Dua ederim etmesine de,neden ayrıldınız?Aranızdaki sorun ne?Bunlardan bahsedin,ona göre yorum yapalım.Yaklaşık 3 buçuk aydır ayrıyız eşimle boşanma aşamasında yız ve 31 yaşında bir kadınım ve çocuk gibi baba annem ve amcam tarafından azarlanıp hergün kalbi kırılan biriyim çok zoruma gidiyor 31 yaşındaki bir kadınım amcam bana öküz inek VS hakaretler edip duruyor yetmiyor azarlıyor bazen intihar etmeyi düşünüyorum o kadar ki canım sıkkın kaçıp gitmek istiyorum gidecek bir yerim yok ne yapacağım şaşırdım psikolojim bozulcak artık baba annem bana bağırıyor sonra ben ona kırıcı konuşunca kalbi kırılıyor oluyo bana gelince benim kalbim yok mu beni hep hor görüyorlar annemi öldürdüler sıra bana geldi anneme sıkıntı vere vere mezara soktular şimdi sıra bende ne olur dua edin eşim gelsin barışalım eşimle
31 yaşındasınız ama amcaniz ve aileniz tarafından hakarete izin veriyorsunuz kaldı ki evlisiniz niye buna izin veriyorsunuz ? Niçin intiharı düşünüyorsunuz değer mi ? Kendinize gelin gelmeye calisinYaklaşık 3 buçuk aydır ayrıyız eşimle boşanma aşamasında yız ve 31 yaşında bir kadınım ve çocuk gibi baba annem ve amcam tarafından azarlanıp hergün kalbi kırılan biriyim çok zoruma gidiyor 31 yaşındaki bir kadınım amcam bana öküz inek VS hakaretler edip duruyor yetmiyor azarlıyor bazen intihar etmeyi düşünüyorum o kadar ki canım sıkkın kaçıp gitmek istiyorum gidecek bir yerim yok ne yapacağım şaşırdım psikolojim bozulcak artık baba annem bana bağırıyor sonra ben ona kırıcı konuşunca kalbi kırılıyor oluyo bana gelince benim kalbim yok mu beni hep hor görüyorlar annemi öldürdüler sıra bana geldi anneme sıkıntı vere vere mezara soktular şimdi sıra bende ne olur dua edin eşim gelsin barışalım eşimle
Ne dediğini kendide bilmiyor kiAnne hayatta mi degil mi? Bi annem babam amcam azarliyo demissin, bi mezara soktular demişsin.
Baba annem yazmis, babaannem demeye çalışmış sanirim, sonradan anladim ben de.Ne dediğini kendide bilmiyor ki
Annem yok annem vefat etti 18 yıl oldu babam var oda gurbette yanına da alamıyor bunların elinin altında hizmetçi oluyorum eşimle çok küçük sorunumuz var Dı oda eski eşini unutmaması eski eşi onu aldattığı halde benim hiç bir değerim olmadıAnnen hayatta mi degil mi? Bi babam annem amcam azarliyo demissin, bi mezara soktular demişsin.
Şimdi farkettim, babaannem demek istemişsin sanırım.
Neden ayrısınız, neler oldu?
Fotoğraf ne alaka?Anlayan var mı?Yaklaşık 3 buçuk aydır ayrıyız eşimle boşanma aşamasında yız ve 31 yaşında bir kadınım ve çocuk gibi baba annem ve amcam tarafından azarlanıp hergün kalbi kırılan biriyim çok zoruma gidiyor 31 yaşındaki bir kadınım amcam bana öküz inek VS hakaretler edip duruyor yetmiyor azarlıyor bazen intihar etmeyi düşünüyorum o kadar ki canım sıkkın kaçıp gitmek istiyorum gidecek bir yerim yok ne yapacağım şaşırdım psikolojim bozulcak artık baba annem bana bağırıyor sonra ben ona kırıcı konuşunca kalbi kırılıyor oluyo bana gelince benim kalbim yok mu beni hep hor görüyorlar annemi öldürdüler sıra bana geldi anneme sıkıntı vere vere mezara soktular şimdi sıra bende ne olur dua edin eşim gelsin barışalım eşimle
Çok küçük sorun boşanma aşamasına nasıl getirdi sizi?Annem yok annem vefat etti 18 yıl oldu babam var oda gurbette yanına da alamıyor bunların elinin altında hizmetçi oluyorum eşimle çok küçük sorunumuz var Dı oda eski eşini unutmaması eski eşi onu aldattığı halde benim hiç bir değerim olmadı
Eşinle sorununuz pek küçük denemez , bence ailenin yanında durma kadın sığınmaya git ve kendine yeni bir hayat kur ..Annem yok annem vefat etti 18 yıl oldu babam var oda gurbette yanına da alamıyor bunların elinin altında hizmetçi oluyorum eşimle çok küçük sorunumuz var Dı oda eski eşini unutmaması eski eşi onu aldattığı halde benim hiç bir değerim olmadı
Allah rahmet eylesin.Annem yok annem vefat etti 18 yıl oldu babam var oda gurbette yanına da alamıyor bunların elinin altında hizmetçi oluyorum eşimle çok küçük sorunumuz var Dı oda eski eşini unutmaması eski eşi onu aldattığı halde benim hiç bir değerim olmadı
Bu küçük sorun mu Allah aşkına?Adam niye eski eşini unutamadan sizinle evlendi?Annem yok annem vefat etti 18 yıl oldu babam var oda gurbette yanına da alamıyor bunların elinin altında hizmetçi oluyorum eşimle çok küçük sorunumuz var Dı oda eski eşini unutmaması eski eşi onu aldattığı halde benim hiç bir değerim olmadı
7 yıl olmuş tu evlenmeyeli4. Evliliğini yapan 31 yaşındaki bir kadın niye 15 gün içersinde evlenir ki... yoğurdu üfleyerek yemek diye bişey var hiç mi duymadınız? Hadi duymadınız başınızda dur kızım acele etme bi tanıyalım diyecek bir büyüğünüz yada sizi uyaracak bir arkadaşınızda mi yok
Ayyy gördüm ve şok oldum sabah sabah,sanırım bu gidişle 5 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?