Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

BAK AYNI şeyler bende yaşadım en kötü gününde yanında oldum ama erkekler o taraftan bakmıyor.kafamda bitti diyosa bitiriyor.sen canını sıkma bi boşansın bakalım görsün o kadar kolay değil ama sen sakın iletişim kurma banada çok demişlerdi ben çok hata yaptım bitti diye panikledim üstüne gittikçe gittim.sanırım birazda kader biliomusun eğer o kişi senin nasibindeyse ne olursa olsun ayrılmazsınız ama kaderiniz birse herşekilde barışırsınız üzülme evet kolay değil bende yaşadım hala uyanırken içimde bir acıyla uyanıyorum benim 4 ay oldu mesela geçmiyoda hep gelecek umudu oluyo ama giden adamda geri dönmüyor
Bende eşimden ayrıyım 6 ay oldu hala açamadı davayı konuşmadık bile sözde bitirmiş fakat koronodan dolayı boşanma davaları erteleniyor diye açamamış bar mı böyle birşey 😒

Öncelikle çok çok özür diliyorum ama bu adam tamamen seni sindirmek için yapıyor bunları. Anlamış senin zayıf noktanı. Sen umursama bak nasıl dönüyor hemen. Ki ben şu davranışlardan sonra direkt avukat tutar onunla daha muhatap olmam. Nasıl bir zihniyet bu. Hemen boşanılıyorsa evlenmesin. Ne bencil ve hastalıklı bir ruh
sizce bu tarz durumlarda yani adam kafamda bitirdim bitti diyip gidiyor ve boşanıyorsa gelme ihtimali varmıdır sizce

Ben şu an okuduklarıma inanamadım ben sizin yazınızı okuduğumda barıştınız sandım geröekten boşanma sürecine girdiğinize inanamadım Allah akıl fikir versin gerçekten 😐

sizce bu tarz durumlarda yani adam kafamda bitirdim bitti diyip gidiyor ve boşanıyorsa gelme ihtimali varmıdır sizce
Bu hayatında biri olup olmadığına bağlı. Erkekler hayatında biri yoksa hatasını geç anlar, biri varsa daha geç anlar. Ama en sonunda mutlaka anlar ve pişman olur. Ve siz o pişman olana kadar bütün acılarınızı yaşar bitirir ve sonunda normal hayatınıza dönmüş olursunuz. Eğer adam bu konudaki gibi dengesiz ve karakteri oturmamışsa geri dönebilir. Ama örnek veriyorum benim eşim çok uyumlu mantıklı ve duygusal bir adamdır. Ama boşanma lafını ağzına 1 kez alırsa geri dönüşü olmaz.

Bende eşimden ayrıyım 6 ay oldu hala açamadı davayı konuşmadık bile sözde bitirmiş fakat koronodan dolayı boşanma davaları erteleniyor diye açamamış bar mı böyle birşey 😒
Hayır açabilir dava. En fazla 1.5 ay sürer daha uzun sürmez

Bu hayatında biri olup olmadığına bağlı. Erkekler hayatında biri yoksa hatasını geç anlar, biri varsa daha geç anlar. Ama en sonunda mutlaka anlar ve pişman olur. Ve siz o pişman olana kadar bütün acılarınızı yaşar bitirir ve sonunda normal hayatınıza dönmüş olursunuz. Eğer adam bu konudaki gibi dengesiz ve karakteri oturmamışsa geri dönebilir. Ama örnek veriyorum benim eşim çok uyumlu mantıklı ve duygusal bir adamdır. Ama boşanma lafını ağzına 1 kez alırsa geri dönüşü olmaz.
YOK BENDEKİNDE nerde o mantık.benim hatam sonucunda biz boşandık en son kavga ettik iki defa evden kovdum annnesinin evinden bir ay gelmedi.sonrada boşancam dedi.ama bu süreçte on defa konuştu.ne biliyim eşyalarını almadı.yani bir tarafı bende ayrıldı.mahkeme günü mesela napıyosun nasılsın.gibi sorular gözünde heyecanlı bakışlar falan böle ayrıldık yani :))))

YOK BENDEKİNDE nerde o mantık.benim hatam sonucunda biz boşandık en son kavga ettik iki defa evden kovdum annnesinin evinden bir ay gelmedi.sonrada boşancam dedi.ama bu süreçte on defa konuştu.ne biliyim eşyalarını almadı.yani bir tarafı bende ayrıldı.mahkeme günü mesela napıyosun nasılsın.gibi sorular gözünde heyecanlı bakışlar falan böle ayrıldık yani :))))
O da değişik. Boşver hayatım sen bak hayatına.Hayat çok kısa çok. Su akıp yolunu buluyor bir şekilde. Dengesiz adamları düzeltmeye zaman harcamak için çok az ömrümüz var 🤗

O da değişik. Boşver hayatım sen bak hayatına.Hayat çok kısa çok. Su akıp yolunu buluyor bir şekilde. Dengesiz adamları düzeltmeye zaman harcamak için çok az ömrümüz var 🤗
kesinlikle çok haklısın ya kovmam evet hiç onaylamıyorum ama evlilikte bu kadar kolay bi oyun değil..ne bilyim ara versin uzun süre görüşmeyelim desin ama boşanmak nedir arkadaşında öle olmuş adam çekmiş gitmiş.. şu durumda kadınlar bunu yapsa niye emek vermediğin diye linç ederler .. sence böle adamlar pişman olurmu dersin

bakalim nasil olacak bizimkisi ..
hiç canını sıkma ciddiyim bak.. ağla böle içiyosan iç müzik dinle efkarlı.at içindeki sıkıntıları.içinde tutma hasta olursun.. her şerde bir hayır var bak çok güzel bir söz.. şuda bir gerçek şuan uyuyamıyorsun kendini suçluyosun ama bunların hepsi olan şeyler.. bir süre daha böle olcak sonra diyceksin yarı yolda bırakan adama nasıl güvencektim gelecekte diye .. çocuğunuz yok değilmi

Back
X