Eşimle barışmak istiyorum dua edin lütfen

Allah razı olsun

Mağdur psikolojisinden acilen çıkman lazım.
Burdaki üyelerin her biri farklı şekillerde sınandı,sınanıyor.Herkesin var derdi.Ah anacım ah ebecim ile olmaz.Kendine değer ver,kendine güven.

Ağzım açık bir şekilde okudum... Zavallı kadıncağaz cahil kalmış, ailesi onu bu yaşta 4 kocaya vermiş kadın hâlâ onu sevmeyen kocasıyla mutlu olacağını düşünüyor ve ona gitmek için dua istiyor.. Hanımefendi en kısa zamanda bir kadın sığınma evine gitseniz çok iyi olur orda ne sizi kocaya verecek bir amca var ne size hakaret edecek babanne nede sizi sevmeyen koca

O biraz zor

Kadın sığınma evlerini arayabilirsiniz, 183, kadem başka şuan aklıma gelen yok ama arayıp ne yapılabilir bir öğrenebilirsiniz. Umarım çıkış yolu bulunur. Okullarda tatil olacak 3 ay kadar çocukla sığınma evinde kalıp iş bulabilirseniz sonrasında ev de tutabilirsiniz. Hiç olmazsa babanızı arayıp geliyorum deseniz onun evinde kalıp bir süre çalışıp para biriktirmek misiniz?

Arkadaşlar yazınca hatırladım, dördüncü evliliğinizdi bu. Allah aşkına bu kadar da yanmayın koca diye. Elin adamının eziyeti ailenizinkinden daha mı tatlı geliyor size? Al birini vur ötekine. Aileyi tercih ederim. Allah akıl fikir versin size bir an önce. Çocuğunuza acıyorum.

Zavallı kadıncağız kısmına katılmıyorum.Cehalet var evet.Talihsizlikler de var.Ama zavallı değil.Her kadının içinde bir güç olduğuna çok inanırım.Bir yol bulmak yerine hala o pislik herife dönmeye çalışmasını anlayamıyorum.Çok sinirleniyorum böyle kadınlara. Paran yoktur tamam.Ailen sıfırdır,destek olmaz tamam. Ama bi yolu mutlaka vardır.

Ha yok mu?O zaman en azından mecburum de,tiksiniyorum de gitmek istemiyorum de.Dua edin ne

Eski eşini unutamayan biriyle barışmak için dua isteyerek kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz

Haklısınız ama ben zaten bu kadının aklî dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Ayyy gördüm ve şok oldum sabah sabah,sanırım bu gidişle 5 olacak.

Bu tam olarak Müge anlıya gelen, elinde mesleği olmadığı için kocadan kocaya gezerek hayatını idame ettirmeye çalışan tiplemelerden değil mi?...
Ne acı ki hala bu şekilde yaşamaya çalışıyor. 1 asgari ücretle belki yaşamak zordur ama en azından onurunla 1 odaya başını sokar, huzurla uyursun.

Kesinlikle,baraka da yaşarım.Zor şartlarda yaşarım ama onurlu yaşarım bir şekilde.

Ve hala duamı ediyorsunuz barışmak için...Bu kulaklar daha neler duyacak Allah'im

Annem gibi beynine kocasiz kadin hic birsey kodu işlenmiş .ancak erkkler para kazanir erkkler zengin olur. zengin koca koca koca diye beynimi yedi gittim hirsiz hırsızdan kasit bana ailemin taktigi altinlari vermedi anasına verdi ordan sonrasi fakirdide zaten ve bosandim hala zengin koca alsaydin boyle surunmezdin diyor bazi kesim var ciddi anlamda erkllerin sadece para kazanip zengin olup ayakta kalabilecegine inaniyor ilginc ve genelde is imkaniz az illere özgü bu

Evde hakarete uğradığın mutsuz olduğun için eşinle barışmak istiyormuşsun gibime geldi boşanma sebebi ne bilmiyorum ama bi işe girip çalışmayı dene çok mutsuzsan imkanın olunca ayrı evede çıkabilirsin

Esin seni sevmedigini acikca soylemisti sen hala barismak istiyorsun. Careyi barismakta aramak yerine is arasan daha saglikli olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…