Esimle bagim iyice koptu

Sana hic bir tavsiye veremeyiz, cünlü böyle bir adam asla düzelmez. Olan sana, seni Hayatina ve gencligine olur. Bu adam seni sevmiyor ve sana saygi duymuyor. Yolun basindayken ayrilmak senin yararina olur. Bu piskolojik ve fiziksel siddete ne kadar uzun süre maruz kalirsan seni okadar cok yipratir. Bosanip egitim ve calisma hayatina devam et bence.

Evinde hizmetci olsun diye evlenen erkek. Belkide paravan evliligi. Sizde hala seviyorum diyorsunuz. Millet olarak siddete o kadar alismisiz ki, gerektigi gibi kacamiyoruz bile

siz iyi misiniz ya dayağın hakli yani mi var cocuk olmasan kurtarın kendinizi

Bi tane üye vardı geçenlere sevgili muhabbetiydi bizde gerçekleri söyleyince kaldıramayıp ben erkeğim dedi sonra bekarım sizinle dalga geçtim dedi vs vs sonra da banlandi arkadşım sende konuşmalarına dikkat et istersen burda sana kimse mal dememiş seninde demeye hakkın yok birazda sınırları zorlamışsın birisi sana tedavi ol demiş sen hakaret anlamışsın diğeri psikatriye git demiş yorumuna teşekkür etmişsin burda kimse kimseyi tanımıyor ve yaptıkları yorum senin kötülüğünü istedikleri için değil tam tersi iyiliğini istediğimiz için konuşuyoruz bu adamla zaten nişanlılık sevgililik döneminde kavga ediyormuşsunuz düzelseydi o zaman düzelirdi zaten sen bile bile ladeslemissin bunun tek çözümü ayrılmak düzelmez ya seven insan vurmaz kırmaz hadi kırdı diyelim gelir öper barışırsınız ama hakaret etmez küfür etmez bu kişi seni sevmiyor zerre değer vermiyor sen ne kadar seversen sev değişmeyecek adam yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır bence cocuk yokken ayır yolunu madem çokta istiyorsan son şansını beraber terapiye gitmekte kullan belki işe yarar ama sanmam. Bugün annem bi tokat atsa zoruma gitmez ama kocam bana vuramaz kim ki bana vuracak haddi değil. Kendini ezdirme hem severim hem döverim lafı boş artık devlet kadına her türlü desteği ve yardımı sunuyor bunu da unutma

Ilginç 5 ay ve bu durum...Bence esiniz pişman ve sizi yıldırmaya calisiyor.Kendinizin pes edip gitmenizi bekliyor gibi

Daha yorumu yazıp bitirmeden ban yemiş bazen bazı kadınları anlayamıyorum eşleri etmediklerini bırakmıyor şikayet edip konu açıyorlar sonra burda savunuyorlar sanki biz gomduk kocasını

Daha yorumu yazıp bitirmeden ban yemiş bazen bazı kadınları anlayamıyorum eşleri etmediklerini bırakmıyor şikayet edip konu açıyorlar sonra burda savunuyorlar sanki biz gomduk kocasını
Bence burda sinir çıkarıyorlar, o kocalara katlanabilmek için enerji lazım tabi.

Eski konunuza yazmışsınız bunları. Yani gerçekten aklım almıyor şu durumu. Olaylar arasında bağ kurmak ne kadar zor olabilir?
"Bekarken anama sövmüştü ama evlenince beni yerlerde sürükleyeceğini hiç düşünmemiştim."
Allah allah yani çok mu zor acaba bunu düşünmek? 6 senedir kavga ettiğiniz, kolunuzu sıkan, sizi tutup sarsan adamın 5 ayda tokat atacağını, 10 ayda ağzınızı burnunu kıracağını düşünmek çok mu zor gerçekten?
Kimse mi akıl vermiyor, yol göstermiyor size ya? Çatlayacağım ben artık böyle olay örgüleri okumaktan.

3 aylık evliyken ilk tokadı yemişsiniz, 2 ayda 3 dayağa çıkmış sayı.
Lütfen bir uzman yardımı alın, ailenize haber verin ve canınız elinizde kalmadan boşanmaya bakın.

Şu konuyu okuyan başını yakmaya hevesli genç kadınlar varsa onlar da bir silkelenip kendilerine gelirler umarım. Sevgiliyken sövüp sayan, şiddete meyilli hareketler yapan evlenince dövüyor. Kesin bilgi.

Vuruyor diyorsun bacım aklını başına al. Öyle adam sevmesin zaten. Aç boşanma davasini kendi kendine otursun

Dilerim gazetelerde üçüncü sayfa haberlerine konu olmazsın. Bugün tokat atan, yarın tekme atar, öbürgün yumruklar; daha sonra öldürmeye kadar ilerletir.

Kendinde hata arayacağına, kendi kıymetini bilirsin birgün umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…