- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Normalde azalması lazım diyelim ,destek alın objektif düşünceye ihtiyacnz var o zaman buraya hiç yazmayacak kendi yolunuzu çizeceksnz inşallahCok dusundum ama evleneli daha 5 ay oldu tekrsr bi duzen baba evine git of biiyorum seviyorum nasil biseyse sevgimde bitmiyor
Bir de boşanmak ağzınıza sakız oldu gibi bir şey diyor. İnsanlık da yaramıyor. İtilip kakılıp dövülüp aşağılanıp bir de buna tahammül etmek büyük bir marifet sanki. Altı üstü bir imza, değer mi şu heriflerin ağız kokusunu çekmeye? Ne dememizi bekliyor ben de merak ettim, dişini sık kocandır döver de sever de mi diyelim?Sinir çıkarmaya mı geldiniz? Nesi kötü kalplilik bunun? Tedavi ol demek kötü kalplilik mi? Eşinizle aranızda sorunlu bir bağlanma var, ne kadar acı çekseniz de bırakmıyorsunuz birbirinizi. Bu tedavi gerektiren bir şey, evet.
İnanmayacaksınız ama bunu diyen bir iki kullanıcı var bu forumda.bir kaç benzer konuda denk geldim.Bir de boşanmak ağzınıza sakız oldu gibi bir şey diyor. İnsanlık da yaramıyor. İtilip kakılıp dövülüp aşağılanıp bir de buna tahammül etmek büyük bir marifet sanki. Altı üstü bir imza, değer mi şu heriflerin ağız kokusunu çekmeye? Ne dememizi bekliyor ben de merak ettim, dişini sık kocandır döver de sever de mi diyelim?
Yav ben artık kocalarına sinirlerini burda atıp, onlara daha fazla tahammül edebilmek için deşarj falan olduklarını düşünüyorum.Bir de boşanmak ağzınıza sakız oldu gibi bir şey diyor. İnsanlık da yaramıyor. İtilip kakılıp dövülüp aşağılanıp bir de buna tahammül etmek büyük bir marifet sanki. Altı üstü bir imza, değer mi şu heriflerin ağız kokusunu çekmeye? Ne dememizi bekliyor ben de merak ettim, dişini sık kocandır döver de sever de mi diyelim?
Çocuk yapın düzelir minvalinde yorumlar bekliyordu sanırımSinir çıkarmaya mı geldiniz? Nesi kötü kalplilik bunun? Tedavi ol demek kötü kalplilik mi? Eşinizle aranızda sorunlu bir bağlanma var, ne kadar acı çekseniz de bırakmıyorsunuz birbirinizi. Bu tedavi gerektiren bir şey, evet.
Ozaman duzgn bir sekilde asalamadan soyleyin buraya asalayarak ykrum yapma hakkniz yoki bakin insalar ne guzel yorumlar yapiyorlar elestirseler bile duzgunceSinir çıkarmaya mı geldiniz? Nesi kötü kalplilik bunun? Tedavi ol demek kötü kalplilik mi? Eşinizle aranızda sorunlu bir bağlanma var, ne kadar acı çekseniz de bırakmıyorsunuz birbirinizi. Bu tedavi gerektiren bir şey, evet.
Insallah tesekkurlerNormalde azalması lazım diyelim ,destek alın objektif düşünceye ihtiyacnz var o zaman buraya hiç yazmayacak kendi yolunuzu çizeceksnz inşallah
İşte, mesele orda. Aşağılamıyor kimse. Tedavi ol demek aşağılamak değil.Ozaman duzgn bir sekilde asalamadan soyleyin buraya asalayarak ykrum yapma hakkniz yoki bakin insalar ne guzel yorumlar yapiyorlar elestirseler bile duzgunce
Oyle demenizi komse beklemoyor asalamadan elestiri yapmanizi bekliyorumBir de boşanmak ağzınıza sakız oldu gibi bir şey diyor. İnsanlık da yaramıyor. İtilip kakılıp dövülüp aşağılanıp bir de buna tahammül etmek büyük bir marifet sanki. Altı üstü bir imza, değer mi şu heriflerin ağız kokusunu çekmeye? Ne dememizi bekliyor ben de merak ettim, dişini sık kocandır döver de sever de mi diyelim?
Mamyamisin sen be !sen benim kocama ne tepkiler verrdigiki nerden bilebilirsin kimse sana dayak ye othr yada kocandir doverde soverde gbo seyler demeni beklemiyo insan gbi elestiri yapin diyorum !dayak atan kocaya ses cikarmayip bir de sirin gorunmek icin taktik istiyorsunuz, size tedavi olun diyene de duzgun konusun diyorsunuz. kocaniza niye bana duzgun davran demiyorsunuz?
siz tepki gostermezseniz biz ne yapalim imza kampanyasi mi baslatalim kocaniz size iyi davransin diye? hayret bir sey ya insanin butun siniri tepesine cikiyor. dayak ye otur o zaman belki arada bir hem dover hem sever.
Kimse sizi aşağılamıyor ama siz kendinizi aşağılıyorsunuz. Beş ayda üç kere el kalkmış size, siz kendinizde hata arıyorsunuz. Bu normal mi? Tartışmak, ses yükselmesi olur;ama şiddet lamı cimi olmayan bir şey.Oyle demenizi komse beklemoyor asalamadan elestiri yapmanizi bekliyorum
Oste acaba sorun bendemi diyorum burda sizlerden yardim almaya calisiyorum tedavi ol demek tabiki de kotu degil ama dalga gecer gibi sen hastasin git tedavi ol bilmem ne cokmu normalKimse sizi aşağılamıyor ama siz kendinizi aşağılıyorsunuz. Beş ayda üç kere el kalkmış size, siz kendinizde hata arıyorsunuz. Bu normal mi? Tartışmak, ses yükselmesi olur;ama şiddet lamı cimi olmayan bir şey.
e niye evlenmiş senle ozaman bunu hiç sormadın mi..adamın yakasına mi yapistoniz benle evlen diyeBosanalim lafi zaten agzimiza sakiz oldu ki
Kimse kimseyede sirin gorunmueye calismiyoru sen bnm ne yasadigimi nerdrn bikiceksinde konusuyosun.Mamyamisin sen be !sen benim kocama ne tepkiler verrdigiki nerden bilebilirsin kimse sana dayak ye othr yada kocandir doverde soverde gbo seyler demeni beklemiyo insan gbi elestiri yapin diyorum !
Sevilmiyorsun.Arkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Varsa yoksa telefon televisyon bilgisayar
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Yataga bile gelmiyor uyumaya dahi.
ee ne desek begenmiyorsun. psikolojin bozuk diyene kiziyorsun, bosver devam et diyene kiziyorsun. soyle yapalim sen simdi bize soylememiz gerekenleri yaz biz sirayla sana soyleyelim. rahatlar misin o zaman biraz?Mamyamisin sen be !sen benim kocama ne tepkiler verrdigiki nerden bilebilirsin kimse sana dayak ye othr yada kocandir doverde soverde gbo seyler demeni beklemiyo insan gbi elestiri yapin diyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?