Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Kuzum kırılıp darılmayın ama sizde bu kafa oldukça daha çok üzülürsünüz.
Adam sizinle oynuyor bildiğiniz.
Siz de bu oyuna gelip ‘ahhh kıyamam gece kim örter üstünü, terini kim siler?’ Diye safiyane dertleniyorsunuz.
Aranızdaki ilişki pek çok açıdan hiç sağlıklı değil söylemiş olayım.

Eşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
sizden vazgecmis ütülü gömlekten vazgeçememiş...
Ah bu adamlar..
Yeter ki karınları tok sırtları pek olsun, gerisi önemli degil

Ay ne berbat biri ya eşin, ne sanıyor kendini bu kadar, sana yazık değil mi yaa. İnşallah düşüncelerin hislerin değişirde ona gününü gösterirsin. Evlilik bu flört değil ki

Benim eşimde koç burcu ama küsünce abartmiyorum neredeyse ben hic barışmaya gitmiyorum eşimde benim gb olsa heralde evlilik yürümezdi benim hiyum o yonden berbat aşırı gurur yapıyorum (kilit noktalarda eşimin inanilmaz kızgın kırgın ve asla adım atamadığını gördüğümde atmışımdır) hep o gelir barismaya yani koc burcu ama küs olmaya hiç tahammül edemez benim uzatmama çok sinir olur ve hep soyler uzatma diye çok feci kavgalardan sonra bile gelir bosancamda hiç demez.size tavsiyem,kendinizi ağırdan alın ben öyle yapıyorum ama başka karakterde bi eşim olsa belki zor bi evliliğim olurdu yani sizi hassas noktalarından kırmasına musade etmeyin ben mesela genelde etkilememiş gb dururdu kirilsamda dışardan güçlü gözükmeye çalışırım kırılınca çok zor konusurum vs boşanma kelimesi bi tartışma oldu diye kullanılmaz hemen.kendi kıymetinizi bilin etrafında dönmeyin bırakın o sizi merak etsin gelsin.

Siz evliliği evcilik falan mı sandınız ? Dünyanın zamanı geçmiş ufacık meseleden evden gitmiş boşayacakmış da ha boşadım ha bosayacam durumundasınız. Bu ne be. Ben olsam öyle boşanılmaz böyle bosanılır gider dava acardım bu ne böyle. Bu nasıl evlilik. Kaç zaman olmuş bu adam nerde ?? Geldiğinde bide kaldığınız yerden mı devam edeceksiniz. Adam belki de su an başka çiçeklerden bal topluyor seni de oyalıyor
Aynen kadınınla dalga geçiyor sanki ben olsam sinir krizi geçirirdim biz ne fırtınalı kavgalardan geçtik yinede boşanma dilekçe falan kimse vermedi bu ne bukadar basit bi tartismadda

Koç erkeğini iyi bilirim.
Keşke bilmez olaydım boyutunda hatta.
Bu oyunlari oynayabileni bence sayilidir ama.bende buna benzer oyunlar bilirim.0 merhamet 0 vicdan olabilmeleri onlar icin çok kolay bir durum.
Bunlarin bir oyun oldugunu anladiginiz gün şu sureci iyi yönetemediginiz icin ve onun oyununa çomak soktugunuz icin istemeye istemeye bosanacaksıniz gibi.
Bu herif kafasinda bamabaska şeylerle bu blöfe başladı ama sonuc her ikinizide bu raddeye getirdi bakin.

Ha bu arada siz onun acisiyla kavrulurken o nikahli oldugu halde bekarligin tadina bakip bir taraftanda milyon kere degisen planlarina bir yenisini ekliyor her gecen gün.nasil olsa evlilik gibi bir sorumluluk yok üstünde degil mi?

Gücenmeyin yazilanlara.
Ben düştüğunüz şu duruma bir kadın olarak kalpten üzüldüm.
Gécer bu günler.
Şöyle bi düşünsenize neler neler geçmedi ki....

Son düzenleme:
Kedi fare gibi oynuyo senle ve eziyet cektigini gordûkce kici kalkiyo, sen azicik ilgiyi, sormayi kesince hemen yaziyo ama, sûrundurmek istemis, cilkini cikarmis, ben olsam maymuna ceviririm bu adami ama sen yapamiycaksin, seviyosun da cok belli, sadece korkma demek istedim , senin aci cektigini gordukce egosu oksaniyo, ben olsam sak diye keserim, biraz da o surunsun

Genelde bu tip konulara yazmak istemiyorum ama bu kez yazmadan geçemedim. Kocanız kişiliksiz bir pasif agresif. Sizin adınıza üzüldüm. Dengede olmayan her şey er geç yıkılır ilişkilerde böyle. Keşke biraz dengeleseniz durumu. Şu an sadece zaman kaybediyorsunuz.

Konuyu okurken içim şişti. Suçluysanız suçlusunız boşansın o zaman. Sizi suçlu görüyorsa boşansın. Ne gidiyo ne kalıyo. Devamlı sizi yalvartıyo. Ne diye yazıyo sizi suçlayan adam iyi gecenizi tatlı rüyanızı niye söylesin. Cevap yazmayın diycem de yazacaksınız sayfalarca söylenmiş dinlememiş siniz. Adamın memleketi 1saat uzaktaymış gitse giderdi. Bende uzak biyer sandım. Ne garip bi adam bırakın gece susasın ağzı burnu kurusun. Sırtı terlesin teri buz gibi olsun yapışsın

Sen sürekli bu tip kavgalar çıkarıyor olabilir misin?
Koç erkeğinin üstüne gidilmez
Bilmiyor musun huyunu
Bir anda gemileri yakar
Ben senle boşanıcağını düşünmüyorum evden giderdi yoksa
Ama bu şekilde davranmaya devam edersen kaybedebilirsin

Ya herkes adamı suçlamış da
Bir kadının eşini tırmıklaması normal mi ya?
Siz böyle evlilikler mi yaşıyorsunuz pes valla

Konu sahibi barıştınız galiba yoksunuz 😀
Daha barışmadık, ama eşim şu anda evde. Tam dönmedi, eşyalarını daha getirmedi eve. Boşanma davasını geri çektiğini söyledi, sonra hiç açmadığını itiraf etti.
Siniri geçti evet, sorun sadece kendi kendine inatlaşması😔. Tabi laf sokuyor arada, bende takmiyorum gibi davrandıkça, laf sokmayı kesiyor. Bilmiyorum bakalım böyle nereye varacağız. Ama bu saatten sonra ayrılacağını sanmiyorum. Ayrılacak olsa asla eve 5 dk bile gelmezdi.

Ya herkes adamı suçlamış da
Bir kadının eşini tırmıklaması normal mi ya?
Siz böyle evlilikler mi yaşıyorsunuz pes valla
İşte bende bu yüzden çok suçlu hissediyorum ya o konuda. Benim yaptığım hareket, bana hiç ama hiç yakışmayan bir davranıştı, normal bir şey asla değil.
Eşimin yavaş yavaş döneceğini umut ediyorum. Boşanma konusunu bir daha açmadı, eve gelip evde kalıyor. Sadece eşyalarını da getirirse, anca o zaman emin olabilirim ki döndü. 😔

İşte bende bu yüzden çok suçlu hissediyorum ya o konuda. Benim yaptığım hareket, bana hiç ama hiç yakışmayan bir davranıştı, normal bir şey asla değil.
Eşimin yavaş yavaş döneceğini umut ediyorum. Boşanma konusunu bir daha açmadı, eve gelip evde kalıyor. Sadece eşyalarını da getirirse, anca o zaman emin olabilirim ki döndü. 😔

Ee eve döndü de ne oldu beraber uyuyomusunuz size davranışları nasıl? Cinsel ilişkiniz var mı? Niye bu kadar uzattı bu adam bu işi ben olsam çatlarım yani bi yerden sonra

Döner ama bi daha sakın yapma böyle birşey çok ayıp
Yaşın küçük galiba

Back
X