Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

massmavii massmavii ne kadar güzel akıl vermişsiniz. konuyu başından beri okudum ve hayran kaldım. ama konu sahibinin bir adım atmayacağı, kocası barışsın diye bekleyeceği başından beri belliymiş zaten. konu sahibi eşiniz tam bir narsist. barışıyor musunuz boşanıyor musunuz bilemem ama. kocanızı terapiye gitmeye ikna edin. gerçi narsistler kolay kolay kabullenmezler sorunlu olduklarını :duduk:

Ya çok teşekkür ediyorum. Çok doğru terapi şart hatta aile terapisti çünkü konu sahibi kendisinden de şikayetçi. İnşallah iyi olur. O da biz de ALLAH hepimize kolaylık versin

Tabi ki de barismaktan yanayim. Yuvamizi biz kolay kurmadik. Ben kurtarmaktan yanayim. Yikmak kolay zaten. Önemli olan zor olani basarmak bence yani..
Bu düzen hep böyle sürecek, kocanız değişmeyecek, saçma sapan tripleri azalmayacak, aksine artacak. Bunu siz de görüyorsunuz ama sürekli alttan alıp ağlak modda gezdiğinize göre razısınız demek ki. Öyleyse müstahak size, başka ne denilebilir ki. 🤷🏻‍♀️

Haklisiniz hepiniz, yanlis demiyorum. keske o rest cekmek icin yeteri cesaretim olsa, ama yok. Olur da barisir isek ama kesinlikle konusacagim. Her seferde bitti bosancam demesini kabul edemem bir daha.
sadece biraz daha dik durun. sizi çok sindirmesine izin vermeyin. barışıp barışmamak size kalmış sonuçta. eğer böyle devam etmesine izin verirseniz bu küs kalma süreleri daha da uzayacak kavgalar daha da şiddetlenecek çünkü.

sadece biraz daha dik durun. sizi çok sindirmesine izin vermeyin. barışıp barışmamak size kalmış sonuçta. eğer böyle devam etmesine izin verirseniz bu küs kalma süreleri daha da uzayacak kavgalar daha da şiddetlenecek çünkü.
Ya insallah hepinizin dedigi gibidir. Dik durmaya calisiyorum zaten. Yaninda da aglamiyorum.
Ama icimde bir huzursuzluk var ki anlatamam.

massmavii massmavii ne kadar güzel akıl vermişsiniz. konuyu başından beri okudum ve hayran kaldım. ama konu sahibinin bir adım atmayacağı, kocası barışsın diye bekleyeceği başından beri belliymiş zaten. konu sahibi eşiniz tam bir narsist. barışıyor musunuz boşanıyor musunuz bilemem ama. kocanızı terapiye gitmeye ikna edin. gerçi narsistler kolay kolay kabullenmezler sorunlu olduklarını :duduk:
Ben de cok begendim massmavii massmavii in yorumlarını.Çok akıllıca analiz etmiş:9::9::9:

Ya insallah hepinizin dedigi gibidir. Dik durmaya calisiyorum zaten. Yaninda da aglamiyorum.
Ama icimde bir huzursuzluk var ki anlatamam.
Konunuzu başından beri okuyorum. İçinizdeki huzursuzluğun sebebi bence istediğiniz gibi davranamamak yani mantıksal olarak nasıl davranmanız gerektiğini biliyorsunuz fakat duygularınız buna izin vermiyor. Bu durum da o iç huzursuzluğuna sebep oluyor. Tam olarak barışsanız bile bi süre devam edecek bu malesef😐

Bence hatanı anlaman da bir erdem. Her zaman her erkek yapabilir diye düşünüp dünyayı kendine zindan edip eşini yargılama. Ve sevdiğini belli et. Bu ilişkinizi güçlendirir zayıflatmaz. Gurur yapma,inat etme ,o ilk adımı atsın diye bekleme. Güzel bir yemek hazırla ve açık özür dile. Ve eşine yakın davran ki sıkıntılarını ilk sana anlatsın. Böylece birbirinizi daha iyi anlarsınız. Kadınız tamam, nariniz hoşsuz ama haksızsak özür dilemesini de bilmeliyiz. Bir de onun açısından bak. Sen biriyle mesajlaşınca kıskançlık yapsa ve aklına onu aldattığın gelse ne kadar zoruna gider di mi.

Bence hatanı anlaman da bir erdem. Her zaman her erkek yapabilir diye düşünüp dünyayı kendine zindan edip eşini yargılama. Ve sevdiğini belli et. Bu ilişkinizi güçlendirir zayıflatmaz. Gurur yapma,inat etme ,o ilk adımı atsın diye bekleme. Güzel bir yemek hazırla ve açık özür dile. Ve eşine yakın davran ki sıkıntılarını ilk sana anlatsın. Böylece birbirinizi daha iyi anlarsınız. Kadınız tamam, nariniz hoşsuz ama haksızsak özür dilemesini de bilmeliyiz. Bir de onun açısından bak. Sen biriyle mesajlaşınca kıskançlık yapsa ve aklına onu aldattığın gelse ne kadar zoruna gider di mi.
konu sahibi tam 15 gün özür diledi. konunun devamını okumadınız mı?

O halde ali 'ye guzelce bir bay bay.
Kalan esyaları da sen paketle koy kapıya.

Senin bu mesajı görünce içimde bi şarkı belirdi “Tanrım kötü kocaları sen affetsen ben affetmem” 😂 ALLAH bile kul hakkına girenleri affetmiyor helallik almak boşuna mı var. 😒😒

Senin bu mesajı görünce içimde bi şarkı belirdi “Tanrım kötü kocaları sen affetsen ben affetmem” 😂 ALLAH bile kul hakkına girenleri affetmiyor helallik almak boşuna mı var. 😒😒
Aynen oyle, hakkını helal etmedıgın kısının cektıgı azabı gorsen hakkını helal ederdın diye hadis ı serıf var yanlıs hatırlamıyorsam.
Sırf su yuzden helallik ıstedıgı halde hakkımı helal etmeyeceğim ınsan var.
Etmeyecegım ceksın.
Kı helallık isteyende yok, kim ahireti dusunuyor kı.
Dusunseler zaten hakka girmezler kotuluk etmezler. Unutuyorlar. Bigun ınsallah hatırlarlar.
Allah affeder masmavideniz kuludur. Ben etmeyecegım. 😂😂😂

Aynen oyle, hakkını helal etmedıgın kısının cektıgı azabı gorsen hakkını helal ederdın diye hadis ı serıf var yanlıs hatırlamıyorsam.
Sırf su yuzden helallik ıstedıgı halde hakkımı helal etmeyeceğim ınsan var.
Etmeyecegım ceksın.
Kı helallık isteyende yok, kim ahireti dusunuyor kı.
Dusunseler zaten hakka girmezler kotuluk etmezler. Unutuyorlar. Bigun ınsallah hatırlarlar.
Allah affeder masmavideniz kuludur. Ben etmeyecegım. 😂😂😂

o değil de böyle yazınca bana da hakkını helal etmeyecek insanlar geldi aklıma😀 çok dik duruşum var kesin basmışımdır birilerinin kuyruğuna, neyse her namaz bir tövbe kapısı akşam da okunmak üzere çok şükür 😂 ALLAH kocanın iyisini versin ya bir eş seçiyorsun bir hayat seçiyorsun her anlamda ALLAH kötüleri iyi etsin iyileri de şaşırtmasın ne diyim ☹️

o değil de böyle yazınca bana da hakkını helal etmeyecek insanlar geldi aklıma😀 çok dik duruşum var kesin basmışımdır birilerinin kuyruğuna, neyse her namaz bir tövbe kapısı akşam da okunmak üzere çok şükür 😂 ALLAH kocanın iyisini versin ya bir eş seçiyorsun bir hayat seçiyorsun her anlamda ALLAH kötüleri iyi etsin iyileri de şaşırtmasın ne diyim ☹
Kotulerde duzelmeyecek ıslah olmayacak gibiyse Rabbım dert versın onlara oturup dertleriyle ugrassınlar.. İnsanlarla ınsan hayatıyla degıl.
Secıyosun seviyorsun sonra bir bakıyorsun kocaman hayal kırıklığı.
Bosanmaktan evlenmek kadar dogal.
Bosanmak kolay mi diyorlar ya bazen, eziyet cekecek saygı görmeyecek sevilmeyeceksen ilelebet, evet kolay.
Sevilmemek insanı yavas yavas öldürüyor.

Kotulerde duzelmeyecek ıslah olmayacak gibiyse Rabbım dert versın onlara oturup dertleriyle ugrassınlar.. İnsanlarla ınsan hayatıyla degıl.
Secıyosun seviyorsun sonra bir bakıyorsun kocaman hayal kırıklığı.
Bosanmaktan evlenmek kadar dogal.
Bosanmak kolay mi diyorlar ya bazen, eziyet cekecek saygı görmeyecek sevilmeyeceksen ilelebet, evet kolay.
Sevilmemek insanı yavas yavas öldürüyor.

Hakikaten senneyangınlar görmüşsün. Kesinlikle haklısın yanımdaki adam beni mutlu huzurlu edecekse yanımda dursun isterim diğer türlü anlamı yok ki. Beni mutlu etmedikten sonra cisim olarak yanımda dursa ne olacak? Sehpadan farkı yok. Hatta sehpa bir işe yarıyor en azından huzursuz etmiyor. Sehpayı tercih ederim. 🥳

Hakikaten senneyangınlar görmüşsün. Kesinlikle haklısın yanımdaki adam beni mutlu huzurlu edecekse yanımda dursun isterim diğer türlü anlamı yok ki. Beni mutlu etmedikten sonra cisim olarak yanımda dursa ne olacak? Sehpadan farkı yok. Hatta sehpa bir işe yarıyor en azından huzursuz etmiyor. Sehpayı tercih ederim. 🥳
Hahahahahahaha fincan koyarsın kulluk koyarsın ayak uzatırsın. Sehpa yanı. Koskoca ise yarayan esya.😂
Sen evlı mısın masmavideniz?

Hahahahahahaha fincan koyarsın kulluk koyarsın ayak uzatırsın. Sehpa yanı. Koskoca ise yarayan esya.😂
Sen evlı mısın masmavideniz?

Evet evliyim yeni sayılır herhalde 1,5 seneden biraz fazla oldu 🥰 Ya da biz ilişkiye giremiyorduk yeni girmeye başladık ondan yeni sayılır diyorum 😂 böyle de sırf kadınlar var diye açık açık yazıyorum ama işalla düşündüğüm gibidir 😀 yoksa da artık herkese selamın aleyküm 😂

Evet evliyim yeni sayılır herhalde 1,5 seneden biraz fazla oldu 🥰 Ya da biz ilişkiye giremiyorduk yeni girmeye başladık ondan yeni sayılır diyorum 😂 böyle de sırf kadınlar var diye açık açık yazıyorum ama işalla düşündüğüm gibidir 😀 yoksa da artık herkese selamın aleyküm 😂
Cok sevındım sorununuzu geride bırakmanıza.
Huzurlu mutlu saglıklı guzel senelerınız olsun

En ufak tartismalarda bosanmaya kalkiyorsa cok işiniz var demektir msjlastigini gordunuz kkskanclik yaptiniz olabilir bunun icin bosanmami olur kendinizi suclamayin karsina al konus bi sikintin oldugunda benimle paylasabilirsin ben senin eşinim herzaman yanindayim diyerek konusabilirsin vede her evde tartisma olur fakat boşanma nedir biz ne yasadikta bosanma evresine geldik diye esinize sorun

Back
X