Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten bugün eve biraz gec gidecegim. Gitmeye hazir kapida beklemesin iste. Gec döndügümde de halen evdeyse bilemem artik. Eve gec gelme huyum yok cünkü, Ama ben döndügümde dedigin gibi bekliyorsa böyle tam gidiyordum havasinda, o zaman sana yazacagim, hakliydin diye.Sen gittiğinde hala evde tam gitmeye hazırlanıyorsa anla ki yalvarmanı bekliyor. Dik dur sen. Gitsin kafan rahat olsun elinden geleni yaptın. gidiyorsa da bugün gitmese yarın gidecekti sonunuz bu şekilde zaten yoktu Her kavgada boşancam da boşancam.
baştan beri takip ediyordum canım. Artık olan olmuş son kozun bugün eve gitmemek olsun lütfen. Kendini kaf dağında gören bir narsist eşin. Bu kadar merhametsiz olunmaz. Senin hiç suçun yok. Önce kendini suçlamaktan vazgeç. Sonra da bu akşam herkesi dinle hiç gitme eve. O karakterdeki bir adam seni iyice yaralamadan çıkmaz evden. Boş boş beklesin evde. Bununla bir ömür geçmez zaten. Giderse de gitsin. Boşan ve yoluna bak. Tekrar sevip sevileceksin emin ol.Ben zaten bugün eve biraz gec gidecegim. Gitmeye hazir kapida beklemesin iste. Gec döndügümde de halen evdeyse bilemem artik. Eve gec gelme huyum yok cünkü, Ama ben döndügümde dedigin gibi bekliyorsa böyle tam gidiyordum havasinda, o zaman sana yazacagim, hakliydin diye.
Cok saol bu mesaj icin ama kalcak bir yerim yok. Bu saatten sonra zaten beni yaraladi yaralayacagi kadar. Gec gidecem eve o kadar, gecikmemi de beklemez zaten sasirir illa ki.baştan beri takip ediyordum canım. Artık olan olmuş son kozun bugün eve gitmemek olsun lütfen. Kendini kaf dağında gören bir narsist eşin. Bu kadar merhametsiz olunmaz. Senin hiç suçun yok. Önce kendini suçlamaktan vazgeç. Sonra da bu akşam herkesi dinle hiç gitme eve. O karakterdeki bir adam seni iyice yaralamadan çıkmaz evden. Boş boş beklesin evde. Bununla bir ömür geçmez zaten. Giderse de gitsin. Boşan ve yoluna bak. Tekrar sevip sevileceksin emin ol.
otel de kal canım, misafirhanede kal. araba kirala arabada kal vs ama eve gitme. Bir kez de o kaybetme korkusu yaşasın. Onu bu kadar cesaretlendiren senin kaybetme korkun.Cok saol bu mesaj icin ama kalcak bir yerim yok. Bu saatten sonra zaten beni yaraladi yaralayacagi kadar. Gec gidecem eve o kadar, gecikmemi de beklemez zaten sasirir illa ki.
Ne diyeyim, onda kaybetme korkusu yok. Gelmesem de olmaz, o kendince vicdani rahat. ancak halen uyanmadigini da biliyorum, artik saat kacta mahkemeye gidecekse, herhalde mahkemedikelr kendi icin bekleyip fazla mesai yapcaklarini saniyor. Esyalarini da toplamali ki bugün cünkü evet bugün toplayacagini söyledi. Yarin yine calisiyor cünkü. Ayrica su anda tonsillit olmus, 2 gün önce hastanedeyken doktor ona demisti. Muhtemelen daha kötülesmistir. cünkü ne ignesini yaptirdi ve dün yine soguk soguk biralari icmis. Ben yine de gec gidecegim eve. Bu saatten sonra bana söylecegi hic bir söz beni yaralayamaz artik. Affedersiniz benzetme icin ama, en sadik köpek bile, canini sürekli yakip ve köseye sikistirirsan bir gün saldirir.otel de kal canım, misafirhanede kal. araba kirala arabada kal vs ama eve gitme. Bir kez de o kaybetme korkusu yaşasın. Onu bu kadar cesaretlendiren senin kaybetme korkun.
Keske boyle konusmasanizyuvamızı yoktan var ettik,
Neden senle dertleesmiyorİş arkaşından öğrendim, bu aralar eşim işyerinde bazı sorunlar yaşiyormuş, akşamları onunla oturup dertleşiyırmuş, bende tabi yanlış anlayıp güvenmeyip kıskançlık yaptım, öfkelendim ve ters tepki yaptı eşim, daha çok öfkelendi bana.
Var tabi, her aksam en az iki bira icer. Bir iki kere sakayla dedim alkolik oldun basima ya diye de tabi bilirsin, alkolikler alkolik olduklarini asla kabul etmez bi kere.Evde Bira içen erkekten nefret ediyorum nedense bana alkolik gibi geliyor. Hani dışarda bir ortamda içiyorsa okey, evde ayda yılda bir içiyorsa okey ama haftada 2-3 gün içiyorsa ve ben içme dediğim halde içiyorsa, kendini engelleyemiyorsa alkoliktir. Doktorların söylediği de bu yönde. Kendi hatalarını hep söylüyorsun, yanlışlarını falan onun böyle bir durumu var mı? Alkol bağımlılığı gibi
Öyle ama, bos ev tuttuk, zamanla teker teker calisip biriktirip esyalarimizi tamamladik. bir cay kasigimiz yoktu ikimizin de. O yüzden bana cok koyuyor.Keske boyle konusmasaniz
Neden senle dertleesmiyor
Akli basinda bir adamsa boyle bir sebepten dolayi bosanacagini sanmam bi anlik cikmistir agzindan.Eşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
Bence ben yeteri kadar özrümü diledim. Psikologa bile gideyim evliligimizi kurtaralim dedim.Bence arkanı dön ve kaç, o rahatını bozmaz bilirim böyle tipleri. Sen kendi bildiğini oluyacaksın o he dese koşa koşa dönersin biliyorum ama keşke bunu yapmasan alkolik adamdan herşeyi bekliyorum.
keske öyle olsa, maalesef dglAkli basinda bir adamsa boyle bir sebepten dolayi bosanacagini sanmam bi anlik cikmistir agzindan.
Beni instagramda engelledi ve resimlerimizi silmiş. Sonra Kendine yemek sipariş etmiş, banada etmiş. Geldi getirdi, dio ki bi anlam çıkarmaya çalışma bundan kendime söylediğim için sanada söyledim.Ben kıçına tekmeyi basardım. Bunun boşanacağı yok dedim ya yalvar diye bekliyor. E ne yaptı sinir oldum
Dokunmaktan kastın ne sevıstınız mı?sabah konusmaya calistim telefondan, dün gece de beraber uyuduk, bana sarilisindan bile anliyorum beni hala cok sevdigini ve cok özledigini. sabah da bana bisey degismedigini fln söyledi, dün geceden sakin umutlanma dedi. sen benim icimde bittin dedi. cok da büyük konustu, ama ben onun icinde bitmissem, bana dokunamazdi bile diye düsünüyorum. kafam cok karisik, bir evlilik bu kadar kolay yikilmamali diye düsünüyorum. yanlis mi düsünüyorum acaba