Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitsin umarım gelmez de sen de çabucak kabullenirsin. Sakın yazma bu süreçte, arama.Gece çıkartmış diğer valizi ve bir kaç eşya koymuş. Sabah işe gitti.
Kk kadınları olarak her zaman yanındayızDoğru söylüyorsunuz hepiniz, biliyorum. Sadece işte kabullenmek ve onun her şeyi silip gidişini izlemek çok zor şu an. Elbette zaman durmayacak, zaman geçecek. Ne zaman atlatabilirim da bilmiyorum şu an. Canım çok yaniyor açıkçası. Ne diyebilirim başka.
Gerçekten eşinin gittiğini mi düşünüyorsun? Adam sen peşine düş diye taksit taksit yapıyor herşeyi.. gidecek olan insan anında toplar herşyini çeker gider.. Kocan bekliyor ki. Yalvarsın yakarsn benim bitarflarımı kaldrsın. Bende yok mok diyim biraz ezeyim üzerinde ego tatmin edeym sonra barışayım kafasında farknda değil msn gerçekten. ? Günlerdir okuyorum hala kocanda gitmek için bir.adm görmedimb yukarda birisi yazmş. Topla kalan eşyalarını doldur valizine. Koy kapıya geldiğinde dik ve kararlı bir şekilde güle güle de. Bak o zaman nasıl kuyruğu kıstırıp geliyor.Doğru söylüyorsunuz hepiniz, biliyorum. Sadece işte kabullenmek ve onun her şeyi silip gidişini izlemek çok zor şu an. Elbette zaman durmayacak, zaman geçecek. Ne zaman atlatabilirim da bilmiyorum şu an. Canım çok yaniyor açıkçası. Ne diyebilirim başka.
Yok barismadik. Aksam kisliklarini koydum, salona. Sabah baktim hic ellememis. Dün icki de hic icmemis. Evde dün ne kadar alkol sise vs varsa hepsini attim. Aksam da ona Gitmesinden razi olmadigimi ama yine de gitmek isterse tabi gidebilecegini söyledim ve yattim.Korkarım biz dönmesin diye eşin yalvarmanı bekliyor diyince ters tepti ve barıştılarnerdesinnn
Boşuna dil döküyorsunuz. Ben konu sahibinde o ışığı baştan beri görmedim.Korkarım biz dönmesin diye eşin yalvarmanı bekliyor diyince ters tepti ve barıştılarnerdesinnn
Ben anlamiyorum zaten, Cok kararliyim diyo ama yapmio. Simdi dediginiz gibi yalvarmam icin yapiyorsa, tabi yalvarmiycam. Yani böyle bekleyip seyrediyorum ne yaptiklarini, anlam cikaramiyorum. Mantikli hareket de etmiyor.Sen gitmek istemediğini yeni mi anladın? Biz zaten gitmeyeceğini sadeece seni tehdit ediyor kovsan gitmez diye en başından beri söylüyoruz ki. Ama sen ona bu kadar olumlu iyi yaklaştıkça dozunu artırarak devam edecek canı sıkılınca da burnunu da sürttüm diyip barışacak. Bizim derdimiz senin kendini bu kadar düşürüp ezdirmen.
Ben anlamiyorum zaten, Cok kararliyim diyo ama yapmio. Simdi dediginiz gibi yalvarmam icin yapiyorsa, tabi yalvarmiycam. Yani böyle bekleyip seyrediyorum ne yaptiklarini, anlam cikaramiyorum. Mantikli hareket de etmiyor.
Ben elimden geldigince özrümü diledim zaten, uzatmasi beni kiriyor. Ne gerek var yani. Kaliyorsan kal, gidiyorsan da git.
Boşuna dil döküyorsunuz. Ben konu sahibinde o ışığı baştan beri görmedim.
Tabi ki de barismaktan yanayim. Yuvamizi biz kolay kurmadik. Ben kurtarmaktan yanayim. Yikmak kolay zaten. Önemli olan zor olani basarmak bence yani..Sen barışmak istiyorsun zaten halâ inşallahh pişman olmazsın ne diyim.
Çok doğru. Kim ne derse desin insanlar pişman olacak olsa da kendi bildiklerini yapıyorlar konuşanlar konuştuklarıyla kalıyor.
Tabi ki de barismaktan yanayim. Yuvamizi biz kolay kurmadik. Ben kurtarmaktan yanayim. Yikmak kolay zaten. Önemli olan zor olani basarmak bence yani..
Tüm mesajları okumadım,bırkacına gozattım sadece.Okuyacagım ama simdilik şunu söylemek isterim ki erkeklerde garip ve baslarına gecırmek istedigim bir ego var.Allahıma sükür eşimle yasamadım fakat babam kendince arada trip atar,ota cöpe,yok olmayacak,Xler gibi olacak bizim sonumuz der aklınca hizaya sokmak isterdi annemi.Yok barismadik. Aksam kisliklarini koydum, salona. Sabah baktim hic ellememis. Dün icki de hic icmemis. Evde dün ne kadar alkol sise vs varsa hepsini attim. Aksam da ona Gitmesinden razi olmadigimi ama yine de gitmek isterse tabi gidebilecegini söyledim ve yattim.
Umut degil de, sanki o da aslinda gitmek istemiyor gibi. Yanlis anlamayin, hic bir zaman bana el kaldirmadi ne kadar ickili olursa olsun. Ben yemek yaparken hep yanima gelir, ilgilidir. Biraz benim o kavgadaki sarhos ve saldirgan halimi unutamiyor. Onu iyi fln göstermek adina yazmiyorum bunu. Sadece belki beni biraz daha iyi anlarsiniz diye.
Hayatına normal sekilde devam et.Yalvarmamanın şaskınlıgını atsın bır,sırnasmaya baslar merak etme.Ben anlamiyorum zaten, Cok kararliyim diyo ama yapmio. Simdi dediginiz gibi yalvarmam icin yapiyorsa, tabi yalvarmiycam. Yani böyle bekleyip seyrediyorum ne yaptiklarini, anlam cikaramiyorum. Mantikli hareket de etmiyor.
Ben elimden geldigince özrümü diledim zaten, uzatmasi beni kiriyor. Ne gerek var yani. Kaliyorsan kal, gidiyorsan da git.
Sürekli burnunu sürtmek istemiş.Öyle bir asfalta sürterim ki sonunda,kendini yerden kazıyamazHayır, konusmadı, ben biraz rahatsızlandım, hastaneye götürdü fakat eve döndükten sonra yine her şeyin bittiğini ve umutlanmamı söyledi.
Sanırım gerçekten de her şey bitti.
Severken her şeyi silmek bu olsa gerek..
Benim de hiç umudum kalmadı artık.
Haklisiniz hepiniz, yanlis demiyorum. keske o rest cekmek icin yeteri cesaretim olsa, ama yok. Olur da barisir isek ama kesinlikle konusacagim. Her seferde bitti bosancam demesini kabul edemem bir daha.massmavii ne kadar güzel akıl vermişsiniz. konuyu başından beri okudum ve hayran kaldım. ama konu sahibinin bir adım atmayacağı, kocası barışsın diye bekleyeceği başından beri belliymiş zaten. konu sahibi eşiniz tam bir narsist. barışıyor musunuz boşanıyor musunuz bilemem ama. kocanızı terapiye gitmeye ikna edin. gerçi narsistler kolay kolay kabullenmezler sorunlu olduklarını
![]()