- 17 Kasım 2020
- 208
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Teskkur ederim yaziniz icinkullanıcı nikinizi "boşver" diye seçmeniz bile hayata karşı duruşunuzun bir göstergesi bence. Bakın konu sahibi, eşiniz beş para etmez bir zavallı, sizde de stockholm sendromu olmuş, size iyi davrandığında onu çok seviyorsunuz, size kötü davrandığında onun size iyi davranmasını bekliyorsunuz, eğer eşinizin mutlu olduğunu görmek sizi çok mutlu ediyorsa sendromun dbini yaşıyor olabilirsiniz, bu ve benzer sendromların tıpta yeri var ve öncelikle bu ruh halinden acilen çıkmanız lazım. Evde yaşadıklarınız asayiş şube amirliğinin iştigal alanına giriyor ama bunu göremiyorsunuz. Sizin için üzüldüm, psikologa gitme şansınız yoksa bir an önce o adamdan kurtulmanın başka yollarını bulun. Kimseye dert anlatmayın, size şiddet uyguladığını ıspatlamaya çalışın, bugünde sonra da yatağınıza almayın, evlilik bitti, bitirin kafanızda
Yazilan mesajlara bak nasil elestiri yapiliyormus ogren tamammi .kimse senden zorla akilnistemiyoee ne desek begenmiyorsun. psikolojin bozuk diyene kiziyorsun, bosver devam et diyene kiziyorsun. soyle yapalim sen simdi bize soylememiz gerekenleri yaz biz sirayla sana soyleyelim. rahatlar misin o zaman biraz?
Belki biraz sert ama gerçek. Yakın arkadaşın diyemez bunu yüzüne karşı. Burasının güzelliği bu, kimse kimseyi tanımıyor, haliyle en gerçekçi cevapları alıyorsun.Oste acaba sorun bendemi diyorum burda sizlerden yardim almaya calisiyorum tedavi ol demek tabiki de kotu degil ama dalga gecer gibi sen hastasin git tedavi ol bilmem ne cokmu normal
Bir de aldatmış mı?Gayet düzgün konuşmuş. Eşinizden daha düzgün konuştuğu kesin. Önce bu dayakçı, sadakatsiz heriften kurtulun, sonra tedavi olun.
Diğer konusunu ss alıp koymuşlar buraya.Bir de aldatmış mı?
Yani degisiksiniz size yapmadigini birakmayan adama ses etmeyip de burada kendinize toz kondurmamaniz da ne bileyimOzaman duzgn bir sekilde asalamadan soyleyin buraya asalayarak ykrum yapma hakkniz yoki bakin insalar ne guzel yorumlar yapiyorlar elestirseler bile duzgunce
Yav doğru düzgün yazsan sinirlenicem ciddileşicem ama öyle bi yazıyorsun ki gülesim geliyoMamyamisin sen be !sen benim kocama ne tepkiler verrdigiki nerden bilebilirsin kimse sana dayak ye othr yada kocandir doverde soverde gbo seyler demeni beklemiyo insan gbi elestiri yapin diyorum !
Hasta tedaviyi kabul etmezse tıp bile çaresiz sdhdfgdjgsdfBeş ayda size zarar vermiş olmasini hoş gördüyseniz bu sevgi baska bir boyut ve tibbi yardim destegi almaniz gerek...
Aldatma yokBir de aldatmış mı?
Ya nerden biliyosun sen benim ses etmedigimi kardesimm !toz konrurmamak dehgi elestirini dzgn yapicaksinYani degisiksiniz size yapmadigini birakmayan adama ses etmeyip de burada kendinize toz kondurmamaniz da ne bileyimallah sifa versin. Biktik valla o kadar coksunuz ki.
Ya sen benim konuma yorum yapma tamami basina gelirse gulersinYav doğru düzgün yazsan sinirlenicem ciddileşicem ama öyle bi yazıyorsun ki gülesim geliyo
E minnosum kocam bana kotu davraniyor ama seviyorumYa nerden biliyosun sen benim ses etmedigimi kardesimm !toz konrurmamak dehgi elestirini dzgn yapicaksin
Mamyamısın sen be !Ya sen benim konuma yorum yapma tamami basina gelirse gulersin
Ne diyosun yaAnlamadigim şey 6 yildir bu adami taniyorsun... Bile isteye evleniyorsun... Daha önce dayak konunda fikir verenleri tersliyorsun. Bu konu arkasi yarin gibi ve yine tersliyorsun.
Bozdo orkosu yoron gobo yozoyoz...
Soc bozdo sostok!!!
Haydi.Mamyamısın sen be !
Neyse hoççağalın gidiyom ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?