Eşimle ayrıldık , sonunda boşanıyoruz. Bu sürede eşiyle tekrar birleşenler oldu mu?

O da aynı böyle demiş ve en son boşanma aşamasında barışan var mı diye konu açıp gitti. Tesadüfün böylesi.
E tamam orada avukatı söylemiş ona haklarını. Bu sitede üç kişi var takıntılı, sürekli aynı konuları açıp sürekli o kişi olmadıklarını idda ediyorlar ordamnakınca bunu anlamayacak kadar saf mı görüyorlar bizi pess

Başlıkla yazdiklariniz çok uyumsuz şahsen ben barışmak istediğinizi o yüzden konu açtığınızi düşündüm
Aldatma darp vs hepsi var ama maddiyatı yok. O yüzden ikna etmemiz lazım eve dön diye

İşte senin de dediğin gibi boşanmak istemiyor, sadece kendini kandırıyor
Konu açma sebebi bu sanırım burada boşanmadan barışanlardan fikir almak .. ama burada da malesef ki aldatma darp şiddete rağmen barisan taraf var

hani avukatlık dersi veren üye vardı hatırladın mı? Uluslar arası ilişkiler okuduğundan şüphe etmiştik :) ta kendisi muhtemelen 3.uyeligi falan.

Konuyu anlayan banada anlatabilirmi
Boşanma davası açmış
Şiddet, aldatma var
Geri dönmeyimi düşünüyormuş
Yoksa sorusu ne?
Adam istemiyormuş boşanmak, o istemiyor diyemi geri dönecekmiş
Anlayan bi zahmet beni aydınlatsın konu sahibi ne diyor derdi ne

hani avukatlık dersi veren üye vardı hatırladın mı? Uluslar arası ilişkiler okuduğundan şüphe etmiştik :) ta kendisi muhtemelen 3.uyeligi falan.
sarımanolya değildir inşallah bu üye.mune hanım siteden atıyor atıyor yeni üyelikle gene geliyorrr

Boşanmak istemiyor kısaca.

İyi geceler herkese. Cuma günü dava açtım. Sonunda ayrılıyoruz. Bu süreci yaşayan ve eşiyle tekrar birleşen yada kararının arkasında durup ayrılanlar oldu mu? Nasıl ve neden bahseder misiniz?
Ayrildim, 6aylik bebegimle
9 yil yanliz yasadim
2 evliligimi yaptim cokda mutluyum

Teyzemin kizi, herseyini bilirim tek dert ortagi benim. Bosanma asamasinda geri birlesti, geri ayrildir geri birlesti. Suan adam koseyi donmus zengin oldugu icib birlesti ama b.ktan bi hayati var

İyi geceler herkese. Cuma günü dava açtım. Sonunda ayrılıyoruz. Bu süreci yaşayan ve eşiyle tekrar birleşen yada kararının arkasında durup ayrılanlar oldu mu? Nasıl ve neden bahseder misiniz?
Eğer dava açılacak yere geldiyseniz barışma fikrini çıkarın aklınızdan.. Kararının arkasında duran oldu mu sorunuz çok tuhaf geldi.. Arkasında durmayacağımız şey karar olmaz ki!! Olsa olsa gözdağı olur, tehdit olur, burun sürtme olayı olur, oda bazen insanın elinde patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…