eşimle baş edemiyorum:"(

valla ben bıle nefret ettım okurken sen aynı evde yasıyorsun ... bılgısayarı gecır kafasına kapıyı pencereyı asagı ındır gorsun bakalım dunya kac bucakmıs terbıyesıze bak sonra da sen bna ılgızızsın soguksun deyıp baskalarına gıdıyorlar ıste iğrençler:47:

ne desek işe yarar acaba.Zaten söylicek bi lafım olsa ilk önce kendim uygulardım çünkü benimde iki yaşnda bi kızım var ve evde her işi kendim yapıyorum eşime şu işi yap bana yardımın dokunsun diyene kadar kendim on defa yaparım.....
Ama bazen naz yapıp onu piyazlayınca bana yardımı dokunur.çünkü bu yöntemi uygulayan bir arkadaş kocasına bütün işini yaptırıyordu.....
bence birde böyle dene....

bence hatalardan biride bu, yap diyene kadar ben on defa yaparım
on defa yaparız elbette, o zaman bu kocalar nasıl eğitilir
:1::1::1:

Birseyler demekten ziyade hareketlerinle goster ona…bir muddet birsey yapma ya da yardimci tut..evini o temizlesin…ayrica kahvalti hazirlayamiyormusun? Hazirlama zaten..bu haldeyken bi zahmet esin sana kahvaltiyi hazirlasin getirsin ayagina. Birde surat asiyor oyle mi kahvalti hazirlamadin diye? O adami iyi bi evire cevire doveceksin..doyumsuz bu erkekler yaa ne derseniz deyin…bi adam evine ekmek bile almiyorsa, Rabbime hos varsin ama…bu adam ne ise yarar sorarim size??? Allah hic bir erkegin Eline dusurmesin, boylelerinede insaf merhamet versin.

Son düzenleme:
aslında evet en güzeli YAPMA TEMİZLEME PİŞİRME hep bi bahane uydur
insansın sonuçta hastayım de,de bişeyler
iş başa düşünce belki anlar halde
anlamassa da tut bi kadın paşa paşa yaptır
dinsizin hakkından imansız gelir ne de olsa:)
kımse kımsenin hizmetçisi olmak için evlenmiyor diye de ekle..

canım güzel diyosunda, tabii bu kocalarda bundan anlayacak anlayış olması lazım
başlık sahibi için söylemiyorum ama bir derdim varda bundan anlayacak koca sayısıda az
:1:

şikerim ben evli değilim:9::9: kocadan anlamam :9::9: amaaaaa erkeklerin katır olduklarını biliyorum:9::9: kardeşler dayılar amcalar dedeler say da say yani:9::9: şimdi mesele şu "elindeki adamın bamteli vicdan azabı noktası ne?"
önce gerçekçilik: vazgeçebilir misiniz, yani bırakıp gidebilir misiniz böyle meseleler yüzünden
Hayır..
: bu davranışlarına rağmen "sevmiyorum" diyebilir misiniz?
: Hayır..
: şu an bulunduğunuz konumlardan dolayı en yakını olanı siz eşler değil misiniz
:evet
şimdi asıl soru :sürekli ezilmiş taraf olarak sevgiyi azaltıp bitirme riskine karşı yani tamamen evliliğin lehine çaktırmadan ACIMASIZ
olabilir misiniz?

İşte mesele burada başalr ve tam da burada biter. Her insana vicdan azabı çektirebileceğiniz istediklerinizi güzellikle yaptırabileceğiniz bir bamteli noktası vardır. Bunun için önce çalışıp ne olduğunu bulmak sonra çaktırmadan sevecenlik maskesiyle acımasız olmak gerekir. Dozu ayarlamak kaydıyla yani sadece lazım olan şeyler için adama herşeyi yaptırmayı becerebilen kadınlar bunun tadına varınca ipin ucunu kaçırırlar adam tam bir köle olur. vardır mutlaka etrafınızda öyle kadınlar " ay nasıl beceriyolar ben daha adama bir çorabını bile kaldıramazken kadının yaptırdıklarına bak" dediğiniz:9::9::9::9: işte onlar formülü bulmuş hatunlardır:9::9:
kantarın topuzunu kaçırmamak gerekir. insaf iyi şeydir
el formül:bamtelini bul+vicdan azabı çektir x(duygu sömürüsü+uygun tutum+ uygun kelimeler)= istediğin işi yaptırmak :9::9::9::9: + accık eğlence:9::9::9:

evet bide böyle bişey var, ilk zamanlar yapıyolar, sonra cozuyolar neden
halbuki sonra, çoluk çocuktan sonra daha yardımcı olmaları lazım, tam tersi oluyor

ilk zamanlar çoluk çocuk olmadığı için sizlerde sürekli el bebek gül bebek davranıyosunuz da o yüzden :20::20::20:
hadi itiraf edin :9::9::9::9:

ilk zamanlar çoluk çocuk olmadığı için sizlerde sürekli el bebek gül bebek davranıyosunuz da o yüzden :20::20::20:
hadi itiraf edin :9::9::9::9:

ay yok valla, diğer arkadaşları bilemicem tabii de ben kendi adıma sanırım doğduğumdan beri dümdüz bi insan, ilk evlendiğim ay nasılsam şimdide öyleyim, senin şuraya yazdığın hiçbişeyi yapamam mesela
dümdüz olmanın dezavantajları
:27::27:

şikerim ben evli değilim:9::9: kocadan anlamam :9::9: amaaaaa erkeklerin katır olduklarını biliyorum:9::9: kardeşler dayılar amcalar dedeler say da say yani:9::9: şimdi mesele şu "elindeki adamın bamteli vicdan azabı noktası ne?"
önce gerçekçilik: vazgeçebilir misiniz, yani bırakıp gidebilir misiniz böyle meseleler yüzünden
Hayır..
şimdi asıl soru :sürekli ezilmiş taraf olarak sevgiyi azaltıp bitirme riskine karşı yani tamamen evliliğin lehine çaktırmadan ACIMASIZ
olabilir misiniz?

İşte mesele burada başalr ve tam da burada biter. Her insana vicdan azabı çektirebileceğiniz istediklerinizi güzellikle yaptırabileceğiniz bir bamteli noktası vardır. Bunun için önce çalışıp ne olduğunu bulmak sonra çaktırmadan sevecenlik maskesiyle acımasız olmak gerekir. Dozu ayarlamak kaydıyla yani sadece lazım olan şeyler için adama herşeyi yaptırmayı becerebilen kadınlar bunun tadına varınca ipin ucunu kaçırırlar adam tam bir köle olur. vardır mutlaka etrafınızda öyle kadınlar " ay nasıl beceriyolar ben daha adama bir çorabını bile kaldıramazken kadının yaptırdıklarına bak" dediğiniz:9::9::9::9: işte onlar formülü bulmuş hatunlardır:9::9:
el formül:bamtelini bul+vicdan azabı çektir x(duygu sömürüsü+uygun tutum+ uygun kelimeler)= istediğin işi yaptırmak :9::9::9::9: + accık eğlence:9::9::9:

bunu yapan hanımlar birer örnek te verirse iyice oturur zihnimize, ben de bekarım ama ilerisi için önlem mahiyetinde öğrenmek istiyorum, tutumların aynısını kendi ailemde görüyorum, şimdi anneden ben devraldım sanırım :(

ay yok valla, diğer arkadaşları bilemicem tabii de ben kendi adıma sanırım doğduğumdan beri dümdüz bi insan, ilk evlendiğim ay nasılsam şimdide öyleyim, senin şuraya yazdığın hiçbişeyi yapamam mesela
dümdüz olmanın dezavantajları
:27::27:

aşkolsun eğilip bükül mü diyoruz kısım :9::9::9::9::9: çalış diyoruz psikoanaliz psikoanaliz:9::9::9: onun için yapacağın çalışmada yaptıkların eğilip bükülmekten sayılmaz
çamaşır yıkamak bulaşık yıkamak gibi, makineleri doldurup boşaltmak için asmak kurutup toplamak için yemek yaparken dolapları açmak kapamak için yaptığın şeyler senin düzlüğünden ne alıp götürüyor ki :9::9::9: sana türkan şoray olda dial hanımı oyna dimedik ki be:9::9::9:

kv ler bunların yemeklerini bile ağızlarına yedirip, donlarını bile ütüledikleri için, görmemiş, alışık değil zaten alışmakta istemiyorlar

Suan islerimin çoğunu annem yapıyor gelip gidip..
Ben yapamiyorum bel fitigim var ustunede hamileyim birde oglum var ancak onun isteklerine zor yetişiyorum ben...

Gecen gün patladim artık yeter dedim annemin kölelik ettiği anneni ara çağır o yapsın dedim bundan sonra...

Annemede dedimki sakin bunun gomleklerini pantolonlarini utuleme elleme ne hali varsa görsün dedim...
Annemde de hata var çok yüz verdi beyefendi pasa torunu gibi yayılıyor...

Bide evim büyük baya işi zor bi ev ..

aşkolsun eğilip bükül mü diyoruz kısım :9::9::9::9::9: çalış diyoruz psikoanaliz psikoanaliz:9::9::9: onun için yapacağın çalışmada yaptıkların eğilip bükülmekten sayılmaz
çamaşır yıkamak bulaşık yıkamak gibi, makineleri doldurup boşaltmak için asmak kurutup toplamak için yemek yaparken dolapları açmak kapamak için yaptığın şeyler senin düzlüğünden ne alıp götürüyor ki :9::9::9: sana türkan şoray olda dial hanımı oyna dimedik ki be:9::9::9:

yok canım benim eşim zaten burdaki arkdaşlar kadar değildir yardım eder yani, ama neden daha fazlası olmasın, madem ikimizde çalışıyoruz:27:

her işe yetişmek durumunda değilsiniz...
ben yetişemiyorum artık hem ev işi, hem iş deyin...
ve acil bir tane yardımcı edinin...

Birseyler demekten ziyade hareketlerinle goster ona…bir muddet birsey yapma ya da yardimci tut..evini o temizlesin…ayrica kahvalti hazirlayamiyormusun? Hazirlama zaten..bu haldeyken bi zahmet esin sana kahvaltiyi hazirlasin getirsin ayagina. Birde surat asiyor oyle mi kahvalti hazirlamadin diye? O adami iyi bi evire cevire doveceksin..doyumsuz bu erkekler yaa ne derseniz deyin…bi adam evine ekmek bile almiyorsa, Rabbime hos varsin ama…bu adam ne ise yarar sorarim size??? Allah hic bir erkegin Eline dusurmesin, boylelerinede insaf merhamet versin.

aynen canım, ne işe yarıyor söyleyeyim sana; eve benim getirdiğim kadar para getirmekten başka hiçbir işe yaramıyor. üzerine birr de psikolojimi bozuyor. haaa, bir de adım kocası var oluyor o kadar. kızımın başından eksik etmesin rabbim eşimi, hiçbir eşkilde istemem ama bana eziyet ediyor bol bol...

bunu yapan hanımlar birer örnek te verirse iyice oturur zihnimize, ben de bekarım ama ilerisi için önlem mahiyetinde öğrenmek istiyorum, tutumların aynısını kendi ailemde görüyorum, şimdi anneden ben devraldım sanırım :(

yaş itibari ile arkadaşlar hep evli :9::9::9: bazısı yatağı kullanıyor ama ceza olarak değil ödül olarak yani yapmazsan yapmam değil yaparsan istediğinin daha fazlası:9::9::9::9: bazısı adamın annesini kullanıyor mesela bi arkadaşım kv sine acayip hürmet ikram eder eşnden beter el üstünde tutar üstelik kadın onu pek sevmez ama bu umursamaz "annecim yemeğe gel" kvsi habire konuşur pek umursamaz "çayınız kahveniz buyrun" der adam annesini zaten götürecek bu eşinden önce " annemi( bak dikkatini çekerim anne"mi" lütfen eve kadar götür":9::9:, kadın bunun hakkında dedikodu yapar bu adama "ay annem olmasaydı ben napardım der":9::9: ya nasıl dayanıyosun hem de sevmiyosun derim "ne alakası var sevmekle o benim işim tuvalet temizlemeyide sevmiyorum ama orası da bu evin bir parçası ve kullanıyorum temizlemezsem bi daha kullanamam" diyor hııııım tabi adam vicdanlar da annesi laf söyleyince "aşkolsun ne biçim konuşuyosun o sana neler yapıyo yok sen iyilikten anlamıyosun " diyomuş :9: ve annenin eksiklerini göstermemek için ne isteniyosa yapıyo:9::9:

ya işte bütün mesele neresi olduğunu bulmakta o kadar..

Hayır..
olabilir misiniz?

çok güzel söylüyosun da bebişim yurdum insanında o kaaaa odun adam varken

bu EL FORMÜL hitabet gücü hepsine işlemez :27:

arkadaşım bence yapacağınız şey çok açık. madem çalışıyorsunuz ve eşiniz de bu anlayışsızlıkları yapıyor yardımcı tutun. canınıza yazık. mali problemden ötürü çalışıyorsanız eşiniz size izin vermeyebilir yardımcıya ne gerek diye. o zaman ona dersiniz ki madem mecburum çalışmaya bana yardım et o zaman. ben evin iaşesine ortak oluyorsam sen de işine ortak olacaksın. ha çalışmak sizin tercihinizse ve mali bi mecburiyet de yoksa o zaman da hiç sorun yok. çocuğunuzdan ayrı kalıp da akşama kadar çalışıyorsanız bi de evde kendinizi niye mahvediyorsunuz? bebeğinizle oynayın, ona vakit ayırın. en güzel zamanlarında zaten yanında değilsiniz. bir de akşamınızı iş yaparak, yorgunluk ve kızgınlıkla mahvetmeyin. tutun yardımcıyı o iş yapsın, siz keyfinize bakın...
sevgiler

Hayır..
olabilir misiniz?

kimine sökmüyor bunlar canım ya. arkadaşım 21 yıllık evliliğini böyle düzelmeyen bir adam yüzünden bitirdi. adam adam olmayınca olmuyor, kadın bana demişti, senin eşin iyi, eninde sonunda düzelirsiniz siz(eşimi çok severdi kendisi) ben 21 sene bile bile düzelir mi dedim düzelmedi, katır inadı vardı eski eşimde dedi.
benim eşimde umut varmış yani:) umarım doğrudur...

[/COLOR]

çok güzel söylüyosun da bebişim yurdum insanında o kaaaa odun adam varken

bu EL FORMÜL hitabet gücü hepsine işlemez :27:

dimi canım, oduna, canım odunum, kıymıklarına rağmen seni çok seviyorum kıymıkların bazen beni kanatıyo ama olsun, falan desen bi de öpücük kondursan nolur, odun yine odun yine odun, yaprak kıpırdamaz:1::1:

aynen canım, ne işe yarıyor söyleyeyim sana; eve benim getirdiğim kadar para getirmekten başka hiçbir işe yaramıyor. üzerine birr de psikolojimi bozuyor. haaa, bir de adım kocası var oluyor o kadar. kızımın başından eksik etmesin rabbim eşimi, hiçbir eşkilde istemem ama bana eziyet ediyor bol bol...

cozum: ya isi birakman ya da ev islerini birakman..yoksa olan gercekten sana oluyor bu sekilde...afedersin ama sirf erkek diye sana bu eziyeti yapmaya hakki yok…1 ev birlikte yurutulur gecindirilir..sen bu isleri yaptikcada nasilsa karsidaki esek istedigim yerde deh derim, istedigim yerde cusss derim diyor esin…ona bu firsati verme. Sen yaptikca bu ne 21 yil ne 40 yil surer…omur boyu duzelmez benden soylemesi…cok ornek var gordugum maalesef. Allah anlayissiz insanlarla karsilastirmasin, kalplerine merhamet versin.

herşeyi yetiştirmeye çaba harcamayın.imkansızı başarmak olur.yapabildiğiniz kadarını yapın.o kadar tefarruata takılmayın.ev işinden daha çok kendinize,eşinize,bebeğinize vakit ayırın..çalışıyormuşsunuz 2 haftada bir evinizi temizlenmesi için bu işin ustalarına bırakın..Allah yardımcınız olsun.siz dert ettikçe bu dert içinizde büyür.

Back
X