İnanın çok denedim baba anneme bakan yok bende şaşırdım gerçektenEsin seni sevmedigini acikca soylemisti sen hala barismak istiyorsun. Careyi barismakta aramak yerine is arasan daha saglikli olur bence
Bakan yoksa sen hayatini kimseye adamak zorunda degilsin yasli bakimevine gitsin. Sen sadece bahane uyduruyorsun bunu kabul etİnanın çok denedim baba anneme bakan yok bende şaşırdım gerçekten
Yemin ederim bahane değil ben öyle desem beni döverlerBakan yoksa sen hayatini kimseye adamak zorunda degilsin yasli bakimevine gitsin. Sen sadece bahane uyduruyorsun bunu kabul et
Bizim burada bir tabir var " er delisi "sanırım ondan olsa gerek ,bir erkek ne kadar önemli olabilir ki biz kadınların hayatında illa ihtiyaç mi söyle düşüncelerden nefret ediyorum
Onlara hizmwtcilik yapana kadar gidin gündelik olarak ev temizleyin ,gunde 500 kazanırsınız. Hicnir sey yapamasanız .Ben hasta olmadan bile Şehire gidemiyorum Bunların hizmetçiliğini yapıyorum ama en büyük ahım babama beni ezdiriyor sahip çıkmıyor sahip çıkmak anasına kardeşine hizmetçi olarak vermek mi
Dördüncü eşinizdi bu değil mi? Daha bir ay olmadı şu mesajı yazmıştınız. Hatırlayın ve iş bulun. Kocaya değil işe ihtiyacınız var.Yaklaşık 3 buçuk aydır ayrıyız eşimle boşanma aşamasında yız ve 31 yaşında bir kadınım ve çocuk gibi baba annem ve amcam tarafından azarlanıp hergün kalbi kırılan biriyim çok zoruma gidiyor 31 yaşındaki bir kadınım amcam bana öküz inek VS hakaretler edip duruyor yetmiyor azarlıyor bazen intihar etmeyi düşünüyorum o kadar ki canım sıkkın kaçıp gitmek istiyorum gidecek bir yerim yok ne yapacağım şaşırdım psikolojim bozulcak artık baba annem bana bağırıyor sonra ben ona kırıcı konuşunca kalbi kırılıyor oluyo bana gelince benim kalbim yok mu beni hep hor görüyorlar annemi öldürdüler sıra bana geldi anneme sıkıntı vere vere mezara soktular şimdi sıra bende ne olur dua edin eşim gelsin barışalım eşimle
Allah hepinizden razı olsun bazılarınız kırıcı konuşsanız da haklıydınız çok teşekkür ederim iyiki varsınız herkes ten ayrı ayrı tavsiye aldım Benim için bu adam bitti ama bana yaptıklarını yanına kar bırakamam illaki acısını çıkartmam gerek tazminat davası açacagım nafaka davası açacagım yani evlilik benim için bitti ben bu adamı süründüreceğim Allahın izniyle inşallah ve Allaha da havale ediyorum onun mahkemesi daha büyük elhamdülillah
Ya annesinin mezarı sandım ben onu alakayı kuramayıncaFotoğraf ne alaka?Anlayan var mı?
Ben mezar bile sanamadımYa annesinin mezarı sandım ben onu alakayı kuramayınca
Burada böyle kırarlar kardeşim takma kafana psikolojin daha da beter olur bilmezler sen niye 4 evlilik yaptın maddi manevi sorunlarını bilmezler yargılar yargılar yargılarlar bulunduğunuz evde bile size hakaret ediyorlarmış bir kurtuluş görmüşsünüz evliliği ama olmamış eski eşi unutun hayatınıza bakın şehirde mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama iş bulabilirsiniz örneğin hasta bakıcılığı gibi hatta yatılı bile oluyor bazıları hem kendinize yer de bulmuş olursunuz araştırın yeter ki çalışacağım ayaklarım üzerinde duracağım deyin arkası gelirKardeşim psikolojik baskı yapılsaydı sanada sende ne yazdığını bilmezdin lütfen kırıcı olma Allah rızası için zaten burda yeterince kırıyorlar kalbimi nerden yardım istedim ki burdan daha insan gibi konuşmayı bilmiyorsun
bi çocuğu var. abuk subuk adamlarla evlenip onu da peşinden sürükleyip duruyor. evlendiği adamlar bağımlı falan. belki çocuğu istismar ediyorlar belki işkence ediyorlar. neler okuyup duyuyoruz. hatun da babam çalışmama izin vermiyor deyip habire evlenip o çocuğu da peşinden sürüklüyor. babaya karşı çıkıp ayaklarının üzerinde durmaya çalışması daha mı zor bu durumlardan sizce. yalnız olsa 10 kere evlensin. ama 1 çocuğu var. yazık günah değil miBurada böyle kırarlar kardeşim takma kafana psikolojin daha da beter olur bilmezler sen niye 4 evlilik yaptın maddi manevi sorunlarını bilmezler yargılar yargılar yargılarlar bulunduğunuz evde bile size hakaret ediyorlarmış bir kurtuluş görmüşsünüz evliliği ama olmamış eski eşi unutun hayatınıza bakın şehirde mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama iş bulabilirsiniz örneğin hasta bakıcılığı gibi hatta yatılı bile oluyor bazıları hem kendinize yer de bulmuş olursunuz araştırın yeter ki çalışacağım ayaklarım üzerinde duracağım deyin arkası gelir
Foto nerde kiFotoğraf ne alaka?Anlayan var mı?
Konu yorumunun altında.Foto nerde ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?