum dese biri neler yazilicak cok merak ediyorum. Yap 9 ay tasi dogur emzir buyut biri de gelip damizliksin desin. Ne hakla ya uremek istemek cocugunun olmasi gayet insani bir durum kimden izin almak gerek ki.

Iliskiniz hamilelik ve dogum sonrasi yipranmis. Tartismak yerine zamana yayin. Sevgi saygi ask varsa toparlarsiniz olmuyorsa da bebeginiz biraz daha buyusun bosanirsiniz. Her evlilik bir sans umarim hersey yolunda gider 🙏🏻
Çılgın bir öfke değil ama hataları yüze vurma var. Bu da bazen iyi bir şey. Tekrar tekrar hata yapmayı önler. Başka bir yerde karşılaşılmama nedeni de insanların burada direkt aklından geçenleri yazabilmesi. Yoksa yüz yüze de aslında aynı şeyleri düşünüyoruz ama sorulmadıkça söylemiyoruz.
İlişkiniz gebelik ve doğumla yıpranmış diyorsunuz da bu evliliğin ondan öncesi zaten yok ki? 9 aylik gebelik + 3 aylık çocuk.
Üretmek için benden izin iste diyen olmuyor ama plansız ve yeterince tanımadan yapılan çocuk da sorun olabiliyor işte örnek A1.

Dogum yapinca bazi drkekler esini kutsal anne olarak goruyor, bir sure birlikte olmuyor.

Evlendiği aydan hamile kalan ilk insan siz değilsiniz, sürekli ilk yorumlar tekrar ediliyor forumda nedense, neyse..
Doğumdan sonra erkekler kadını anne olarak görüyor kadın olarak değil de.. Emzirme meselesi yüzünden tiksinen bile var,kimisi de gece bebek ağlamasına uyanıp rahatsız olmak istemiyor (benciller)..
Biraz zamana bırakın bakalım böyle devam edecek mi ?Konuşursunuz devam ederse . Yalnız kendi kendini tatmin etmesi çok kırıcı olmuş ben bu konuda en çok buna takıldım.

Ben de bu kafalara inanamiyorum. Zaten araya bisuru "seks yapilamayan vakit" giriyor. Lohusalik mesela. Eeee ne demek anne goruyor ya, hastalikli bi kafa bu. Vucudunun cinsel durtulerini bi kenara birakacak kadar "anne goruyor" kafasi bence baya psikolojik rahatsizlik falan olmali. Biz dogumdan bir gun once en son yapmistik, lohusalik doneminde bitti mi bitti mi diye gun sayiyodu esim, ki ben de oyle. Saglikli olani boyledir diye düşünüyorum.

Adamın gay olma ihtimali var mı ? Belki de evliliği bile bu yüzden yaptı. Adı çıktı etrafında hemen çocuk yaptı ki milleti susturmak bakın hay değilim demek için. Ay ne bileyim yanında karın uyuyorken arkanı dönüpte elinle şey yapmazsın yani 😅 Belki tır videolarını da tırcı gay abileri falan hayal etmek için izliyordu. Bu dünya bir şeylere şaşırma dünyası değil. Her şey ama her şey olabilir.

Kendi basına tatmin olmaya alısmıstır ya da uzgunum ama snaaldan bu konularda tatmin oldugu brileri varda size ihtiyac mı duymuyor ya da sizde hoslanmadıgı bir durum mu var acaba acık acık sordunuz mu. Bir üye vardı özel bolgesi kokuyormus diye adam birlikte yatmıyormus.. okadar konustum surat yaptım diyorsunuz bu durumda ne yapıyor tamam b daha olmayacak mı diyor

Kim dedi damızlık diye kadına? Adam öyle görüyor dedik. İlla da çocuk olsun çocuk istiyorum çocuk çocuk çocuk diye evlilik oturmadan (ki bu tır videosu, daha kadın yanında uyurken kendini tatmin etme daha en başta başlamış) çocuk yapan adam çünkü. Üremek istemekte sorun yok, bu tür üremek istemekte sorun var.
Yukarida kac yorum var kadini suclayici. Ben cocugu oldu diye kadinin kadina bu yaptigini dogru bulmuyorum. Olmus mu olmus tek kisinin degil iki kisinin istegiyle ve eforuyla olmus. Simdi anlasamiyorlarsa bosanirlar, olur biter. Cocuk oldu diye nasil boyle bi adamdan cocuk yaparsin denilmesini normal bulmuyorum. Kadin deseki cocuk yaptim hayatim cok zorlasti ozaman denilebilir ki hazir olmadan yapmasaydin keske diye. Kadin burda esinden sikayetci cocugundan degil adam seni damizlik gibi gormus yorumlari da kadina yardimci olmaktan cok zarar verici baba gore.

Şimdi, yatarken kendini tatmin ederken falan yakaladım yazmışsınız. Fakat bunun ne zaman olduğunu yani hamilelik sırasında mı yoksa öncesi mi yoksa doğum sonrası mı? Buna göre değerlendirme yaparak bir kaç ipucuna ulaşırsınız belki. İpucu dediysem, en azından kafanızda fikir oluşabilir. Hamilelik sırası ise size zarar vermek istemediği için olabilir, ya da içsel bir sebebi olabilir. Aynı şekilde hamilelik öncesi içinde geçerli bu durum. Yani içsel sebep. Doğum sonrası ise bir süre eşler arasında uzaklık olabiliyor. Eğer temeliniz sağlam ise sonradan sonraya düzelmeye başlayabilir diye düşünüyorum.

Ben de bu kafalara inanamiyorum. Zaten araya bisuru "seks yapilamayan vakit" giriyor. Lohusalik mesela. Eeee ne demek anne goruyor ya, hastalikli bi kafa bu. Vucudunun cinsel durtulerini bi kenara birakacak kadar "anne goruyor" kafasi bence baya psikolojik rahatsizlik falan olmali. Biz dogumdan bir gun once en son yapmistik, lohusalik doneminde bitti mi bitti mi diye gun sayiyodu esim, ki ben de oyle. Saglikli olani boyledir diye düşünüyorum.
Hastalikli kafa mi? Bu teshisi nasil koydunuz hanimefendi? Bir de bu nasil uslup ya. Ne gereksiz bir cıkış ben oyle dusunmuyorum demek varken.
Sizde esiniz bitti mi diye gun sayabilir de.... Bu isin referansi sadece siz misiniz?

Biz istesekte istemesekte boyle soyleniyor cidden.. hele hele doguma girmisse erkekler😐

Kadin anne oluyorsa o da baba oluyor sonucta, kadinlarda kocalardan sogusun😂

Yukarida kac yorum var kadini suclayici. Ben cocugu oldu diye kadinin kadina bu yaptigini dogru bulmuyorum. Olmus mu olmus tek kisinin degil iki kisinin istegiyle ve eforuyla olmus. Simdi anlasamiyorlarsa bosanirlar, olur biter. Cocuk oldu diye nasil boyle bi adamdan cocuk yaparsin denilmesini normal bulmuyorum. Kadin deseki cocuk yaptim hayatim cok zorlasti ozaman denilebilir ki hazir olmadan yapmasaydin keske diye. Kadin burda esinden sikayetci cocugundan degil adam seni damizlik gibi gormus yorumlari da kadina yardimci olmaktan cok zarar verici baba gore.
Adamın isteğine "ya erken değil mi daha yanımda kendini mıncırıp duruyorsun" dememek kadının sorunu. Mıncırmak adamın sorunu. Çocuğun hiçbir suçu yok o ayrı. Keşke yapmasaydınız demenin de bi manası yok katılıyorum olmuş bitmiş bi konuda keşke demenin kimseye yararı yok. Ama bence soru sahibinin çok da sağlıklı düşüncesi yok eşiyle ilgili. Yanında uyumaması sorun ama yanında kendini okşamasını sorun görmemiş.

Adamın isteğine "ya erken değil mi daha yanımda kendini mıncırıp duruyorsun" dememek kadının sorunu. Mıncırmak adamın sorunu. Çocuğun hiçbir suçu yok o ayrı. Keşke yapmasaydınız demenin de bi manası yok katılıyorum olmuş bitmiş bi konuda keşke demenin kimseye yararı yok. Ama bence soru sahibinin çok da sağlıklı düşüncesi yok eşiyle ilgili. Yanında uyumaması sorun ama yanında kendini okşamasını sorun görmemiş.
5 yil evli
Kalsaydi bile dogumdan sonra ayni sorunlarla karsilasabilirdi. Ha herifin bir isteksizligi varsa tabii farkederdi o zaman.. ama olacak olan her zaman olur

5 yil evli
Kalsaydi bile dogumdan sonra ayni sorunlarla karsilasabilirdi. Ha herifin bir isteksizligi varsa tabii farkederdi o zaman.. ama olacak olan her zaman olur
Ama konu doğumdan sonra başlamamış işte. O yüzden çocuk konusu açılıyor.

Tır videosu ne demek ya? Bildiğin dorseli morseli giden düt düt tır mı? Onu mu izliyor.
Ya bu adam bende hiç iyi şeyler uyandırmadı. Belki biraz uç olacak ama, adam tırda mı yakalandı tırcılarla mı ilişkisi vardı neydi? Yakalandı biri gördü duydu öğrendi gitti apar topar evlendi , laf çıkmasın diye hemen çocuk yaptı. Tırlarla münasebetine de devam etmenin planlarını mı yapıyor ya da devam mı ediyo nedir.

Hastalikli kafa mi? Bu teshisi nasil koydunuz hanimefendi? Bir de bu nasil uslup ya. Ne gereksiz bir cıkış ben oyle dusunmuyorum demek varken.
Sizde esiniz bitti mi diye gun sayabilir de.... Bu isin referansi sadece siz misiniz?
Evet basbaya hastalikli kafa. Cocuk dogurdu diye karisini kadin oarak degil anne olarak gorup ondan tiksinen erkek saglikli olabilir mi?? Kadinlar da bunu soyleye soyleye kabullenip nromallestirirse isimiz var valla. Boyle dusunen erkege ruh hastasi misin git tedavi ol manyak demek yerine, bazi ekrekler de boyle hissediyo diyip kabullenmek cok mu normal. Tamam referans biz degiliz, ama normal sartlarda sadece lohusaligi baz alirsak bile 40 gun cinsel iliskisiz uzun bir sure ve bizi degilse de bunu gayet de referans alabiliriz

Biz istesekte istemesekte boyle soyleniyor cidden.. hele hele doguma girmisse erkekler😐

Kadin anne oluyorsa o da baba oluyor sonucta, kadinlarda kocalardan sogusun😂
Toplum olarak erkrklerin her turlu nazli, mizmiz hatta hastalikli dusunce ve hallerini kaniksayip anlayis gostermeye cok merakli kadınlarımız. Tam tersini kadinlar yapsa erkeklerin cogu kapinin onune koyar o kadini ama kadinlar erkeklerin her kusurunda hatta hadsizliginde hatayi kendinde ariyor. Rezalet cidden

Abartmayın, üslubunda hiçbir şey yok. Üslubu ağır olan sizsiniz burda. Doğru söylüyor üstelik. Psikolojide de adı “Madonna fahişe sendromu”. Terapist eşliğinde Tedavi gerekiyor bu durumun aşılması için.

Back
X