- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi asyaAsya187
-
Hiç açık kapı bırakmayın o zaman, zaten isteyen sizmişsiniz. Darp raporunuz filan varsa uzamaz zaten.Maalesef hepsi var
Ne senedi anlamadımEvet pardon ben de okuyunca aynisini dedim. Daha 2 gün önce o da böyle yeni üyelikle gelip aynı bu konuyu açmıştı.
Hepsi var evet. .. bir an önce kurtulmak istiyorum ama maddi durumum hiç iyi değil . Kendime yeni bir düzen kurana kadar tazminat talebinde bulunmak istiyorum başka ne gibi haklarım var tam bilmiyorum, ilk aşamada olduğum için tam bilmiyorumaldatma şiddet mi var?
sakın barışmayı aklınızdan geçirmeyin
İnşallahHiç açık kapı bırakmayın o zaman, zaten isteyen sizmişsiniz. Darp raporunuz filan varsa uzamaz zaten.
eee niye hala barışmayı aklınızdan geçiriyorsunuz?Hakaret şiddet aldatma …. Her türlü kötülük
Hepsi var evet. .. bir an önce kurtulmak istiyorum ama maddi durumum hiç iyi değil . Kendime yeni bir düzen kurana kadar tazminat talebinde bulunmak istiyorum başka ne gibi haklarım var tam bilmiyorum, ilk aşamada olduğum için tam bilmiyorum
Konuyu niye açtınız o zaman? Neyi merak ettiniz?Hayır öyle bir düşüncem olmadı hiç bir zaman
Elimde hiç bir delil yok işin kötü tarafıda o. Nafaka tazminat alsam iyi olur öyle bi adamın parasına bile tenezzül edilmez ama mecburum maalesef.asıl duruşmadan önce nafaka bağlanır geçici olarak çocuk var mı?
darp raporu ya da aldatmayı kanıtlayan bişeyler var mı?
"Maddi durumunuz iyi değilse boşanmayın tekrar eve dönün " diye kimse size akıl vermez burada. Maddyatsızlık şu yaşadıklarınızın yanında ne ki?Hepsi var evet. .. bir an önce kurtulmak istiyorum ama maddi durumum hiç iyi değil . Kendime yeni bir düzen kurana kadar tazminat talebinde bulunmak istiyorum başka ne gibi haklarım var tam bilmiyorum, ilk aşamada olduğum için tam bilmiyorum
Fikir alışverişiKonuyu niye açtınız o zaman? Neyi merak ettiniz?
Tabiki. Zaten dönmeyi kesinlikle istemiyorum. Sadece haklarımı öğrenmek istiyorum"Maddi durumunuz iyi değilse boşanmayın tekrar eve dönün " diye kimse size akıl vermez burada. Maddyatsızlık şu yaşadıklarınızın yanında ne ki?
Elimde hiç bir delil yok işin kötü tarafıda o. Nafaka tazminat alsam iyi olur öyle bi adamın parasına bile tenezzül edilmez ama mecburum maalesef.
Hangi konuda fikir alışverişi? PaylaşalımFikir alışverişi
Avukatınız söylemedi mi size haklarınızı?Tabiki. Zaten dönmeyi kesinlikle istemiyorum. Sadece haklarımı öğrenmek istiyorum
Ne vereyim ablama gibi olduHangi konuda fikir alışverişi? Paylaşalım
Boşanmada kadın hakları mesela. Daha önce bu aşamada olan bayanlara sordumHangi konuda fikir alışverişi? Paylaşalım
İlk olarak boşanma davası açacağız dedi. Adım adım olacak dedi.Avukatınız söylemedi mi size haklarınızı?
Konu başlığınızı değiştirmeyi düşünebilirsinizTabiki. Zaten dönmeyi kesinlikle istemiyorum. Sadece haklarımı öğrenmek istiyorum
Peki bunun konu başlığı ve sorunuzun yarısıyla nasıl bir ilgisi var acaba?Boşanmada kadın hakları mesela. Daha önce bu aşamada olan bayanlara sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?