Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Bence kalan eşyalarının hepsini de sen koy üzerine de ben bürün eşyalarını koydum valize umutlanma son iyiliğimi yaptım güle güle diye not bırak ki bir daha geldiğinde evde oyalanmaya bahanesi olmasın bir de yalvarmadığını görsün. O “umutlanma” lafını da yedirmiş olursun.

İnan onsuz daha iyi olacaksın. Senin hataların var sen onu değiştirebilirsin ama eşinin bi taraflarını o kasar kaldırmışsın ki onun bu kaybetme korkunu sürekli kullanmasını değiştiremezsin evliliğin boyunca bu senin tasman olur ipi de onun elinde olur. Düşünsene kaç gündür neler yaşıyorsun bitcek mi birmeyecek mi diye önür boyu bunu yaşadığını düşün. Bir de çocuğun olduğunu düşün, bu adam seni dövse sövse bile sesini çıkarmazdın sen. Kaldı ki alkolik. Ben alkolik adamdan herşeyi beklerim. Dövmeyi de aldatmayı da içki için para bulamayınca çantandan para çalmayı da her şeyi. Ben böyle bir insanla arkadaşlık bile yapmam sen evli kalmak için bi taraflarını yırtıyorsun. İnsan sevince hep kendini hatalı ama karşı tarafı masum görüyor. Hiç kusura bakma eşin masum değil ne haltlar karıştırdığını bilmiyoruz sadece şeytanın teki olduğunu söyleyebilirim

Doğru söylüyorsunuz hepiniz, biliyorum. Sadece işte kabullenmek ve onun her şeyi silip gidişini izlemek çok zor şu an. Elbette zaman durmayacak, zaman geçecek. Ne zaman atlatabilirim da bilmiyorum şu an. Canım çok yaniyor açıkçası. Ne diyebilirim başka.

Her şey çok güzel olucak. Çalışıyorsun paranı kazanıyorsun bir sürü zorluklar yaşayıp yine de devam etmişsin çok saygı duyuyorum sana, ve eşinin de böyle düşünmesi lazımken yumuşak karnından hep vurmuş seni, çok güzel olacak her şey. Sınav dünyası ve bunların hepsi zaten rüya 2 günlük dünya ve bunu en güzel şekilde yaşamaya gayret etmeliyiz, düşüp kalkmalar hep olacak. Bir gün ben düşersem siz de umarım bana bunları hatırlatırsınız he 😖

Doğru söylüyorsunuz hepiniz, biliyorum. Sadece işte kabullenmek ve onun her şeyi silip gidişini izlemek çok zor şu an. Elbette zaman durmayacak, zaman geçecek. Ne zaman atlatabilirim da bilmiyorum şu an. Canım çok yaniyor açıkçası. Ne diyebilirim başka.
Kk kadınları olarak her zaman yanındayız ❤️ Her daraldığında buraya yaz, içini dök,

Gerçekten eşinin gittiğini mi düşünüyorsun? Adam sen peşine düş diye taksit taksit yapıyor herşeyi.. gidecek olan insan anında toplar herşyini çeker gider.. Kocan bekliyor ki. Yalvarsın yakarsn benim bitarflarımı kaldrsın. Bende yok mok diyim biraz ezeyim üzerinde ego tatmin edeym sonra barışayım kafasında farknda değil msn gerçekten. ? Günlerdir okuyorum hala kocanda gitmek için bir.adm görmedimb yukarda birisi yazmş. Topla kalan eşyalarını doldur valizine. Koy kapıya geldiğinde dik ve kararlı bir şekilde güle güle de. Bak o zaman nasıl kuyruğu kıstırıp geliyor.

Korkarım biz dönmesin diye eşin yalvarmanı bekliyor diyince ters tepti ve barıştılar 😖 nerdesinnn
Yok barismadik. Aksam kisliklarini koydum, salona. Sabah baktim hic ellememis. Dün icki de hic icmemis. Evde dün ne kadar alkol sise vs varsa hepsini attim. Aksam da ona Gitmesinden razi olmadigimi ama yine de gitmek isterse tabi gidebilecegini söyledim ve yattim.
Umut degil de, sanki o da aslinda gitmek istemiyor gibi. Yanlis anlamayin, hic bir zaman bana el kaldirmadi ne kadar ickili olursa olsun. Ben yemek yaparken hep yanima gelir, ilgilidir. Biraz benim o kavgadaki sarhos ve saldirgan halimi unutamiyor. Onu iyi fln göstermek adina yazmiyorum bunu. Sadece belki beni biraz daha iyi anlarsiniz diye.

Sen gitmek istemediğini yeni mi anladın? Biz zaten gitmeyeceğini sadeece seni tehdit ediyor kovsan gitmez diye en başından beri söylüyoruz ki. Ama sen ona bu kadar olumlu iyi yaklaştıkça dozunu artırarak devam edecek canı sıkılınca da burnunu da sürttüm diyip barışacak. Bizim derdimiz senin kendini bu kadar düşürüp ezdirmen.

Sen gitmek istemediğini yeni mi anladın? Biz zaten gitmeyeceğini sadeece seni tehdit ediyor kovsan gitmez diye en başından beri söylüyoruz ki. Ama sen ona bu kadar olumlu iyi yaklaştıkça dozunu artırarak devam edecek canı sıkılınca da burnunu da sürttüm diyip barışacak. Bizim derdimiz senin kendini bu kadar düşürüp ezdirmen.
Ben anlamiyorum zaten, Cok kararliyim diyo ama yapmio. Simdi dediginiz gibi yalvarmam icin yapiyorsa, tabi yalvarmiycam. Yani böyle bekleyip seyrediyorum ne yaptiklarini, anlam cikaramiyorum. Mantikli hareket de etmiyor.
Ben elimden geldigince özrümü diledim zaten, uzatmasi beni kiriyor. Ne gerek var yani. Kaliyorsan kal, gidiyorsan da git.

Ben anlamiyorum zaten, Cok kararliyim diyo ama yapmio. Simdi dediginiz gibi yalvarmam icin yapiyorsa, tabi yalvarmiycam. Yani böyle bekleyip seyrediyorum ne yaptiklarini, anlam cikaramiyorum. Mantikli hareket de etmiyor.
Ben elimden geldigince özrümü diledim zaten, uzatmasi beni kiriyor. Ne gerek var yani. Kaliyorsan kal, gidiyorsan da git.

Sen barışmak istiyorsun zaten halâ inşallahh pişman olmazsın ne diyim.

Boşuna dil döküyorsunuz. Ben konu sahibinde o ışığı baştan beri görmedim.

Çok doğru. Kim ne derse desin insanlar pişman olacak olsa da kendi bildiklerini yapıyorlar konuşanlar konuştuklarıyla kalıyor.

Sen barışmak istiyorsun zaten halâ inşallahh pişman olmazsın ne diyim.

Çok doğru. Kim ne derse desin insanlar pişman olacak olsa da kendi bildiklerini yapıyorlar konuşanlar konuştuklarıyla kalıyor.
Tabi ki de barismaktan yanayim. Yuvamizi biz kolay kurmadik. Ben kurtarmaktan yanayim. Yikmak kolay zaten. Önemli olan zor olani basarmak bence yani..

Tabi ki de barismaktan yanayim. Yuvamizi biz kolay kurmadik. Ben kurtarmaktan yanayim. Yikmak kolay zaten. Önemli olan zor olani basarmak bence yani..

Yuvanızı kolay kurmamışsınız ama hayatta arkadaşlık da olsun ilişki de olsun evlilik de olsun hatta anne baba da olsa hiçbir şey tek taraflı olmuyor, yürümüyor. Yıkmak kolay değil tam tersi yıkmak da zor. Hani yıkabiliyor musun? Ama hep sen alttan al hep sen sev o gitsin farklı kafalar yaşasın misal tek taraflı oluyor mu? Ben senin bu durumunu sadece 3 ay yaşadım ve nasıl bir psikolojide olduğunu çok iyi anlıyorum. Ha bitti ha bitecek kavga edince boşanıcam demesi bir erkeğin çok büyük bir şeydir sen her ne kasar kaybetme korkusuyla bunu çok görmesen de. Ben diyorum ya 3 ay yaşadım 2-3 kez ağzından böyle bir şey çıktı o boşamadı ben evden ayrıldım. Akrep burcuyum zaten orta yok bende böyle olmasından da hiç olmasın dedim bu sefer tıpış tıpış geldi bir daha da ağzına almadı 1,5 senedir. Sen de barışacaksan da en azından bir ders ver diyorum o hiçbir şey olmamış gibi gelmesin. Çünkü sen her defasında olduğu gibi kabul edince devam ediyor

Yok barismadik. Aksam kisliklarini koydum, salona. Sabah baktim hic ellememis. Dün icki de hic icmemis. Evde dün ne kadar alkol sise vs varsa hepsini attim. Aksam da ona Gitmesinden razi olmadigimi ama yine de gitmek isterse tabi gidebilecegini söyledim ve yattim.
Umut degil de, sanki o da aslinda gitmek istemiyor gibi. Yanlis anlamayin, hic bir zaman bana el kaldirmadi ne kadar ickili olursa olsun. Ben yemek yaparken hep yanima gelir, ilgilidir. Biraz benim o kavgadaki sarhos ve saldirgan halimi unutamiyor. Onu iyi fln göstermek adina yazmiyorum bunu. Sadece belki beni biraz daha iyi anlarsiniz diye.
Tüm mesajları okumadım,bırkacına gozattım sadece.Okuyacagım ama simdilik şunu söylemek isterim ki erkeklerde garip ve baslarına gecırmek istedigim bir ego var.Allahıma sükür eşimle yasamadım fakat babam kendince arada trip atar,ota cöpe,yok olmayacak,Xler gibi olacak bizim sonumuz der aklınca hizaya sokmak isterdi annemi.
Hani filmlerde oluyor ya,adam der ki içinden,gitme de bana,gitme de:D
Esiniz bence tıpkı böyle.Böylesine,arkadan kapat kapıyı diyeceksin.

Hayatına normal sekilde devam et.Yalvarmamanın şaskınlıgını atsın bır,sırnasmaya baslar merak etme.
Gözden düşürüyorlar kendilerini,haberlerı yok.

Hayır, konusmadı, ben biraz rahatsızlandım, hastaneye götürdü fakat eve döndükten sonra yine her şeyin bittiğini ve umutlanmamı söyledi.
Sanırım gerçekten de her şey bitti.
Severken her şeyi silmek bu olsa gerek..
Benim de hiç umudum kalmadı artık.
Sürekli burnunu sürtmek istemiş.Öyle bir asfalta sürterim ki sonunda,kendini yerden kazıyamaz:tokat:

massmavii massmavii ne kadar güzel akıl vermişsiniz. konuyu başından beri okudum ve hayran kaldım. ama konu sahibinin bir adım atmayacağı, kocası barışsın diye bekleyeceği başından beri belliymiş zaten. konu sahibi eşiniz tam bir narsist. barışıyor musunuz boşanıyor musunuz bilemem ama. kocanızı terapiye gitmeye ikna edin. gerçi narsistler kolay kolay kabullenmezler sorunlu olduklarını :duduk:

massmavii massmavii ne kadar güzel akıl vermişsiniz. konuyu başından beri okudum ve hayran kaldım. ama konu sahibinin bir adım atmayacağı, kocası barışsın diye bekleyeceği başından beri belliymiş zaten. konu sahibi eşiniz tam bir narsist. barışıyor musunuz boşanıyor musunuz bilemem ama. kocanızı terapiye gitmeye ikna edin. gerçi narsistler kolay kolay kabullenmezler sorunlu olduklarını :duduk:
Haklisiniz hepiniz, yanlis demiyorum. keske o rest cekmek icin yeteri cesaretim olsa, ama yok. Olur da barisir isek ama kesinlikle konusacagim. Her seferde bitti bosancam demesini kabul edemem bir daha.

Back
X