Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Ee eve döndü de ne oldu beraber uyuyomusunuz size davranışları nasıl? Cinsel ilişkiniz var mı? Niye bu kadar uzattı bu adam bu işi ben olsam çatlarım yani bi yerden sonra
Gayet normal davranışları, film izliyoruz, yemek yapiyorum yiyoruz, beraber uyuyoruz vs. Tüp bitti, yeni tüp aldı, alışverişe gidiyor, birlikte dayıma gidiyoruz vs. Tabi arada laf sokuyor, aysonu gitcem etcem diye de, aysonu ikimizin de izni bitiyor, ama bunca şeyden sonra dönmez diye düşünmüyorum. Bunun için çok karaktersiz olması gerekir ki öyle biri kesinlikle değil. Umudu kaybetmiyorum, Allah bana sabırı veriyor işte..

Gayet normal davranışları, film izliyoruz, yemek yapiyorum yiyoruz, beraber uyuyoruz vs. Tüp bitti, yeni tüp aldı, alışverişe gidiyor, birlikte dayıma gidiyoruz vs. Tabi arada laf sokuyor, aysonu gitcem etcem diye de, aysonu ikimizin de izni bitiyor, ama bunca şeyden sonra dönmez diye düşünmüyorum. Bunun için çok karaktersiz olması gerekir ki öyle biri kesinlikle değil. Umudu kaybetmiyorum, Allah bana sabırı veriyor işte..

Sizinle kedi fare oyunu oynuyor, bir ayaginin hep disarida oldugunu hissettirerek sizi yola getirmeye calisiyor aklinca.

Peki siz kendinize bunun yapilmasina neden izin veriyorsunuz? Hic mi sevilmediniz daha once, esiniz olmadan var olamayacaginizi mi dusunuyorsunuz? Mutlaka altinda yatan bir sebebi olmali sizin bu davranislarinizin da...

Tamam kiskanclik yapmışsın haksizsiz ama bosanicam demiş şu anda eşin ultra haksız olmuş hiç bir şey yapma ..boşanmak en son aşama her kavgada soylenirse işin var en fazla biraz ayrı yatalım der yani....ayrıca bosanicam demek bosol demek ile aynı şey olabilir bir araştır istersen

Oh ne ala hem gel ye iç yat hem de arada gidicem gidiyorum tehdit. Neden kendinize bunu yaptırıyosunuz nasıl dayanıyosunuz. Barıştıysa konu kapanmıştır hala neden gittim gidiyorum yspıyo. Bir daha böyle dersen ya lafının arkasında dur ve git yada böyle konuşma derdim ben. Gidicekse ne işi var sizin sofranızda yatagınızda.

Eşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
Özür dileyebilirsiniz

Issız bir adada yaşamış büyümüş ve tek erkek olarak da kocan olacak canlı varmış da ondan başka erkek olmadığı için verilen mücadele gibi savaşmışsın. Kamera şakası gibisiniz.41 yaşına gelmişsiniz hiç mi kendinize saygınız yok hiç mi grurunuz yok allah aşkına .Bu kadar mı erkek merkezli bu kadar mı koca düşkünüsünüz. Dışarıda adam kumla. Bu nasıl bir akıl tutulması allah aşkına. Çok şükür bugün bir kadın adına yine utandık . Telli babaya git adaklar ada olmadı ayağının turabı ol .
Karşındaki koca desen değil adam desen hiç değil. Kedi bile fare ile bu kadar oynamamıştır.
Kızmayın ama fazlasını bile hakediyorsunuz. Senden boşanacağım gideceğim diye tehdit eden adamla hala aynı yatağa girip sevişiyorsunuz sonra adam sabah yine umutlanma diyor. Yani akşam alacağımı aldım ama o kadar diyor. Sizi karısı değil başka bir şey yerine koyuyor. Allahtan komodinin üstüne para bırakmamış. Bir insan kendini bu kadar aşağılarsa karşısındaki insandan da saygı bekleyemez gördüğü muamele anca bu kadar olur.
hakkaten kamera şakası olsa anca bu kadar olur.

Bana cok ama cok kirildigini biliyorum, bu yüzden de böyle davraniyor. Ama zamanla onun kirginligi gecer mi, gecmeye basladi mi bilemedim.
eğer siz ona kırılsanız o da aynı sizin gibi peşinizden koşar mı? Ona boşanacağım deseniz hala ev işlerini yapmaya özür dilemeye mesaj atmaya devam eder mi? Bir de olaya bu yönden bakın bence. Sizin verdiğiniz emeklerin ne kadarını sizin için verir?

Evet, ben bu sacma sapan kıskanclıgımı yenmek için de bir psikologa yada psikiyatriste gitmeye hazırım. Umarım bir şeyler düzelir..
Bakın öncelikle sizin bu eşinize bağlılığınızı çözmeniz için bir terapiste gitmeniz gerekiyor. Bu normal bir durum değil ve size çok zarar veriyor. Eşinizi de ikna edebilirseniz bir çift terapistine gidebilirsiniz. Onun davranışları da hiç normal ve mantıklı değil. Bencil ve huysuz biri, bunu anlayın ve kendinizi suçlamaktan vaz geçin. Eğer boşansaydınız bunun suçlusu siz olmayacaktınız, eşiniz olacaktı. Mutlu evliliğinizi tek olayda silen o çünkü.

Kocanız sizi ne kadar iğrenç bı yere koymuş farkında değilsiniz sanırım. Seks yapıp gidicem demeler. Ohh mis. Siz de afedersiniz ama köpegi gibi haller içindesiniz zaten sizin tarafinizdan fiziksel şiddet var. İkiniz de aslında başka kimselerle evlenmemelisiniz sadece birbirinizin basini yakmaya devam etmelisiniz

Hıc bısey olmaz merak etme bosanmak oyle kolay degılkı bosanacak olsa cıkar gıderdı. Tamam olayı bılmeden abartmıssın ama bosanılacak bısey degıl. Esın bellıkı senın pısmanlıgını farkedıyor ve nazlanıyor gecer bence sadece ozur dıle baktın aynı sende aynı devam et

Bu adam kesinlikle dengesiz. Konu sahibinin de dengesini bozmus. Kadini da kendine bavimli yapmis. Ufak bir tartismayi bahane ederek gunlerce kadinin yalvarmalaruna bitti bosanacagim demis. Evi terk edecegini soyleyip hic bir halt yapmamis. Kadina sarilip uyumus, aklina birsey gelmesin bosanacagim demis. Sonra esyalari toplayip gidiyor. Simdi de geri eve donuyor ama esyalar yok. Kedinin fareyle oynadigi gibi kadinla oynuyor, manipule ediyor onu. Adam kesinlikle 5 para etmez, kisilik bozuklugu var adamda. Normak bir insanin yapacagi seyler degil bunlar. Konu sahibinin de bu kadar manipulasyon sonrasi ruh dengesi bozulmus, saglikli dusunemiyor. Hala yuva kurtarilabilir umudunda. Oysa yuvasi umurunda olan adam bunlari yapmaz. Ama adam biliyor kadinin ondan kopamayacagini. Cunku konu sahibi annelik yapmis adama. Adamin totosu tavan...

Eşinizin bu kadar uzatması manasız olmuş. Etrafında döndükçe baktınız havaya giriyor dönmeyin...

Eşiniz psikoloij problemli bir insan. Küsersin surata asarsın max 1 hafta. Ama aylardır size psikolojik şiddet uyguluyor??

Yapacak te şey var bu iş çocuk oyuncağı değil, ben de senin oyuncağın değilim boşanmak mı istiyorsun kapı orda öektir diyip bavulunu kapı önüne koymak ...

Şu şekilde davranana birine bir de kalkıp ütü yemek yapıp hala yaranmaya çalışıp iyice paspas oluyorsunuz ya pes ... ben olsam çoktan evden atmıştım

Bence eşin kendince çok afedersin seni terbiye etmeye çalışıyor. Tam tersine çevir işi. Artık gelmiyorsun eve de bakalım afallasın napcak bakalım o zaman

Eşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
Yanına gdip usul usul sarılabilirsiniz öpücükler güzel sözler derken yumuşar

Back
X