- 17 Kasım 2020
- 208
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Eşinizinki bitmiş ama, bilesiniz.Cok dusundum ama evleneli daha 5 ay oldu tekrsr bi duzen baba evine git of biiyorum seviyorum nasil biseyse sevgimde bitmiyor
Size mi küfür edip vuruyor tam anlatamamış sınızArkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Varsa yoksa telefon televisyon bilgisayar
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Yataga bile gelmiyor uyumaya dahi.
Vuruyor diyosun niye akıl verelim kiArkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Varsa yoksa telefon televisyon bilgisayar
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Yataga bile gelmiyor uyumaya dahi.
Olsun dayaklar ve küfürler zamanla sevgini bitirir.Cok dusundum ama evleneli daha 5 ay oldu tekrsr bi duzen baba evine git of biiyorum seviyorum nasil biseyse sevgimde bitmiyor
Evet kavga ettgmiz evlendigimizden 3 keremi ne vurdu ve agzindan kfr hakaret asalaama eksik olmuyor surek calsiyiorum borcum vae bilmem ne bazen diyorum ben mi hata yapiyorum ama herkes calisiyo calisiyo diye oylemi davranmasi lazim daha bes aylik evliyizSize mi küfür edip vuruyor tam anlatamamış sınız
Ya da noluyor bu kadınlara mı demeliyiz aynı zamanda?Bugun böyle okuduğum kaçıncı konu ya.. memleketin suyundan mi havasindan mi noluyor bu adamlara
Siz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız şu dönemde zor ama acilinden iş bulup ailenizin yanına dönmeye bakınEvet kavga ettgmiz evlendigimizden 3 keremi ne vurdu ve agzindan kfr hakaret asalaama eksik olmuyor surek calsiyiorum borcum vae bilmem ne bazen diyorum ben mi hata yapiyorum ama herkes calisiyo calisiyo diye oylemi davranmasi lazim daha bes aylik evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?