Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Son durum olarak esim 1 aydir evde, yavastan da normale döndü sayilir. Bu arada tabi ben ne kadar üzüntü cektim icten ice, gectigimiz haftasonu aksam oturduk konustuk biraz, bana sadece bir özür beklerdim dedi (bu arada 1 ay önce kardesiyle de tartisma yasamis) iste o zaman bende konustum, bana "bir özür beklerdim" demeye hakkin yok dedim, ben senden bir aydan fazla her gün özür diledim, yalvardim yakardim, sen gittin dedim. Agladi bayagi, bir tek senden vaz gecemiyorum, bosanamiyorum dedi. Bende durdum, zaten b*k mu var gidip bosancan dedim.
Neyse uzun lafin kisasi, su an evde, önceden nasil sevecen ve yakinlik ve ilgiliydi, yine öyle davraniyor.
Esyalarini henüz getirmedi, bana biraz üsengeclikten gibi geldi.
Ha bu saatten sonra tutup da gitcem gitcem deyip giderse, bilemem , dönmesin o zaman artik...

Baska konuda bir hanim yazmisti cok dogru.Soyle diyordu "Erkekler maymun gibidir bir dali tutmadan diger dali birakmaz" siz gene de bir araştırın

16. Sayfaya kadar okudum daha da okuyamicam.
Sonuç ne oldu bilmiyorum.
Birincisi adam seni en kaba tabiri ile kopek etme yolunda ilerliyor. Böyle böyle başını ezerek "evli iken kendi hayatını yasama" yolunda güzel bir adım atacak. Ayrıca parmağında oynatacagi bir karisi olmuş olacak.
Ikincisi neden bu adamın hayatında bir başkası olduğunu düşünen tek benim? 16 sayfa kimse yazmamış? Yahu durduk yere ayrılıyor bu adam? Bi kalemde silebiliyorsa bir sebebi olmalı? Elbet kıskanacak kadın, hem bisey de yapmamış ki ? Sanki dedektif tutup izlettirmis? Altı üstü kimle konuşuyorsun diyip biraz bağırmış? Bunun için boşanan adamın mutlaka bir sebebi vardır!

Baska konuda bir hanim yazmisti cok dogru.Soyle diyordu "Erkekler maymun gibidir bir dali tutmadan diger dali birakmaz" siz gene de bir araştırın
Bence adamın güvendiği bir dal vardı ama o dal kırdı tornistan etti.

Son durum olarak esim 1 aydir evde, yavastan da normale döndü sayilir. Bu arada tabi ben ne kadar üzüntü cektim icten ice, gectigimiz haftasonu aksam oturduk konustuk biraz, bana sadece bir özür beklerdim dedi (bu arada 1 ay önce kardesiyle de tartisma yasamis) iste o zaman bende konustum, bana "bir özür beklerdim" demeye hakkin yok dedim, ben senden bir aydan fazla her gün özür diledim, yalvardim yakardim, sen gittin dedim. Agladi bayagi, bir tek senden vaz gecemiyorum, bosanamiyorum dedi. Bende durdum, zaten b*k mu var gidip bosancan dedim.
Neyse uzun lafin kisasi, su an evde, önceden nasil sevecen ve yakinlik ve ilgiliydi, yine öyle davraniyor.
Ha bu saatten sonra tutup da gitcem gitcem deyip giderse, bilemem , dönmesin o zaman artik...
Bir tek senden vazgeçemiyorum ne demek derdim ben olsam yani vazgectikleri mi varmis.Ay bilmiyorum gece gece gunahina girmek istemiyorum da iki lafa evi terkeden erkek kisisi isler yolunda gitmeyince kurulu duzeninden vazgecemeyen bir tavir sergilemis gibi geldi bana

Bir tek senden vazgeçemiyorum ne demek derdim ben olsam yani vazgectikleri mi varmis.Ay bilmiyorum gece gece gunahina girmek istemiyorum da iki lafa evi terkeden erkek kisisi isler yolunda gitmeyince kurulu duzeninden vazgecemeyen bir tavir sergilemis gibi geldi bana
Yani su konuda tabi kafa karismasi olabilir. Benden haric ailesi ile de bazi sorunlari yasadi, benden vaz gecemiyor derken esimin kast ettigi, sandigi gibi bitti deyip bitirememesi. O kendince sandi ki bitti dersem biter asla dönüsüm olmaz ama daha öncekli sayfalarda bahsettim sanirim, benim is cikisimda evimizin orda gezmesi, kendince bana caktirmadan evin oralara gelmesi, bir türlü bosanma icin mahkemeye gitmemesi, fark ediyor ki sandigi kadar basit degilmis bosanmak ve ayrilmak. Yukarida yada bir önceki sayfada sanirim bir bayan esimin biraz dengesiz(psikolojik olarak) oldugu izlenime kapilmis, sanirim binevi dogru. Belki ben cok fazla iyi niyetli düsünüyor da olabilirim, ama bana öyle geliyor ki esimin en büyük engeli kendisi. Bir yandan kesin ve kati bir karar ile bitirdi, sonra yavas yavas geri dönüsü basladi.

Ha bana burda bayanlar bastan beri söylemisti zaten, döner o kadar kolay degil ama ben cok panikleyip cok üzüldüm. Bitti gitti her sey gercekten dönüsü olmaz dedim.
Üstüne gitmiyorum, bu kadar zamandan sonra tekrar hadi bakalim bana müsaade deyip cekip gidecegine inanmiyorum. Ama sayet yaparsa da, en azindan ben elimden gelen her seyi yaptim evliligimi düzeltmek icin, ona da yaziklar olsun o zaman.

Vazgecemiyorum değil zaten gecmemisti sadece sizi surunduruyordu hele bide duygu sömürüsü yapiyo ya

Back
X