seni süründüyor gelme oyunlara:))acaba nasıl bir düşüncesi var iyi anlamdadır inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni süründüyor gelme oyunlara:))acaba nasıl bir düşüncesi var iyi anlamdadır inşallah![]()
Çocuğumuz yok, olsa belki farklı olurmuydu, düşünmüyorum değil..hiç canını sıkma ciddiyim bak.. ağla böle içiyosan iç müzik dinle efkarlı.at içindeki sıkıntıları.içinde tutma hasta olursun.. her şerde bir hayır var bak çok güzel bir söz.. şuda bir gerçek şuan uyuyamıyorsun kendini suçluyosun ama bunların hepsi olan şeyler.. bir süre daha böle olcak sonra diyceksin yarı yolda bırakan adama nasıl güvencektim gelecekte diye .. çocuğunuz yok değilmi
İnanır mısınız 6 aydır bir mesaj bile atmadı ne keçi inadı varmış adamda bende aramadım yalan yokseni süründüyor gelme oyunlara:))
aa sakın öle düşünmeyin herşeyin hayırlısı tabi ama çocuk olsa o kadar zor ki böle adamlar çocukta olsa giderdi emin olun .bide kendim içinde geçerli bu söylediklerim..bir insan zaten yanınıza zorla duruyosa gerçekten durmasın zorla sevgi olmuyor yani bu şuan ayrılmasa yıllar geçince ayrılcakmış o daha kötü.. o zaman bide yaşınız giderdi daha zor unuturdunuzÇocuğumuz yok, olsa belki farklı olurmuydu, düşünmüyorum değil..
sen neden mesaj atmadın gel konuşalım diye.. sen konuş baktın bir sonuç çıkmıyor sessizliğe bürün en azından ben uğraşmadım demezsin bnece sen ilk adım at seninle kahve içelim de ama dışardaİnanır mısınız 6 aydır bir mesaj bile atmadı ne keçi inadı varmış adamda bende aramadım yalan yoksözde ben çemkiriyoemışum sinirleniyormuş ondan konuşmak istemiyor mış benimle
![]()
İlk zamanlar baya didiştik bana da boşanıcam dedi ben istemedim tabi bir hatamdan dolayı istedi evden kovdu felan gururum zedelendi sanırım çok kırıldımsen neden mesaj atmadın gel konuşalım diye.. sen konuş baktın bir sonuç çıkmıyor sessizliğe bürün en azından ben uğraşmadım demezsin bnece sen ilk adım at seninle kahve içelim de ama dışarda
Cok iyi biliyorum bu hissi, benim de salona giresim olmadi hic o salonda yatarken, beni kovar diye.. dün sabah evden cikarken son kez orda uyuyusunu izledigimi bilemedim..İlk zamanlar baya didiştik bana da boşanıcam dedi ben istemedim tabi bir hatamdan dolayı istedi evden kovdu felan gururum zedelendi sanırım çok kırıldımher gün bekledim bir umut arar diye elim gitmed telefona sanırım aynı lafları duymaktan korktum
![]()
O anlık yaşanan bir duygu yani itilmiş dışlanmış sokağa atılmış bir kedi yavrusu gibi çaresiz hissettim kendimi fırsat vermiyor ki telafi edeyim suçlayıp durdu ve üstüne de saçma sapan bahaneleri vardı şaka gibiCok iyi biliyorum bu hissi, benim de salona giresim olmadi hic o salonda yatarken, beni kovar diye.. dün sabah evden cikarken son kez orda uyuyusunu izledigimi bilemedim..
Cok iyi biliyorum bu hissi, benim de salona giresim olmadi hic o salonda yatarken, beni kovar diye.. dün sabah evden cikarken son kez orda uyuyusunu izledigimi bilemedim..
Evet şaka gibi her şey, sanki şimdi köşeden döncek te, nasıl kandırdım ama diyecek sanki..O anlık yaşanan bir duygu yani itilmiş dışlanmış sokağa atılmış bir kedi yavrusu gibi çaresiz hissettim kendimi fırsat vermiyor ki telafi edeyim suçlayıp durdu ve üstüne de saçma sapan bahaneleri vardı şaka gibi![]()
Bende senin gibi düşünüyoeum biri anlatsa Güler geçerdim şu yaşadıklarımı anlattığım kişiler Bu sebeplerden boşanma çok saçma diyorEvet şaka gibi her şey, sanki şimdi köşeden döncek te, nasıl kandırdım ama diyecek sanki..
diyorum ya, sanki kötü bir kabustayim da uyansam böyle seyler hic olmamis gibi gelcek.. ne yazikki uyanamiyorum galiba..Bende senin gibi düşünüyoeum biri anlatsa Güler geçerdim şu yaşadıklarımı anlattığım kişiler Bu sebeplerden boşanma çok saçma diyor![]()
Dilerim pişman olsun bu yaptığına üzülme sakın üzülme evlilik birliğini Zedeleyecek bir sorun yok bence ailesi hiç yol yordam göstermemiş mi bu adamadiyorum ya, sanki kötü bir kabustayim da uyansam böyle seyler hic olmamis gibi gelcek.. ne yazikki uyanamiyorum galiba..
Olur bencekesinlikle çok haklısın ya kovmam evet hiç onaylamıyorum ama evlilikte bu kadar kolay bi oyun değil..ne bilyim ara versin uzun süre görüşmeyelim desin ama boşanmak nedir arkadaşında öle olmuş adam çekmiş gitmiş.. şu durumda kadınlar bunu yapsa niye emek vermediğin diye linç ederler .. sence böle adamlar pişman olurmu dersin
Çocuk üzerinden deney yapılmaz ama. Özellikle böyle bir adamdan... Çocuğa yazıkÇocuğumuz yok, olsa belki farklı olurmuydu, düşünmüyorum değil..
Çıkmıyor canım ben aylardır hergün iş çıkışı karşımda olucak sanıyorum gelmediEvet şaka gibi her şey, sanki şimdi köşeden döncek te, nasıl kandırdım ama diyecek sanki..
Kesinlikle!Çocuk üzerinden deney yapılmaz ama. Özellikle böyle bir adamdan... Çocuğa yazık
Bende biliyorum cikmayacagini.., düsündükce üzülüyorum, yemek yaparken gelip sarilmayacak, ben isten geldigimde, Mimi hosgeldin yavrum demeyecek artik.., cok koyuyor bana, cok..Çıkmıyor canım ben aylardır hergün iş çıkışı karşımda olucak sanıyorum gelmedi![]()
Geçer inşallah zamanlaBende biliyorum cikmayacagini.., düsündükce üzülüyorum, yemek yaparken gelip sarilmayacak, ben isten geldigimde, Mimi hosgeldin yavrum demeyecek artik.., cok koyuyor bana, cok..