Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi ailesiyle pek görüsmüyor esim, onun ikinci annesidir bu kadin. Ve onu dinler. hatta ilk beni onla tanistirdiginda, kadin beni cok sevdigine cok mutlu olmustu.Aileden biri olması lazım konulara hakim olan onun da dinleyeceği biri. Şimdi kadına söylesen yine sen bir şeyler yapmış uğraşmış olacaksın o daha da iter onu.
Öyle biri yok ki maalesef,Ama şimdi yine sen adım atmış olacaksın bu onu daha çok iter diye düşünüyorum. Ben senden bağımsız biri konuya el atsın senin bile isteye ayarladığın biri olmasın ki etkili olsun dedim
Onu aradim, durumu anlattim, bana üzülme ben konusacagim dedi, haberi yok gibi arayacak aslinda cok ümitlenmek de istemiyorum ama baska da ne yapabilirim hic bilmiyorumAma şimdi yine sen adım atmış olacaksın bu onu daha çok iter diye düşünüyorum. Ben senden bağımsız biri konuya el atsın senin bile isteye ayarladığın biri olmasın ki etkili olsun dedim
Evet, ben bu sacma sapan kıskanclıgımı yenmek için de bir psikologa yada psikiyatriste gitmeye hazırım. Umarım bir şeyler düzelir..İnşallah iyi olur ne diyim bi yuva yıkılacağında çok üzülüyorum ama insanlar kendilerine çeki düzen vermeli. Sende sıkıntı varsa sen onda varsa o. Bence bir evlilik terapistine gitmelisiniz düzelse de düzelmese de
Evet biliyorum, profesyonel yardım almaya da hazırım.Eşinizin sizin abartılı derecede kıskanç olmadığınızı düşünmediği sürece zor buda sizin elinizde
Maalesef iyi degilim. Iyi bir gelisme de yok. aksam konustuk tekrar, yok diyo, bu is bitti diyo. yarin mi gidiyorsun dedim, izinlisin ya ondan sordum dedim. Ista yarin topliycam esyalarimi dedi.Nasılsın canım bugün? var mı güzel bir gelişme.
Iyi dedim, manevi tazminat da ekle dedim, ne de olsa 4 yilini zehir ettim..
evet arastirmamis, mahkemeyi mi cikacaz biz diyo, tabi cikiliyo dedim. Ne yapcan mahkemede seviyorum mu diyeceksin dedi, yok dedim avukat tutup vekalet vercem dedim, ben gelmem mahkemeye dedim. Biraz sasirdi o zaman.Bunu demeseydin daha iyi olurdu hala aynı kafada laf sokuyor gibi olmuşsun. Bu kadarcık şeyin buralara gelmesine inanamıyorum bu nasıl mümkün olabilir. Demekki gerçekten bir şeyleri biriktirmiş ufacık şey de bardağı taşıran son damla olmuş. Hele bekle bakalım sen elinden geleni yaptın zaten daha adım da atma bakalım nereye kadar gidecek. Mahkemeden alacağı bir evrak yok. Dilekçeyi yazıp tevziye gidecek harçları ödeyecek dosyanın düştüğü mahkeme belli olacak bu kadar. Bir de anlaşmalı boşanma istiyorsa seninle beraber dilekçe yazmalı beraber yapmalısınız öyle bir talebi de olmamış. Çekişmeli boşanmak istese beden istesin senden mal mı talep edecek. Yani araştırmamış bile hiç
Eşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
iste calistigi hotelde oda ayarlamis fln, zaten bugün gidiyormus. dün aksam onu dedi. tmm dedim demek yarin bos eve gelcem dedim, o da dio ki bos degil evde esya var ya iste , ne yapayim esyayi ben ya dedim,zaten seviyorum mu diycen dediginde bende artik, ne diycem dedim, gelmem bile avukatimi göndercem dedim.Ya bu akşam çıkıp nereye gidiyor anlamadım. Bana burnunu sürttürmek istiyor gibi geliyor hala. Ne diyorsun seviyorum mu diyeceksin falan iyice götünü kaldırmışsın valla. Kim oluyor ki kendini ne sanıyor. Bu bi b..k yapmaz bekle sadece mahkemeden bile döner yeter ki sen daha fazla onu sevdiğini fln gösterme. Gitsin evden biraz uzak kalsın görsün sensizlik nasıl sen de arama sorma hiç. Biraz geri çek artık kendini. Paşama bak yaa
Valla herkes diyo ki bos yapiyor gitmez ama, sanmiyorum. Bana öyle geliyor ki o benden cok kendi kendini ikna etmeye calisiyor bittigine. Bugün izinli, toplancam dedi. Gitcekse de bugün en uygun gün iste. aksam görcem zaten. Gittiyse de artik kendini ikna etmistir.Boş değil evde eşya mı var? Kaç yaşında eşin 4 mü? Of bi git senle konuşanda kabahat diyip sen çıkıp onu orada sap gibi bırakacaktın ki aklı başına gelsin. Eline çok fırsat geçiyor ama onu kaybetmekten o kadar korkuyorsun ki değerlendiremiyorsun. Sana gel gel yapıyor sen yalvar diye ama sonra kendini geri çekiyor. Kim köpek ya lütfen ezdirme kendini daha bitecekse de gururlu bir şekilde bitir. Sonra başlarsın diğerleri gibi eski eşim geri dönmek istiyor ne yapayım konuları açmaya. Boşver bibırak kendi haline düşürme daha
Off ya güldürdün beni, keske öyle olsa da acsam valla. O zaman bana bu konuyu hatirlatirsin.Sonra başlarsın diğerleri gibi eski eşim geri dönmek istiyor ne yapayım konuları açmaya. Boşver bibırak kendi haline düşürme daha