Esimle bagim iyice koptu

Teskkur ederim yaziniz icin

ee ne desek begenmiyorsun. psikolojin bozuk diyene kiziyorsun, bosver devam et diyene kiziyorsun. soyle yapalim sen simdi bize soylememiz gerekenleri yaz biz sirayla sana soyleyelim. rahatlar misin o zaman biraz?
Yazilan mesajlara bak nasil elestiri yapiliyormus ogren tamammi .kimse senden zorla akilnistemiyo

Oste acaba sorun bendemi diyorum burda sizlerden yardim almaya calisiyorum tedavi ol demek tabiki de kotu degil ama dalga gecer gibi sen hastasin git tedavi ol bilmem ne cokmu normal
Belki biraz sert ama gerçek. Yakın arkadaşın diyemez bunu yüzüne karşı. Burasının güzelliği bu, kimse kimseyi tanımıyor, haliyle en gerçekçi cevapları alıyorsun.

Beş ayda size zarar vermiş olmasini hoş gördüyseniz bu sevgi baska bir boyut ve tibbi yardim destegi almaniz gerek...

Bebek geldi heralde ondan diye düşünerek konuya girmiştim, 5aylik evlilik artı tavırlar şok oldum

Ozaman duzgn bir sekilde asalamadan soyleyin buraya asalayarak ykrum yapma hakkniz yoki bakin insalar ne guzel yorumlar yapiyorlar elestirseler bile duzgunce
Yani degisiksiniz size yapmadigini birakmayan adama ses etmeyip de burada kendinize toz kondurmamaniz da ne bileyim allah sifa versin. Biktik valla o kadar coksunuz ki.

Bak bende benzer şeyler yaşadım. Kendimi sucladim. Yetmedi cocuk yaptım. 5 yıl verdim. Her ayrılıkta ağladı zirladi. Affettim. Koca 5 yıl ve bomboş yıllar. İlk zamanlar ona yaranmaya çalışmak ve de kendimi suçlamak ile geçti. Bosaniyoruz ve darp raporu almadı m hiç. Ne mi oldu beni akıl hastası olmakla ve uydurmakla suçluyor. Eğer şiddet görsem komşular duyar ve şahit olurmuş. Kimse şahit de olmak istemedi. Duymadık dediler. Lütfen silkelen ve kendine gel. Sen ona ne yaparsan yap böyle geçecek günlerin. Ve de sen daha çok hasta olacaksın. Bomboş etrafa bakınip, itilip kakilmis olmanın ezikligini gözlerinden her yere taşıyacaksın. O HASTA. Kendine gel ve kendini lütfen suçlama.

Mamyamisin sen be !sen benim kocama ne tepkiler verrdigiki nerden bilebilirsin kimse sana dayak ye othr yada kocandir doverde soverde gbo seyler demeni beklemiyo insan gbi elestiri yapin diyorum !
Yav doğru düzgün yazsan sinirlenicem ciddileşicem ama öyle bi yazıyorsun ki gülesim geliyo

Anlamadigim şey 6 yildir bu adami taniyorsun... Bile isteye evleniyorsun... Daha önce dayak konunda fikir verenleri tersliyorsun. Bu konu arkasi yarin gibi ve yine tersliyorsun.

Bozdo orkosu yoron gobo yozoyoz...
Soc bozdo sostok!!!

Konularınaza baktimda psikiyatrik ilaç kullanicam, zayıflama ürünlerin etkileşime gecermi yazmışsınız, ilaç ismi bile vermişsiniz. Psikolejiniz yerinde değil bence insan kendine şiddet uygulayan birini sevemez.. bu konuda lütfen yardim alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…