Facebook gönderisi gibiFotoğraf ne alaka?Anlayan var mı?
Allah razı olsunBi şekilde para biriktir 2 3 ay idare edecek kadar. Bildiğin bir şehrin merkezinden ev tut işe gir ama ilk önce.
Ailenle de o dallama ile de bağını kes,aç davayı boşan.
Evililik işlerine bi ara ver. Bizlerin evliliğe,sevgiye,aşka saygısı var.Her b.ku yeyip itip kakan adama,evciliğe,evli olmak için evlenmeye,kendisine saygısı olmayan kadınlara yok.
Rota oluştur kendine.Gerekirse ailen için bile şikayetçi ol,uzak dursunlar. Telefonunu,adresini her şeyini yenile.Bak nasıl kendine geliyorsun.Öküz diyen amcadan kaçmak için seni önemsemeyen adama gitmek için mi dua edeceğiz anlayamıyorum?Eşin olacak hıyar da ailende olmazzzzz.
Yeni bir hayat kurmak zorundasın.Elli kere de konu açsan kimse sana git barış demez.Zor olur tek başına ayakta durmaya çalışmak evet.Ama başardıkça o özgüven geldikçe,kendi paranı kazandıkça omuzların daha da dik duracak.
Başka türlüsü zor,dua falan da etmiyorum barışman için.
Hayatımız ç.klülerden ibaret değil yahu. Onunla mı var oldun?Beladan kaçıp daha büyük belaya niye atıyorsun kendini. Kendini sev...
Mağdur psikolojisinden acilen çıkman lazım.Oğluma karşı hep güçlü durmaya çalışıyorum inanın işe girsem kalacak yerim yok ben bu dünyaya sığmadım kardeşim anacığımada yapmadıkları kalmadı onuda sığdırmadılar bu dünya ya gözünün yaşı dinmedi sanki anamın kaderi benim de kaderim olmuş
Mağdur psikolojisinden acilen çıkman lazım.
Burdaki üyelerin her biri farklı şekillerde sınandı,sınanıyor.Herkesin var derdi.Ah anacım ah ebecim ile olmaz.Kendine değer ver,kendine güven.
Ağzım açık bir şekilde okudum... Zavallı kadıncağaz cahil kalmış, ailesi onu bu yaşta 4 kocaya vermiş kadın hâlâ onu sevmeyen kocasıyla mutlu olacağını düşünüyor ve ona gitmek için dua istiyor.. Hanımefendi en kısa zamanda bir kadın sığınma evine gitseniz çok iyi olur orda ne sizi kocaya verecek bir amca var ne size hakaret edecek babanne nede sizi sevmeyen kocaÖnceki mesajlarını okuyunca kafayı yersiniz..hep eğitimsizlikten perişan oluyor kadınlar bulduğumu kopyaladım afakanlar bastı...
Eşim beni sevmiyor
Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar...
Görücü usulü 15 gün içinde getirmişler zaten beni ısınamaması normal miş eşimin bana seviyorum deyip aldı şimdi şimdi de sevmiyorum diyo bu kadar kolay mı ya sevmiyorum demek
10 yıl evli kalmışlar 2 tane çocukları var eşi aldatmış kendini ve benle evliyken bile onla ilgili konuşuyordu çok hakkı var üzerimde çalıştı benle eve baktı falan diye lafını ediyordu beni aldatmış bir kadının ben ismini dahi anmm numarasını bile taşımam ama o öyle değil di onu gezmeye falan götürdüm diyodu beni niye götürmüyon dedim suç oldu
Ben gerçekten çok temiz kalpli biriyim ben sevmiştim onu onuda seviyor zannettim ama yanıl mışım beni çok ağlattı ve bana çocuklarım için evlendim dedi onlar perişan olmasın diye evlenmiş benle onlar için hizmetçi almış beni yani
Oğlum eski eşimden ben yeni evlendim ondan bahsediyorum bide bir gece saçlarımı okşayarak bana hiç güvenmiceksin biliyorum falan diyerek saçlarımı seviyor du sevmeyen bunu yapar mı eşim küçük şeyleri bahane edip duruyor birde anne ağızlı annesi ne dese onu yapıyor
Ben çok acı çektim ilk eşim beni 5 aylık hamileydim bıraktı gitti birdaha da gelmedi iiki ay sonra duydum ki başka bir kadın kaçır mış yıkıldım ben korkuyorum dum evlilik yapmak tan ikinci eşim bali çeken bir şerefsiz miş o zaten bana hiç eşi gibi davranmadı 3 eşim beni hergün dövdü ölümden döndüm ben 4 evliliğimdi bu 7 yıl sonra 4 evlilik yaptım çünkü korkuyor dum yine beni sevmesse yine yuvam yıkılırsa diye
İnsanların dedi kodusu babam bekardı bana sen bu evde olduğun sürece babana hiç bir kadın gelmez dediler çok ağladım çok zoruma gitti evlen yuvanı kur dediler hiç birini doğru dürüst tanımadım bile annem vefat etmiş ti
Siz benim yaşadığım hayatı yaşasaydınız böyle böyle konuşmaz dınız 13 yaşında annemi kaybettim ben tutunacak dal aradım
Çok zoruma gidiyor Kayın validem ayırmaya çalışıyor bizi sürekli eşimi doldurup duruyor Kayın validem bana iftira atmış üç defa eski eşi ile konuşurken gördüm demiş ama konuşmadım
Bende oğlum 11 yıl oldu oğlum için savaştım davayı kazandım oğlum çok küçük tü tü şuan babasından nefret ediyor
Arkadaşlar bazen kırıcı konuşanlar var 7 yılda 4 evlilik yapmadım ben küçük yaşta evlendim 15 yaşındaydım lütfen kırıcı konuşmayın bende evliliğe meraklı değildim zaten
7 yıl olmuş tu evlenmeyeli
Ben 15 gün içinde 4 evlilik yapmadım kardeşim ben küçük yaşta evlendim 30 yaşındayım ben
Allah hepinizden razı olsun bazılarınız kırıcı konuşsanız da haklıydınız çok teşekkür ederim iyiki varsınız herkes ten ayrı ayrı tavsiye aldım Benim için bu adam bitti ama bana yaptıklarını yanına kar bırakamam illaki acısını çıkartmam gerek tazminat davası açacagım nafaka davası açacagım yani...
Bizim burda böyle şeyler olsa bile dayanacaksın evlilği kölelik yaptılar bana sabretmiyorsun diyorlar bende değer görmediğim için baba evine geldim yani
O biraz zorAğzım açık bir şekilde okudum... Zavallı kadıncağaz cahil kalmış, ailesi onu bu yaşta 4 kocaya vermiş kadın hâlâ onu sevmeyen kocasıyla mutlu olacağını düşünüyor ve ona gitmek için dua istiyor.. Hanımefendi en kısa zamanda bir kadın sığınma evine gitseniz çok iyi olur orda ne sizi kocaya verecek bir amca var ne size hakaret edecek babanne nede sizi sevmeyen koca
Sizin ordan kurtulmaya niyetiniz yok anlaşılan.. Kolaylıklar dilerim sizeO biraz zor
Zavallı kadıncağız kısmına katılmıyorum.Cehalet var evet.Talihsizlikler de var.Ama zavallı değil.Her kadının içinde bir güç olduğuna çok inanırım.Bir yol bulmak yerine hala o pislik herife dönmeye çalışmasını anlayamıyorum.Çok sinirleniyorum böyle kadınlara. Paran yoktur tamam.Ailen sıfırdır,destek olmaz tamam. Ama bi yolu mutlaka vardır.Ağzım açık bir şekilde okudum... Zavallı kadıncağaz cahil kalmış, ailesi onu bu yaşta 4 kocaya vermiş kadın hâlâ onu sevmeyen kocasıyla mutlu olacağını düşünüyor ve ona gitmek için dua istiyor.. Hanımefendi en kısa zamanda bir kadın sığınma evine gitseniz çok iyi olur orda ne sizi kocaya verecek bir amca var ne size hakaret edecek babanne nede sizi sevmeyen koca
Haklısınız ama ben zaten bu kadının aklî dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum açıkçasıZavallı kadıncağız kısmına katılmıyorum.Cehalet var evet.Talihsizlikler de var.Ama zavallı değil.Her kadının içinde bir güç olduğuna çok inanırım.Bir yol bulmak yerine hala o pislik herife dönmeye çalışmasını anlayamıyorum.Çok sinirleniyorum böyle kadınlara. Paran yoktur tamam.Ailen sıfırdır,destek olmaz tamam. Ama bi yolu mutlaka vardır.
Ha yok mu?O zaman en azından mecburum de,tiksiniyorum de gitmek istemiyorum de.Dua edin ne
Ayyy gördüm ve şok oldum sabah sabah,sanırım bu gidişle 5 olacak.
Kesinlikle,baraka da yaşarım.Zor şartlarda yaşarım ama onurlu yaşarım bir şekilde.Bu tam olarak Müge anlıya gelen, elinde mesleği olmadığı için kocadan kocaya gezerek hayatını idame ettirmeye çalışan tiplemelerden değil mi?...
Ne acı ki hala bu şekilde yaşamaya çalışıyor. 1 asgari ücretle belki yaşamak zordur ama en azından onurunla 1 odaya başını sokar, huzurla uyursun.
Annesinin mezarı sanirimFotoğraf ne alaka?Anlayan var mı?
Ben de maalesef.Haklısınız ama ben zaten bu kadının aklî dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Ve hala duamı ediyorsunuz barışmak için...Bu kulaklar daha neler duyacak Allah'imAnnem yok annem vefat etti 18 yıl oldu babam var oda gurbette yanına da alamıyor bunların elinin altında hizmetçi oluyorum eşimle çok küçük sorunumuz var Dı oda eski eşini unutmaması eski eşi onu aldattığı halde benim hiç bir değerim olmadı
Annem gibi beynine kocasiz kadin hic birsey kodu işlenmiş .ancak erkkler para kazanir erkkler zengin olur. zengin koca koca koca diye beynimi yedi gittim hirsiz hırsızdan kasit bana ailemin taktigi altinlari vermedi anasına verdi ordan sonrasi fakirdide zatenArkadaşlar yazınca hatırladım, dördüncü evliliğinizdi bu. Allah aşkına bu kadar da yanmayın koca diye. Elin adamının eziyeti ailenizinkinden daha mı tatlı geliyor size? Al birini vur ötekine. Aileyi tercih ederim. Allah akıl fikir versin size bir an önce. Çocuğunuza acıyorum.
Evde hakarete uğradığın mutsuz olduğun için eşinle barışmak istiyormuşsun gibime geldi boşanma sebebi ne bilmiyorum ama bi işe girip çalışmayı dene çok mutsuzsan imkanın olunca ayrı evede çıkabilirsinYaklaşık 3 buçuk aydır ayrıyız eşimle boşanma aşamasında yız ve 31 yaşında bir kadınım ve çocuk gibi baba annem ve amcam tarafından azarlanıp hergün kalbi kırılan biriyim çok zoruma gidiyor 31 yaşındaki bir kadınım amcam bana öküz inek VS hakaretler edip duruyor yetmiyor azarlıyor bazen intihar etmeyi düşünüyorum o kadar ki canım sıkkın kaçıp gitmek istiyorum gidecek bir yerim yok ne yapacağım şaşırdım psikolojim bozulcak artık baba annem bana bağırıyor sonra ben ona kırıcı konuşunca kalbi kırılıyor oluyo bana gelince benim kalbim yok mu beni hep hor görüyorlar annemi öldürdüler sıra bana geldi anneme sıkıntı vere vere mezara soktular şimdi sıra bende ne olur dua edin eşim gelsin barışalım eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?