• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayri yatiyoruz

Aselinannesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
19
-8
1
29
Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve eşimle ayrı yatiyoruz naptiysam olmadi sürekli bana bahanelerle geliyor 3 aylık bi kızım var ve doğumdan sonra 2 buçuk ay hiç aynı yatakta yatmadık . Defalarca söyledim bazen hak verdi bazenbunalıyorsun beni dedi napicagimi bilmiyorum çok sıkıldım artık suan kızımla koca odada tek başınayız

Herkes tutturmuş bir 'damızlık' lafı .
İnsan rencide etmek ne kadar kolay.

Usulünce derde bir derman olmak, yol göstermek, teselli vermek falan çok zor çünkü.

Vallahi yorumları okurken fenalık geldi .
Kimse kusura bakmasın.
Neyin tesellisi hanımefendi? Sınavdan kalmış ortaokul öğrencisi değil karşınızdaki, evlendiği gibi eşinin çocuk taleplerine boyun eğmiş koskoca bir kadın. Gönlünü mü hoşlayalım aman üzülme geçer diye geçmeyeceği 40 km öteden belli olan bi şey için? Damızlık diyoruz çünkü amaç tam olarak da bu.

Herkes tutturmuş bir 'damızlık' lafı .
İnsan rencide etmek ne kadar kolay.

Usulünce derde bir derman olmak, yol göstermek, teselli vermek falan çok zor çünkü.

Vallahi yorumları okurken fenalık geldi .
Kimse kusura bakmasın.

Sahsen "damizlik" ne demek oldugunu bilmiyorum bile. Bir bakiyim 🙈

Sen beni damızlık mı almıştın deyip kavga çıkarmadınız mı
Defalarca kavga ettik evi terk ettim yeri geldi güzellikle anlattım yeri geldi sürat astım
Uyumak için tır videosu izleyen ilk defa duydum. Tır tanıtımı mı bu ne? Eşinizin cinsel bir sorunu olabilir gibi geldi bana. Çift terapisi deneyin bence.
Evet daha bugün akşam filim izleyelim dedim yemekteyken tamam dedi içeri gittim hiç oralı bile değil ister istemez suratımdüştü tamam ac konuşanları dedi izlemiycem ben sen napiyosun yap dedim o konuşanları izledi ben odada sonra o bitince tie vidyosu açtı uyudu

Defalarca kavga ettik evi terk ettim yeri geldi güzellikle anlattım yeri geldi sürat astım

Evet daha bugün akşam filim izleyelim dedim yemekteyken tamam dedi içeri gittim hiç oralı bile değil ister istemez suratımdüştü tamam ac konuşanları dedi izlemiycem ben sen napiyosun yap dedim o konuşanları izledi ben odada sonra o bitince tie vidyosu açtı uyudu
Sizin olayiniz evlilikte cinsellik olmamasi degil ki sadece. Romantik bir iliski de yok ortada. Arkadaslik bile yok. Nasil olsun ki. Ilk gunden cocuk isteyen adam cocuk icin evlenmistir. Sizle bir bagi falan yok yani. Ev arkadasi gibi bisey. Ev arkadasindan da cocuk yapilmaz. Siz yapmissiniz gecmis olsun

Çocuk için olan olmuş artık çok konuşmaya gerek yok. Eşinizi bi şekilde ikna etmeye bakın terapi için. Yoksa bu evlilik yürüyecek gibi görünmüyor. Gönlü olmazsa da çok yıpranmadan bitirmek bence en doğrusu olur

Daha evliliğini oturmadan, yatak düzeni ev düzeni bile oluşmamışken hemen çocuk yapmışsınız. Sorun yaşamama ihtimaliniz zaten yok bu koşullar altında. Siz karı-koca olamadan anne-baba olmuşsunuz. Eşiniz belki de paravan evlilik yapmıştır bu da bir ihtimal. Çift terapisi deneyin derim

Bu adam terapiye de gelmez..
Siz en iyisi yok sayın aynı ev içerisinde onun sizi yok saydığı gibi..

Sonucuna bakarsınız oralı değilse kurtarılabilecek bir tarafı kalmamış olup hakim için de şu husustan yararınıza boşanma olur:
"T. M. K'nın 174/2. maddesi boşanmaya sebebiyet vermiş olaylar yüzünden kişilik hakları saldırıya uğrayan tarafın kusurlu olandan manevi tazminat isteyebilecektir. "

Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve eşimle ayrı yatiyoruz naptiysam olmadi sürekli bana bahanelerle geliyor 3 aylık bi kızım var ve doğumdan sonra 2 buçuk ay hiç aynı yatakta yatmadık . Defalarca söyledim bazen hak verdi bazenbunalıyorsun beni dedi napicagimi bilmiyorum çok sıkıldım artık suan kızımla koca odada tek başınayız
Evlendiği aydan hamile kalan ilk insan siz değilsiniz, sürekli ilk yorumlar tekrar ediliyor forumda nedense, neyse..
Doğumdan sonra erkekler kadını anne olarak görüyor kadın olarak değil de.. Emzirme meselesi yüzünden tiksinen bile var,kimisi de gece bebek ağlamasına uyanıp rahatsız olmak istemiyor (benciller)..
Biraz zamana bırakın bakalım böyle devam edecek mi ?Konuşursunuz devam ederse . Yalnız kendi kendini tatmin etmesi çok kırıcı olmuş ben bu konuda en çok buna takıldım.

Madem ihtiyacı var neden yapmıyor ben onu anlamıyorum.hadi bazı insanların cinsel duyguları çok az oluyor ya da olmuyor ama adam boyuna cinsel duyguları tatmin peşinde.anlamadım ben bu işi.istekliysen neden kendi kendine.arada onu da yaparsın da.

Evlendiği aydan hamile kalan ilk insan siz değilsiniz, sürekli ilk yorumlar tekrar ediliyor forumda nedense, neyse..
Doğumdan sonra erkekler kadını anne olarak görüyor kadın olarak değil de.. Emzirme meselesi yüzünden tiksinen bile var,kimisi de gece bebek ağlamasına uyanıp rahatsız olmak istemiyor (benciller)..
Biraz zamana bırakın bakalım böyle devam edecek mi ?Konuşursunuz devam ederse . Yalnız kendi kendini tatmin etmesi çok kırıcı olmuş ben bu konuda en çok buna takıldım.
Gerçekten teşekkür ederim takılacak başka konuda olduğunu gördünüz için

Bebeginiz henuz 3 aylikmis. Damizliksin bilmem nesin diyenlere takilmayin. Bebeginiz hosgelmis saglikla buyusun 🤍. Kk disinda hicbir yerde bu kadar cilgin bir ofke goremezsiniz. Sperm bankasindan cocuk sahibi oldum dese biri neler yazilicak cok merak ediyorum. Yap 9 ay tasi dogur emzir buyut biri de gelip damizliksin desin. Ne hakla ya uremek istemek cocugunun olmasi gayet insani bir durum kimden izin almak gerek ki.

Iliskiniz hamilelik ve dogum sonrasi yipranmis. Tartismak yerine zamana yayin. Sevgi saygi ask varsa toparlarsiniz olmuyorsa da bebeginiz biraz daha buyusun bosanirsiniz. Her evlilik bir sans umarim hersey yolunda gider 🙏🏻

bebekten sonra cinsellik sekteye uğrayabilir, bunu aşarsınız aslında, daha bebek çok küçük.

ama sizin daha büyük sorunlarınız var bence
evi terk etme aşamanız olmuş
birlikte film bile izleyemiyorsunuz

yani daha yaş 25 enerjinin fışkırdığı yaşlar evlilik daha 1 yıllık. şu güzel yaz günlerinde...
ay biz o yaşlarda sabahlara kadar sahillerde/teraslarda oturuyorduk, otostoplarla araba paylaşımlarıyla dünyayı geziyorduk yahu. 2 sevgili bu gencecik yaşta konuşamıyorsunuz bile akıl işi değil ki bu.

yani sıkıntı ne bilmiyorum
uzak mesafe ilişkisi miydi? birlikte birşeyler yapma konusunda mı zayıfsınız acaba?

Bebeginiz henuz 3 aylikmis. Damizliksin bilmem nesin diyenlere takilmayin. Bebeginiz hosgelmis saglikla buyusun 🤍. Kk disinda hicbir yerde bu kadar cilgin bir ofke goremezsiniz. Sperm bankasindan cocuk sahibi oldum dese biri neler yazilicak cok merak ediyorum. Yap 9 ay tasi dogur emzir buyut biri de gelip damizliksin desin. Ne hakla ya uremek istemek cocugunun olmasi gayet insani bir durum kimden izin almak gerek ki.

Iliskiniz hamilelik ve dogum sonrasi yipranmis. Tartismak yerine zamana yayin. Sevgi saygi ask varsa toparlarsiniz olmuyorsa da bebeginiz biraz daha buyusun bosanirsiniz. Her evlilik bir sans umarim hersey yolunda gider 🙏🏻
Teşekkür ederim inşallah

Back
X