• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başım dertte ne yapsam olmuyor bunaldım artık.

haftada bir ailesiyle görüşmenin ne zararı olabilir. hem sizi de mecbur koşmuyormuş.
siz yoksanız oğlunu alıp götürüyormuş, bence gayet de normal birşey.

siz eşiniz evde yokken kendi kardeşinizi getirmez misiniz hiç.
eşiniz de aynısını yapmış, tek hatası sizin deyiminizle etrafı dağıtması. bunu da eşinizle konuşun, yoruluyorum yardımcı ol, en azından aldıklarınızı yerine koyun deyin.

bu arada madem o kadar pis, iğrenç, düşüncesiz, dağınık ve anlayışsız insanlarla birliktesiniz; neden ikinci kez hamile kaldınız anlayamadım.
sizin hamileliğinizde çıkmamıştır herhalde bu kadar ölmenizi istetecek kadar büyük sorunlar, öncesinde de vardır..

evet koku konususnda haklısın benimde aşırı zaafım var kokulara karşı ama onlar senin ailen senin annen yada kıskardeşinde öle pis koksaydı onlarıdamı eve istemicektin tamam hamilesin zor gelir kayınvalidene bişi diyemem ama görümcene sen alıştırabilirsin öğretebilirsin sonuçta oda senin kardeşin yapma lütfen ölmek okdar basitmi insanlar neler yaşıyoda şü
kür etmeyi biliyor ne var haftada bi gün gidiyosun zormu geliyo bukadrda canım...

benim anlamadığım eşinin tavrı belli..ailesinide tanıyorsun...ee ikinci çocuk niye be arkadaşım...eğitiminde yükseklisans yazıyor..yani cahil biri değilsin...off offf...

eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz evlendiğimizden beri. her pazar buluşma gunumuz. hanımefendi baştan öyle alıştırdı. özel bi işleri var mı yok mu bilmez. sanki o gün onlarla buluşmak zorundayız. ne aptalmışım ya.. yeni yeni anlıyorum. bi bahane bul gitme atlat. arkadaşlarınla buluş ama nerde. aklım yeni başıma geldi. bir oğlum var 2.ye hamileyim ve psikolojim çok bzuldu. eşim oğlumu gezmeye çıkardı.yıne onlara goturmuş. ben evde olmayınca da hemen kardeşini getirir
hayır gelmeleri sorun değil ama bi gorseniz aşırı pisler. haftada 1 banyo. ayda camaşır yıkar. evime gelirler her tarafı onların pis kokusu sarar. çekilir gibi değil valla. el yıkama sıfırç bıktım artık. midem bulanıyo. eşim de ne dersem tersini yapıyor. bana sormadan getirir onları. yer icerler. bu hamile halimde yorulurum.ayrıca eşim bi oturur netin başına gece yarısına kadar kalkmaz ne benle ne oğluyla ılgılenır. ne desem boş. inanın ölmek istiyorum artık. siz olsanız ne yapardınız

ne yapıcağımı değilde ne yapmicağimı söylim
eşim bukadar ilgisiz vurdum duymaz olsaydı ikinci bir çocuğu asla yapmazdım yerinde olsaydım

iyide kadın eşiyle anlaşıyor belliki yoksa eşimle sorunlarım var yazardı hangimizin eşi 4/4 lük hangimiz süperiz bunlar için ölmeyi düşünmek kendine haksızlık etmektir ailesi pis diye ikinci cocuğu neden yapmasın anlıyamadım yazılanların hiçbiri ikinci çocuğu engelliycek bişi deil eşi yardımcı olmuyomuş çocuğuyla ilgilenmiyomuş pazar günleride eşinin ailesiyle görüşmek zorundaymış eşinin ailesi pis kokuyomuş ama ikinci bebeğin ne suçu var anlıyamadım
konu sahibi arkadaşım sende haklısın ama evlilik biraz sabır gerektiriyo dişini sıkmak zorundasın hiç bişiey bizim istediğimiz gibi olmuyo kayınvalidenlerle bırak pazar günü görüşmeyi karşı dairende olduğunu düşün 24 saat karşılaştığını düşün bırak pazar günü başbaşa kapının açılmadığı bi akşamının olmadığını düşün yaşadık bunları halada yaşıyanlar var lütfen hayatını yaşamaya ve hamileliğin tadını çıkarmaya çalış sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ortada garip bi durum göremedim haftada bir gitmeniz cok normal eşinizin kardeşinin gelmesi de normal..pislerse pisler bu onların yaşam alışkanlığı değişmez artık, titiz degillerse gittklerinde evini havalandır bi şekilde idare ediceksin..eşini ailesi el yıkamıyor diye boşayamayacagına göre idare etmek alttan almak şart..haftanın tüm günleri calışıyor olsan pazar gez diyecegim ama zaten evdeymişsin..tek kötü olan durum eşinin netle ilgilenmesi ama canım umarım çene yapıp onu buna sen itmemişsindir cünkü ailesinden nefret ediyorsun hoş değil..DİKEN DÜŞÜNENE DİKEN BATIRIRLAR GÜL DÜŞÜNENE GÜL KOKLATIRLAR..

canım nedır bunların bıze cektırdıklerı bılmıyorumkı....neden hep kocaların aılesınden cıkıyor soruhn...cunku herzaman kız aılesı damada cok deger verıyor....ama oglan annesı gelınden hep gıcık alıyor...sankı zorla cekıp aldık ellerınden ogullarını

bende pisliğe dayanamam ama ne yapacaksın 2.ye hamileymişsiniz.biraz daha sabredin allah yardımcınız olsun.zor bir durum

Bu yüzdenmi ölmek istiyorsun arkadasim??:teselli:

Yapma allahini seviyorsan, bunlar dedigin esinin ailesi, piste olsalar pakta olsalar nasil geliyorlar evimi pis kokutuyorlar, yiyorlar iciyorlar diyebiliyorsun??benneyaptımki

Haftada birgün onlarla bulusmak neden bu kadar zoruna gidiyor anlamadim, tabiki mecbur degilsin fakat her allahin günü kaynanasini görmek gitmek gelmek zorunda olanlar ne yapsin??:delphin:

Cocuk onunda cocugu tabiki götürecek ninesine dedesine ne var bunda? Yabanciya götürmüyorya:kahve:

Ama en cok neye üzüldüm biliyormusun, esin sen evde yokken kardesini eve getirebiliyor bence cok aci bir durum...düsünsene sende kardesini aileni böyle birseye maruz kalmasini istermisin...benneyaptımki

Belki hamileliginden dolayi asiri sinirli ve tepkili olabilirsin fakat yinede esinin ailesinin haftada bir defa ogullarinin evlerine gelmek istemesi cok büyük bir kabahat degil bence...:kahve:

cok dogru yazmissin canim ..

Son düzenleme:
eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz evlendiğimizden beri. her pazar buluşma gunumuz. hanımefendi baştan öyle alıştırdı. özel bi işleri var mı yok mu bilmez. sanki o gün onlarla buluşmak zorundayız. ne aptalmışım ya.. yeni yeni anlıyorum. bi bahane bul gitme atlat. arkadaşlarınla buluş ama nerde. aklım yeni başıma geldi. bir oğlum var 2.ye hamileyim ve psikolojim çok bzuldu. eşim oğlumu gezmeye çıkardı.yıne onlara goturmuş. ben evde olmayınca da hemen kardeşini getirir
hayır gelmeleri sorun değil ama bi gorseniz aşırı pisler. haftada 1 banyo. ayda camaşır yıkar. evime gelirler her tarafı onların pis kokusu sarar. çekilir gibi değil valla. el yıkama sıfırç bıktım artık. midem bulanıyo. eşim de ne dersem tersini yapıyor. bana sormadan getirir onları. yer icerler. bu hamile halimde yorulurum.ayrıca eşim bi oturur netin başına gece yarısına kadar kalkmaz ne benle ne oğluyla ılgılenır. ne desem boş. inanın ölmek istiyorum artık. siz olsanız ne yapardınız[/QUOT
canim biliyosun daraliyosun kendi ailen olmadigi icinde istemiyosun gorusmek ama sen 1 haftada bir gidiyosun ben gunluk gidiyorum 1 gun gitmesem esimle kavga ediyoruz kaynanaa laf sokuyo ayrica haftada ikidefada yemege geliyolar temizligini ben yapiyorum ki sen bunlarin hic birini yapmiyosun hala sikayet ediyosun esinin ailesi onlar mecbur gelicekler yada mecbur gidiceksin kocani seviyosan sayet yoksa bizde bayilmiyoruz ele hizmet etmege birde demissinki pisler anladigim kadariyla sende evine gelmelerini istemiyosun ama cok hata yapiyosun esinle arani acarsin yapma bole benim kaynana gelir bana evin icine eder basit bir ornek perdeye sekil vermisim camdan bakmis perdegi bozmus ole birakip gitmis ama evinde olunca en ufak bir yer bozulsa hemen duzelttiriyolar icten sinir oluyorum ama bisey soleyemiyorum napcan iste bazi seylere katlanman lazim hersey kocanin hatiri icin:kahve:

hayır gelmeleri sorun değil ama bi gorseniz aşırı pisler. haftada 1 banyo. ayda camaşır yıkar. evime gelirler her tarafı onların pis kokusu sarar. çekilir gibi değil valla. el yıkama sıfırç bıktım artık. midem bulanıyo. eşim de ne dersem tersini yapıyor. bana sormadan getirir onları. yer icerler. bu hamile halimde yorulurum.ayrıca eşim bi oturur netin başına gece yarısına kadar kalkmaz ne benle ne oğluyla ılgılenır. ne desem boş. inanın ölmek istiyorum artık. siz olsanız ne yapardınız

1-haftanın bir günün oğullarıyla beraber geçirmek istemelerinde bir tuhaflık yok.siz geçirmek istemeyebilirsiniz ama eşinizi bundan muaf tutamazsınız.
benimde oğlum var.evlensede her gün görmek isterim.gelin karışamaz.(tıpki benim şu anda kayınvalideme karışmadığım gibi.zira bir kat yukarı taşınan oğlu için uzaklara gitt diye ağlar hala...hemde 1000 km öteye gelen bir gelin olduğum haldedelikafadulden)
2-bu pislik evlendikten sonramı ortaya çıktı?önceden fark etmedinizmi?hamileliğinizden dolayı her şey size kokuyor olabilirmi?
şayet pisseler bile bu onların sorunu.onlar gittikten sonra ufak bi temizlik yaparsınız olur biter.zira annenler pis gelmelerini istemiyorum gibi bir şey denmez..
3-eşinizin çocuğunuzu babaannesine götürmesinde ne var onuda hiç anlamadımsengözlerimebaksanabgötürecek tabi.siz annenize götürmek istediğinizde size karışmıyorlarsa sizinde karışmaya hakkınız yok.doğurdunuz diye gidip geleceği yere karışacak değilsiniz.üstelik yabancıyla değil babasıyla gidiyor.
4-eşinizin kardeşininde eve gelmesi gayet doğal.istenmediğini anlamış olacakki siz yokken geliyor.ama yiyip içip ortalığı pis bırakıyolarsa bu konuda eşinizden yardım isteyebilirsiniz.en azından dağıttıklarını toplamaları lazım.
5-eşinizin ilgisizliği başlı başına bir sorun.
ilgisizliğinden şikayetçi olduğunuz adamdan ikinci bir çocuk yapmakta ayrı bir topik konusu:delphin:

Şuan Hamilelik döneminde olduğunuz için size herşey kotu gelebilir.
Hassas duygusal ve kırılgan ayrıcada takıntılı olabiliyorsunuz tabi bu süreç kişiliğe görede değişebiliyor üzgünüm ama siz takıntılı ve abartmayı seven bir kişiliğe sahipsiniz.. Fakat herşeyin bir çözümü var eşinize anlayışla tatlı dille söyleyin boşuna dememişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır diye..
Doğacak bir çocuğunuz var onun huzursuz bir ortamda büyümesini istemezsiniz değil mi? ya da dedesine götürülen çocuk dışarda sürekli kavga etse hergün ağlasa dahamı iyi ? çocugunuzun iyi bir karakteri olmasını istiyorsanız onu dede,babaanne,anneanne vs bırakın bunu kısıtlamayın çünkü bu size zarar..
Hiçbir çocuk annesinin babasının ailesinden nefret etmesini istemez siz bunu yaparsanız o çocuk kinci-kıskanc-yargılayıcı ve agresif olacaktır.
Herşey gönlünüzce olsun..

Hamilelikten midir bilmem ama eainin ailesi hanimefendiye baya bi batmis ama o pis dedigin insnlar dogurdu kocani unutma.ne olursa olsun boyle bir tabirde bulunamaz diye dusunuyorum...haftada bir gittiginde temizlik yapmayi ogtetebilirdin bu kadar igreniyordun madem onlardan hamilelikten oncesinden bahsesiyorum bu arada

bencee hamilelikten dolayı hassassın. pis diye dert yandığın insanlar evlenmeden önce de pis değillermiydi. madem bu kadar dert olacaktı baştan niye görmedin. sanırım seni rahatsız eden onların varlıkları titiz olsalar bu seferde bu kadar su harcanırmı diye başlık açardın gibi geliyor. madem rahatsızsın kocana söyle ben titizim haftada 1 eve temizlikçi alalım de.
milletin başında ne dertler var. öncelikle allah çocuklarından ailenden ayırmasın, eşin sana hep sadık kalsın, sağlığınız hiç bozulmasın varsın ayda bir banyo yapın ne olacak dert buysa ... ölmek istiyorum diye nice dertler yazılıyor burada...

herkesin derdi kendine buyuktur hanim efendi. Secmece yapmamaliyiz acilan konulardaki dertlerin buyuklugu kucuklugu icin degil mi? Sonucta bu sayfanin girisindede- derdin var yada yok yazip rahatlamak istiyorsun belki- gibi bir ibare var.
Ayrica konu sahibi bayan nerden bilsin evlenmeden once,kayninin veya kayinvalidesinin pis oldugunu?
bazi seyler ayni evde yasayinca anlasiliyor.!

Hamilelikten midir bilmem ama eainin ailesi hanimefendiye baya bi batmis ama o pis dedigin insnlar dogurdu kocani unutma.ne olursa olsun boyle bir tabirde bulunamaz diye dusunuyorum...haftada bir gittiginde temizlik yapmayi ogtetebilirdin bu kadar igreniyordun madem onlardan hamilelikten oncesinden bahsesiyorum bu arada

bunca yil temizligi ogrenmemisler de konu sahibimi ogretecek?
Kocasi hint kumasi sanki,onu dogurdugu icin el ayak opmesimi lazim?
bu kadar kölekár olmayin;)

konu sahibi mesafe her zaman iyidir.
Her pazar oraya gitme sacmaligi nedir?
istemiyorsaniz gitmeyin,bir bahane sunmaniza gerek yok,canim istemiyor yeterli.. kimseyi cekmek zorunda degilsiniz hamile halinizle. otel mi sizin ev kardesi gelip yiyip icip gitsin?
ama her ailede istisnasiz var boyle asalaklar. bugun herkes iyi gelin olmus,bosver.
sevgile.

bunca yil temizligi ogrenmemisler de konu sahibimi ogretecek?
Kocasi hint kumasi sanki,onu dogurdugu icin el ayak opmesimi lazim?
bu kadar kölekár olmayin;)

Ama o kosullarda yetismis kocayla mutlu mesut yasiyor ve ikinci cocuk yolda canim;) anlatabildim mi...yani onceden zoruna gitmediyse bu durum hamilelik tiksintisi..yoksa onlar hep ayniydi bi cozum sunabilirdi

Back
X