Eşimle barışmak istiyorum dua edin lütfen

Eşinizle boşanma sebebiniz neydi? Ve sizinle barışmak istiyor mu? Meslek sahibi değilsiniz galiba. Eşinizi sevmiyor ve mecburiyetten onunla gitmek istiyorsanız bu bir kurtuluş değildir....
Yok seviyorum ben severek evlendim ama eşim sevmemiş

Haa o üye mi?
Kardeş o evlilikten ümidini kes, o gün söyledi herkes.
Bundan sonra baska ne yapabilirsin, bunun için yardim etsin bilgisi olanlar bence.

İnşallah öyledir ya,sinir oldum vallahi.Sevmeyen adam için dua mı edeceğiz bir de.
Bizim burada bir tabir var " er delisi " sanırım ondan olsa gerek ,bir erkek ne kadar önemli olabilir ki biz kadınların hayatında illa ihtiyaç mi söyle düşüncelerden nefret ediyorum

Size defalarca yazılmış şeylere siz karşılık vermiyorsaniz niçin aynı konulari defalarca açıyorsunuz ? Yardım diyorsunuz yardım isteyene verilir siz istemiyorsunuz ki ,bir erkeğe kendinizi köle etmişsiniz devam edin bu düşüncelerle

Kırıcı değilim ki,ben böyle bir hayatı tercih etmezdim.İsiniz gücünüz yok mu sizin?Girin bir işe çalışın,evlilik işlerine de bir ara verin.
Ben kendimi çok eksik hissediyorum Bende çalışmak istiyorum ama inanın burası köy yeri köy yerini az da olsa bilirsiniz

Ben kendimi çok eksik hissediyorum Bende çalışmak istiyorum ama inanın burası köy yeri köy yerini az da olsa bilirsiniz
Kardeş,hiç servisi falan olan fabrika yok mu oralarda?İlla bulunur bir şeyler,kimseye muhtaç olmayın diye diyorum.Yoksa hep böyle ezerler sizi.

Herkesin hayat şarrtları ve serüveni birbirinden farklı olabiliyor. Tabii ki bunu biliyoruz. Ancak siz de bu kısır döngüden artık çıkmalısınız. 30 yaşındasınız bir işe girin temizlik olabilir ,çocuk bakımı olabilir, çalışmaya başlayın . Oğlunuz da zaten büyümüş onu da yanınıza alın ve sizi sömüren, size fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan bu insanların tümünden kaçın. Sıfırdan yeni bir hayat kurun çocuğunuzla kendinize. Bir erkek olmadan sizi korumadan yanınızda olmadan da ayakta durabilirsiniz. Zaten bakın hayatınıza gelen erkeklerin öyle bir vasfı da yok. O yüzden böyle insanları sırtınızda kambur taşımayın.

Ben napim benide anlayın lütfen Hem bunların hizmetçisi oluyorum hemde azarlarını işitiyorum eşim bile beni bu kadar kırmadı eşimle annesi yüzünden ayrıyız şuan sürekli bana iftiralar atıp eşimi soğuttu benden

Biz size diyoruz ki ne intiharı yukarıda ilk yazanlardanm okumadınız mi niye hep olumsuz yorumlar sizi bu kadar ofkelendiriyor ,okuyun önce ! Ne intiharı ne eziklemesi . Siz kendinizi işte böyle ezdirirseniz herşey olur ,girin bir işe hicbisey yapamiyosaniz el işi el emeği birşeyler yapın satın ,evladınız var dönün kendinize bakın diyin ki ben napiyorum. Herşeyden önce kendiniz ve çocuğunuz için . Amcaniz bile size küfrediyor amca baba ne alaka onlara buna izin vermeyin siz veriyorsunuz bu izni

Kardeş,hiç servisi falan olan fabrika yok mu oralarda?İlla bulunur bir şeyler,kimseye muhtaç olmayın diye diyorum.Yoksa hep böyle ezerler sizi.
Ben hasta olmadan bile Şehire gidemiyorum Bunların hizmetçiliğini yapıyorum ama en büyük ahım babama beni ezdiriyor sahip çıkmıyor sahip çıkmak anasına kardeşine hizmetçi olarak vermek mi

Bi şekilde para biriktir 2 3 ay idare edecek kadar. Bildiğin bir şehrin merkezinden ev tut işe gir ama ilk önce.

Ailenle de o dallama ile de bağını kes,aç davayı boşan.
Evililik işlerine bi ara ver. Bizlerin evliliğe,sevgiye,aşka saygısı var.Her b.ku yeyip itip kakan adama,evciliğe,evli olmak için evlenmeye,kendisine saygısı olmayan kadınlara yok.

Rota oluştur kendine.Gerekirse ailen için bile şikayetçi ol,uzak dursunlar. Telefonunu,adresini her şeyini yenile.Bak nasıl kendine geliyorsun.Öküz diyen amcadan kaçacağım diye seni önemsemeyen adama gitmek için mi dua edeceğiz anlayamıyorum?Eşin olacak hıyar da ailende olmazzzzz.
Yeni bir hayat kurmak zorundasın.Elli kere de konu açsan kimse sana git barış demez.Zor olur tek başına ayakta durmaya çalışmak evet.Ama başardıkça o özgüven geldikçe,kendi paranı kazandıkça omuzların daha da dik duracak.

Başka türlüsü zor,dua falan da etmiyorum barışman için.

Hayatımız ç.klülerden ibaret değil yahu. Onunla mı var oldun?Beladan kaçıp daha büyük belaya niye atıyorsun kendini. Kendini sev...

Son düzenleme:
Oğluma karşı hep güçlü durmaya çalışıyorum inanın işe girsem kalacak yerim yok ben bu dünyaya sığmadım kardeşim anacığımada yapmadıkları kalmadı onuda sığdırmadılar bu dünya ya gözünün yaşı dinmedi sanki anamın kaderi benim de kaderim olmuş

İşte bu psikoloji ile bu hayatı suremezsiniz ,anneniz kaderini degistirememis ancak siz daha çok gencsiniz bunu yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…