Eşimle barışmak istiyorum dua edin lütfen

Oturduğun yerden tepsi içinde bana imkanlar sunulsun diye bekliyorsun. Bunu başaracak olan sensin. Kalk bir adım at.. Gerisi gelir.. Her insanın kaderi kendi gayretine bağlıdır..

Bizim burada bir tabir var " er delisi " sanırım ondan olsa gerek ,bir erkek ne kadar önemli olabilir ki biz kadınların hayatında illa ihtiyaç mi söyle düşüncelerden nefret ediyorum

Yani herkes sizin yaşadığınız hayatları yaşamıyor. Herkes sizinle aynı kapasitede beceride değil. Dalga geçmenize gerek var mı? Kadıncağız 13 yaşında annesiz kalmış 15 yaşında evlendirmişler. Saçma sapan adamlarla 4 tane evlilik yapmış.

Ben hasta olmadan bile Şehire gidemiyorum Bunların hizmetçiliğini yapıyorum ama en büyük ahım babama beni ezdiriyor sahip çıkmıyor sahip çıkmak anasına kardeşine hizmetçi olarak vermek mi
Onlara hizmwtcilik yapana kadar gidin gündelik olarak ev temizleyin ,gunde 500 kazanırsınız. Hicnir sey yapamasanız .

Dördüncü eşinizdi bu değil mi? Daha bir ay olmadı şu mesajı yazmıştınız. Hatırlayın ve iş bulun. Kocaya değil işe ihtiyacınız var.

Kadın sığınma evine gidin. Orda iken yatılı yaşlı bakımı arayın. Hem kalacak yer olur, hem çalışır para kazanırsın

Diyorum işte herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşıyor.

Kadın sığınmaya gidin. Bu koşullarda 5.evliliği dahi yapacak durumdasınız çünkü. Orada kalın, psikolojik destek alın ve kendinize uygun bir iş bulmaya çalışın.
15 yaşındaki çocuğu kocaya veren babayı da Allah kahretsin.

Burada böyle kırarlar kardeşim takma kafana psikolojin daha da beter olur bilmezler sen niye 4 evlilik yaptın maddi manevi sorunlarını bilmezler yargılar yargılar yargılarlar bulunduğunuz evde bile size hakaret ediyorlarmış bir kurtuluş görmüşsünüz evliliği ama olmamış eski eşi unutun hayatınıza bakın şehirde mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama iş bulabilirsiniz örneğin hasta bakıcılığı gibi hatta yatılı bile oluyor bazıları hem kendinize yer de bulmuş olursunuz araştırın yeter ki çalışacağım ayaklarım üzerinde duracağım deyin arkası gelir

eşinin eski eşini unutamamasını küçük sorun olarak gören birine ne denir bebiş Allah yardımcın olsun. ama daha çok evladının. seninle işi zor

bi çocuğu var. abuk subuk adamlarla evlenip onu da peşinden sürükleyip duruyor. evlendiği adamlar bağımlı falan. belki çocuğu istismar ediyorlar belki işkence ediyorlar. neler okuyup duyuyoruz. hatun da babam çalışmama izin vermiyor deyip habire evlenip o çocuğu da peşinden sürüklüyor. babaya karşı çıkıp ayaklarının üzerinde durmaya çalışması daha mı zor bu durumlardan sizce. yalnız olsa 10 kere evlensin. ama 1 çocuğu var. yazık günah değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…